NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Kansas City Chiefs - Miami Dolphins
több mint 1 éve
Ebbol TD kene erosenNajo, Holding zaszloval nem lesz…
Paradoxon_MIA
Believe In Your 'Fins!
több mint 1 éve
Ebbol TD kene erosen
Believe In Your 'Fins!
több mint 1 éve
Na a frankfurti virslit odatette főni a Dolphins D. Szep.
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Az mind1, attól még jóKicsit túltolt márElőször a meccsen a Phinsnél van aImádom ezt a gifet 😀
iktriad
shagi0206
Kampman
több mint 1 éve
Kampman
28 292
McDaniel a nézőtéren is, jó látni, hogy ennyire együtt él a drukkerekkel.
több mint 1 éve
Először a meccsen a Phinsnél van aa védelemnél is
iktriad
több mint 1 éve
Kampman
28 292
Kicsit túltolt márElőször a meccsen a Phinsnél van aImádom ezt a gifet 😀
iktriad
shagi0206
több mint 1 éve
Szerintem az ott egy falsr start.
több mint 1 éve
Alapvetoen nincs gond, mert veressgre szamitottam - csak nem veresre 😊Hat, ez eddig csunyan alulmulja a varakozasaimatAzert neha tobb a szerencse mint a jatek. Van ilyen, hogy ez nem a te napod. Eddig legalabbis.
Oke, hogy KC, de azert na…
Paradoxon_MIA
Meg van ido, en is sokkal szorosabbra szamitottam, ahogy mindenki. De a szerencse forgando, meglatjuk.
ulpianus
Believe In Your 'Fins!
több mint 1 éve
Rodaron
2 071
Nagyon 50-50 volt, holott a visszajatszasban az egyik játékosunk ott szakadt el a chiefs játékostól kozepen. Ez most bejott, td. Futojatekra kellett volna epiteni erosen az elejen.Jaja az lesz a kulcs most.
Ventura
több mint 1 éve
Először a meccsen a Phinsnél van a több mint 1 éve
Nagyon 50-50 volt, holott a visszajatszasban az egyik játékosunk ott szakadt el a chiefs játékostól kozepen. Ez most bejott, td. Futojatekra kellett volna epiteni erosen az elejen.
több mint 1 éve
Életjel
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Na, vmi. Kérdés, hogy nem túl kései-e.
több mint 1 éve
Rodaron
2 071
DJ Ötzi szól - na a DJ is már a meccsel egy színvonalon van. 😀Most márcsak egy Bregenz-i meccs kell és mehet tőle az Ich bin so schön, ich bin so toll, ich bin der Anton aus Tirol...és teljes az élmény.
iktriad
több mint 1 éve
DJ Ötzi szól - na a DJ is már a meccsel egy színvonalon van. 😀
több mint 1 éve
Kampman
28 292
Newtonnak annak idején nyíltan megmondták, hogy megkapja majd a zászlókat, ha elég idős lesz.
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Ha jogos, mert mondjuk szemen Talibozta vki, és nem jön zászló, akkor mutogasson, mert okkal tenné. De ez a ribi mindenért picsog.Rutinnal jön majd az ne aggódjHova nézzek ennél is többet? Egy Fields, vagy Lawrence szintű védettséget élvező qb nem fog hisztizni, mert nem szokott hozzá, hogy nem lehet megérinteni se.Akkor nézzél több meccset és meglátod mindegyik szóváteszi😉Rövidebb lesz, ha csak a hisztiseket kezdem el sorolni.Na, ezért nem birom Mahomest. Valaki oda üt neki, már fenn van a keze, hogy hol a zászló. Rossz hp.Melyik QB nem reklamálna?
shagi0206
garincsa
shagi0206
garincsa
shagi0206
garincsa
több mint 1 éve
Tudományos game plan kell, hogy nem a passz jatekot helyezzük eloterbe, ha az egyik legjobb pass D-vel nezel szembe.
több mint 1 éve
Hat, ez eddig csunyan alulmulja a varakozasaimatAzert neha tobb a szerencse mint a jatek. Van ilyen, hogy ez nem a te napod. Eddig legalabbis.
Oke, hogy KC, de azert na…
Paradoxon_MIA
Meg van ido, en is sokkal szorosabbra szamitottam, ahogy mindenki. De a szerencse forgando, meglatjuk.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 1 éve
garincsa
465
Rutinnal jön majd az ne aggódjHova nézzek ennél is többet? Egy Fields, vagy Lawrence szintű védettséget élvező qb nem fog hisztizni, mert nem szokott hozzá, hogy nem lehet megérinteni se.Akkor nézzél több meccset és meglátod mindegyik szóváteszi😉Rövidebb lesz, ha csak a hisztiseket kezdem el sorolni.Na, ezért nem birom Mahomest. Valaki oda üt neki, már fenn van a keze, hogy hol a zászló. Rossz hp.Melyik QB nem reklamálna?
shagi0206
garincsa
shagi0206
garincsa
shagi0206
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Hova nézzek ennél is többet? Egy Fields, vagy Lawrence szintű védettséget élvező qb nem fog hisztizni, mert nem szokott hozzá, hogy nem lehet megérinteni se.Akkor nézzél több meccset és meglátod mindegyik szóváteszi😉Rövidebb lesz, ha csak a hisztiseket kezdem el sorolni.Na, ezért nem birom Mahomest. Valaki oda üt neki, már fenn van a keze, hogy hol a zászló. Rossz hp.Melyik QB nem reklamálna?
shagi0206
garincsa
shagi0206
garincsa
több mint 1 éve
Rodaron
2 071
De azok az extra elkapások sincsenek meg Hillnél/Waddlenél, mint a másik oldalon Moore vagy Rice esetében és így az önbizalom is csökken. Hill is elejtett két olyan passzt, amit az elmúlt hetekben elkapott.Csöcs time? Gondoltam hogy a Miami idén semmit nem mutatott komoly ellenfél ellen KC win lesz, de reményekedtem...Csocs time. (.)(.)
Sifur
Mintha a play hivas is konzervatívabb lenne, mint az ev elejen, az OL-t is sérülések kiserik, a védelem meg kutya volt mar az elejetol kezdve.
Ventura