NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Kansas City Chiefs - Miami Dolphins
több mint 1 éve
Az isten aldja mar meg ezeket a faszokat, hogy nem lehet flag nelkul jatszani
több mint 1 éve
legalább mcdaniel rájött, hogy fedett stadionban van 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
garincsa
465
Akkor nézzél több meccset és meglátod mindegyik szóváteszi😉Rövidebb lesz, ha csak a hisztiseket kezdem el sorolni.Na, ezért nem birom Mahomest. Valaki oda üt neki, már fenn van a keze, hogy hol a zászló. Rossz hp.Melyik QB nem reklamálna?
shagi0206
garincsa
shagi0206
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Rövidebb lesz, ha csak a hisztiseket kezdem el sorolni.Na, ezért nem birom Mahomest. Valaki oda üt neki, már fenn van a keze, hogy hol a zászló. Rossz hp.Melyik QB nem reklamálna?
shagi0206
garincsa
több mint 1 éve
Hat, ez eddig csunyan alulmulja a varakozasaimatOke, hogy KC, de azert na…
Believe In Your 'Fins!
több mint 1 éve
garincsa
465
Na, ezért nem birom Mahomest. Valaki oda üt neki, már fenn van a keze, hogy hol a zászló. Rossz hp.Melyik QB nem reklamálna?
shagi0206
több mint 1 éve
Csöcs time? Gondoltam hogy a Miami idén semmit nem mutatott komoly ellenfél ellen KC win lesz, de reményekedtem...Csocs time. (.)(.)
Sifur
Mintha a play hivas is konzervatívabb lenne, mint az ev elejen, az OL-t is sérülések kiserik, a védelem meg kutya volt mar az elejetol kezdve.
több mint 1 éve
Football on your phone?már csak telón megy a meccs.Briareos mar farming simulatorozik? 😁szerintem már annak fél órája, hogy feladta 😀
Ventura
shagi0206
Kúrfürst briareos
www.youtube.com/watch?v=ULSTSU5h6SA
több mint 1 éve
Mekk mester is fullba nyomja a kretént, értelmetlen playcall volt, amiből a fumble lett
Tepper takarodj!
több mint 1 éve
Sifur
1 118
Csöcs time? Gondoltam hogy a Miami idén semmit nem mutatott komoly ellenfél ellen KC win lesz, de reményekedtem...
több mint 1 éve
már csak telón megy a meccs.Briareos mar farming simulatorozik? 😁szerintem már annak fél órája, hogy feladta 😀
Ventura
shagi0206
same old phins
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Briareos mar farming simulatorozik? 😁szerintem már annak fél órája, hogy feladta 😀
Ventura
több mint 1 éve
Briareos mar farming simulatorozik? 😁
több mint 1 éve
R4v3N
147
Pedig Ticket Swappen volt jegy 65-70k-ért.Sajnos lebetegedtem.
Jó lennne ott lenni.
több mint 1 éve
Bohócok.
több mint 1 éve
Hill birtokolta a lasztit?
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Game Over?
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
A KáCé 1-esének(McKinnon) több TD-je van ma eddig, mint a Miamiénak(Tua).és nem is kezdő 😀
iktriad
több mint 1 éve
na végülis csak azt kell tennünk mint panthers ellen
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Jó lenne a Dolphins is csinálna valamit most már, mert ez így eddig a 0-tól is messze van.
több mint 1 éve
A KáCé 1-esének(McKinnon) több TD-je van ma eddig, mint a Miamiénak(Tua).
több mint 1 éve
Nah McKinnont végül beállítottam fantasyben.#NéhaEmptynekIsVannakJóGondolatai
Madden hates me.
több mint 1 éve
Ez a meccs Kansasben meg Miamiban is baromi jó lenne szerintem. Itt eddig baromi gyengeEurópában vagyunk, mondhatod, hogy kurvagyenge. 😀
Klaci79
több mint 1 éve
itt most konkrétan belehajolt sieler karjába, aztán flaget akart. wtfmahomes mindig ennyit panaszkodik?Scramble-öknél hisztis, a többi játéknál én nem vettem észre.
Kúrfürst briareos
empty taxi
több mint 1 éve
mahomes mindig ennyit panaszkodik?Scramble-öknél hisztis, a többi játéknál én nem vettem észre.
Kúrfürst briareos
Madden hates me.