NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Kansas City Chiefs - Miami Dolphins
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Na, ezért nem birom Mahomest. Valaki oda üt neki, már fenn van a keze, hogy hol a zászló. Rossz hp.
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
lófasz ez az offenseHát nem erre lehetett számítani a meccs előtt. Bár bennem az ilyen nagyon durván offense orientált meccseken mindig felmerül, hogy a támadófoci csak nyomokban lesz fellelhető.
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
Klaci79
22 220
Ez a meccs Kansasben meg Miamiban is baromi jó lenne szerintem. Itt eddig baromi gyenge
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Nem hallgatok rockot, nekem túl puhány. A fekete zenénél (már amennyiben az lekorlátozódik a rappre) meg nem sok minden áll távolabb tőlem 😀 1x hallanék már egy meccsen valami durva black/death metalt 😀Na már Faithless is szól. Jó ízlése van a helyi DJ-nek.Szeretem a rock-ot, a fekete zenet is, de mar jó az europai hangzást is hallani.
iktriad
Ventura
Szerkesztette: shagi0206
több mint 1 éve
Na már Faithless is szól. Jó ízlése van a helyi DJ-nek.Szeretem a rock-ot, a fekete zenet is, de mar jó az europai hangzást is hallani.
iktriad
több mint 1 éve
opening drive óta azért elég szépen fogja a védelem a chiefstFangio megeri a pénzét? 😁
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
opening drive óta azért elég szépen fogja a védelem a chiefst
több mint 1 éve
KeyG
9 496
gyönyörü ahogy megy a lassitás és premierben mutatják a hands to face-t és semmi 😀Ne legyél meglepődve a KC Dynastynál ilyen nem fújásokkal. 😅
Kúrfürst briareos
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
gyönyörü ahogy megy a lassitás és premierben mutatják a hands to face-t és semmi 😀
több mint 1 éve
Pont helyett puntháború van eddig...
több mint 1 éve
Na már Faithless is szól. Jó ízlése van a helyi DJ-nek.
több mint 1 éve
Karcol a Phins D.
több mint 1 éve
Így történt.úgy emlékszem felakasztotta magátAkkor őt takarta a Mo-Do nevű projekt. Azt tudom, hogy már jó ideje nincs az élők sorában.fabio frittellina eurotrance is megérkezett 😀Remélem lesz Scooter vagy az Eins Zwei Polizei is, bár utóbbit egy olasz követte el. 😀
Kúrfürst briareos
iktriad
Kúrfürst briareos
iktriad
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
úgy emlékszem felakasztotta magátAkkor őt takarta a Mo-Do nevű projekt. Azt tudom, hogy már jó ideje nincs az élők sorában.fabio frittellina eurotrance is megérkezett 😀Remélem lesz Scooter vagy az Eins Zwei Polizei is, bár utóbbit egy olasz követte el. 😀
Kúrfürst briareos
iktriad
Kúrfürst briareos
iktriad
több mint 1 éve
természetesen meg kell nehezítenünk flagekkel a drive-ot. mintha a kc nem lenne elég falat.Nyugi Jawaan Taylor mindjárt elkezd false startolni.
Ventura
több mint 1 éve
Akkor őt takarta a Mo-Do nevű projekt. Azt tudom, hogy már jó ideje nincs az élők sorában.fabio frittellina eurotrance is megérkezett 😀Remélem lesz Scooter vagy az Eins Zwei Polizei is, bár utóbbit egy olasz követte el. 😀
Kúrfürst briareos
iktriad
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
természetesen meg kell nehezítenünk flagekkel a drive-ot. mintha a kc nem lenne elég falat.
több mint 1 éve
fabio frittellina eurotrance is megérkezett 😀Remélem lesz Scooter vagy az Eins Zwei Polizei is, bár utóbbit egy olasz követte el. 😀
Kúrfürst briareos
iktriad
több mint 1 éve
na eurotrance is megérkezett 😀Remélem lesz Scooter vagy az Eins Zwei Polizei is, bár utóbbit egy olasz követte el. 😀
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
4 védő közé már láttam a visszahordást, de valahogy ott volt cheetah
több mint 1 éve
haddaway. jó választás. : - )chase the sun, de rég hallottamremélem még hallunk hasonlókat.
Kúrfürst briareos
Ventura