NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 631
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Kansas City Chiefs - Los Angeles Chargers
több mint 4 éve
Lattam Brady pick 6 csodajat. De megiscsak a Dolphinsrol beszelunk.Mahomes megunta a maszatolast.Vagy felpofozták, hogy vezet a Miami
ulpianus
Chargers LT
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Mahomes megunta a maszatolast.Vagy felpofozták, hogy vezet a Miami
ulpianus
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Mahomes megunta a maszatolast.
több mint 4 éve
Akkor maradhat. Mondjuk nagyon hasonlít Palvin Tamarára. És hát tudjuk róla, hogy egy meleg gyereknek a bowl.hu-s profil képe.😂 18+ a csajViking akkor maradhat. Mondjuk jó lenne ha nem 13 éves lenne.😂 Csodálkoztam is, hogy a csapat topicban egy hete észre sem veszed 😁KA13 😎 ez szép drive volt nagyon.Ki az isten ez az új nő.
Chargers LT
Sixo
Ő már nem egy fekete hajú "rocker" csaj, egy szavad nem lehet. És nagyon szép is 😎
Kristine Froseth amúgy, norvég színésznő, modell
Az Alaska nyomában sorozat főszereplője 😉
Chargers LT
Sixo
Chargers LT
több mint 4 éve
😂 18+ a csaj, 23 éves 😉Viking akkor maradhat. Mondjuk jó lenne ha nem 13 éves lenne.😂 Csodálkoztam is, hogy a csapat topicban egy hete észre sem veszed 😁KA13 😎 ez szép drive volt nagyon.Ki az isten ez az új nő.
Chargers LT
Sixo
Ő már nem egy fekete hajú "rocker" csaj, egy szavad nem lehet. És nagyon szép is 😎
Chargers LT
Sixo
Így már nagyon adja
Szerkesztette: Chargers LT
több mint 4 éve
Már javítottam te langyos szoba cica.Mióta bulizol anoék helyett Epsteinnel (vele mondjuk már nem) és András herceggel?Viking akkor maradhat. Mondjuk jó lenne ha 13 éves lenne.😂 Csodálkoztam is, hogy a csapat topicban egy hete észre sem veszed 😁KA13 😎 ez szép drive volt nagyon.Ki az isten ez az új nő.
Chargers LT
Sixo
Chargers LT
Sixo
iktriad
több mint 4 éve
Mióta bulizol anoék helyett Epsteinnel (vele mondjuk már nem) és András herceggel?Viking akkor maradhat. Mondjuk jó lenne ha 13 éves lenne.😂 Csodálkoztam is, hogy a csapat topicban egy hete észre sem veszed 😁KA13 😎 ez szép drive volt nagyon.Ki az isten ez az új nő.
Chargers LT
Sixo
Chargers LT
Sixo
több mint 4 éve
Viking akkor maradhat. Mondjuk jó lenne ha nem 13 éves lenne.😂 Csodálkoztam is, hogy a csapat topicban egy hete észre sem veszed 😁KA13 😎 ez szép drive volt nagyon.Ki az isten ez az új nő.
Chargers LT
Sixo
Chargers LT
Szerkesztette: Sixo
több mint 4 éve
😂 Csodálkoztam is, hogy a csapat topicban egy hete észre sem veszed 😁KA13 😎 ez szép drive volt nagyon.Ki az isten ez az új nő.
Chargers LT
Sixo
több mint 4 éve
Alakul a tippmix gyilkos 2-es.Suggs hova ment? Kifutott a kepernyorol. LOL 😀Még keresi a helyét a csapatban.
ulpianus
több mint 4 éve
KA13 😎 ez szép drive volt nagyon.Ki az isten ez az új nő.
Chargers LT
több mint 4 éve
KA13 😎 ez szép drive volt nagyon.
több mint 4 éve
Hát ez nagyon erős holdingnak tűnt. Szerencsére nem dobták be, mert a végén Henry TD-t szerzett volna.
több mint 4 éve
Suggs hova ment? Kifutott a kepernyorol. LOL 😀
több mint 4 éve
Mondjuk az ilyen passzokat lehet nem egy félig FB TE-re dobnék.
több mint 4 éve
Ne álmodozz, ez a Jags ma nem fog nyerni.Az szép. INT és pic6 elszórakozva. Fejben már a szilveszteri bulin vannak a fakakban.Ha nem ugrunk be, egyik sem lent volna INT. Mind2 erősen egyértelmű volt már a snap pillanatában. Mahomes biztonságosan dobhatta el.
Nyilván így veszíteni is fogunk, ami nem baj.
Chargers LT
Muszáj veszíteni. Így még a 7. pick meglehet, talán még a 6. is.
Sixo
több mint 4 éve
Az szép. INT és pic6 elszórakozva. Fejben már a szilveszteri bulin vannak a fakakban.Ha nem ugrunk be, egyik sem lent volna INT. Mind2 erősen egyértelmű volt már a snap pillanatában. Mahomes biztonságosan dobhatta el.
Nyilván így veszíteni is fogunk, ami nem baj.
Chargers LT
Muszáj veszíteni. Így még a 7. pick meglehet, talán még a 6. is.
több mint 4 éve
Az szép. INT és pic6 elszórakozva. Fejben már a szilveszteri bulin vannak a fakakban.Nyilván így veszíteni is fogunk, ami nem baj.
több mint 4 éve
Mahomesnak azert nagy makja van ezekkel, a bar jogos, de a jatekra hatastalan beugrasokkal.