NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 16 szombati dupla
52
13
23:00, MATCH4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 561
46
21:41 CFB Playoff - Tulane @ Ole Miss (NET4+)
Kansas City Chiefs - Miami Dolphins
több mint 2 éve
Az isten aldja mar meg ezeket a faszokat, hogy nem lehet flag nelkul jatszani
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 2 éve
legalább mcdaniel rájött, hogy fedett stadionban van 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
Akkor nézzél több meccset és meglátod mindegyik szóváteszi😉Rövidebb lesz, ha csak a hisztiseket kezdem el sorolni.Na, ezért nem birom Mahomest. Valaki oda üt neki, már fenn van a keze, hogy hol a zászló. Rossz hp.Melyik QB nem reklamálna?
shagi0206
garincsa
shagi0206
több mint 2 éve
Rövidebb lesz, ha csak a hisztiseket kezdem el sorolni.Na, ezért nem birom Mahomest. Valaki oda üt neki, már fenn van a keze, hogy hol a zászló. Rossz hp.Melyik QB nem reklamálna?
shagi0206
garincsa
több mint 2 éve
Hat, ez eddig csunyan alulmulja a varakozasaimatOke, hogy KC, de azert na…
Believe In Your 'Fins!
több mint 2 éve
Na, ezért nem birom Mahomest. Valaki oda üt neki, már fenn van a keze, hogy hol a zászló. Rossz hp.Melyik QB nem reklamálna?
shagi0206
több mint 2 éve
Csöcs time? Gondoltam hogy a Miami idén semmit nem mutatott komoly ellenfél ellen KC win lesz, de reményekedtem...Csocs time. (.)(.)
Sifur
Mintha a play hivas is konzervatívabb lenne, mint az ev elejen, az OL-t is sérülések kiserik, a védelem meg kutya volt mar az elejetol kezdve.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 2 éve
Football on your phone?már csak telón megy a meccs.Briareos mar farming simulatorozik? 😁szerintem már annak fél órája, hogy feladta 😀
Ventura
shagi0206
Kúrfürst briareos
www.youtube.com/watch?v=ULSTSU5h6SA
több mint 2 éve
Mekk mester is fullba nyomja a kretént, értelmetlen playcall volt, amiből a fumble lett
Tepper takarodj!
több mint 2 éve
Csöcs time? Gondoltam hogy a Miami idén semmit nem mutatott komoly ellenfél ellen KC win lesz, de reményekedtem...
több mint 2 éve
már csak telón megy a meccs.Briareos mar farming simulatorozik? 😁szerintem már annak fél órája, hogy feladta 😀
Ventura
shagi0206
same old phins
több mint 2 éve
Briareos mar farming simulatorozik? 😁szerintem már annak fél órája, hogy feladta 😀
Ventura
több mint 2 éve
Briareos mar farming simulatorozik? 😁
több mint 2 éve
Pedig Ticket Swappen volt jegy 65-70k-ért.Sajnos lebetegedtem.
Jó lennne ott lenni.
több mint 2 éve
Bohócok.
több mint 2 éve
Hill birtokolta a lasztit?
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Game Over?
több mint 2 éve
A KáCé 1-esének(McKinnon) több TD-je van ma eddig, mint a Miamiénak(Tua).és nem is kezdő 😀
iktriad
több mint 2 éve
na végülis csak azt kell tennünk mint panthers ellen
több mint 2 éve
Jó lenne a Dolphins is csinálna valamit most már, mert ez így eddig a 0-tól is messze van.
több mint 2 éve
A KáCé 1-esének(McKinnon) több TD-je van ma eddig, mint a Miamiénak(Tua).
több mint 2 éve
Nah McKinnont végül beállítottam fantasyben.#NéhaEmptynekIsVannakJóGondolatai

Madden hates me.
több mint 2 éve
Ez a meccs Kansasben meg Miamiban is baromi jó lenne szerintem. Itt eddig baromi gyengeEurópában vagyunk, mondhatod, hogy kurvagyenge. 😀
Klaci79
több mint 2 éve
itt most konkrétan belehajolt sieler karjába, aztán flaget akart. wtfmahomes mindig ennyit panaszkodik?Scramble-öknél hisztis, a többi játéknál én nem vettem észre.
Kúrfürst briareos
empty taxi
több mint 2 éve
mahomes mindig ennyit panaszkodik?Scramble-öknél hisztis, a többi játéknál én nem vettem észre.
Kúrfürst briareos

Madden hates me.