NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 16 szombati dupla
53
13
23:00, MATCH4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 561
46
21:41 CFB Playoff - Tulane @ Ole Miss (NET4+)
Kansas City Chiefs - Miami Dolphins
több mint 2 éve
Na, ezért nem birom Mahomest. Valaki oda üt neki, már fenn van a keze, hogy hol a zászló. Rossz hp.
több mint 2 éve
lófasz ez az offenseHát nem erre lehetett számítani a meccs előtt. Bár bennem az ilyen nagyon durván offense orientált meccseken mindig felmerül, hogy a támadófoci csak nyomokban lesz fellelhető.
Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
Ez a meccs Kansasben meg Miamiban is baromi jó lenne szerintem. Itt eddig baromi gyenge
több mint 2 éve
Nem hallgatok rockot, nekem túl puhány. A fekete zenénél (már amennyiben az lekorlátozódik a rappre) meg nem sok minden áll távolabb tőlem 😀 1x hallanék már egy meccsen valami durva black/death metalt 😀Na már Faithless is szól. Jó ízlése van a helyi DJ-nek.Szeretem a rock-ot, a fekete zenet is, de mar jó az europai hangzást is hallani.
iktriad
Ventura
Szerkesztette: shagi0206
több mint 2 éve
Na már Faithless is szól. Jó ízlése van a helyi DJ-nek.Szeretem a rock-ot, a fekete zenet is, de mar jó az europai hangzást is hallani.
iktriad
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 2 éve
opening drive óta azért elég szépen fogja a védelem a chiefstFangio megeri a pénzét? 😁
Kúrfürst briareos
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 2 éve
opening drive óta azért elég szépen fogja a védelem a chiefst
több mint 2 éve
gyönyörü ahogy megy a lassitás és premierben mutatják a hands to face-t és semmi 😀Ne legyél meglepődve a KC Dynastynál ilyen nem fújásokkal. 😅
Kúrfürst briareos
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
gyönyörü ahogy megy a lassitás és premierben mutatják a hands to face-t és semmi 😀
több mint 2 éve
Pont helyett puntháború van eddig...
több mint 2 éve
Na már Faithless is szól. Jó ízlése van a helyi DJ-nek.
több mint 2 éve
Karcol a Phins D.
több mint 2 éve
Így történt.úgy emlékszem felakasztotta magátAkkor őt takarta a Mo-Do nevű projekt. Azt tudom, hogy már jó ideje nincs az élők sorában.fabio frittellina eurotrance is megérkezett 😀Remélem lesz Scooter vagy az Eins Zwei Polizei is, bár utóbbit egy olasz követte el. 😀
Kúrfürst briareos
iktriad
Kúrfürst briareos
iktriad
Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
úgy emlékszem felakasztotta magátAkkor őt takarta a Mo-Do nevű projekt. Azt tudom, hogy már jó ideje nincs az élők sorában.fabio frittellina eurotrance is megérkezett 😀Remélem lesz Scooter vagy az Eins Zwei Polizei is, bár utóbbit egy olasz követte el. 😀
Kúrfürst briareos
iktriad
Kúrfürst briareos
iktriad
több mint 2 éve
természetesen meg kell nehezítenünk flagekkel a drive-ot. mintha a kc nem lenne elég falat.Nyugi Jawaan Taylor mindjárt elkezd false startolni.
Ventura
több mint 2 éve
Akkor őt takarta a Mo-Do nevű projekt. Azt tudom, hogy már jó ideje nincs az élők sorában.fabio frittellina eurotrance is megérkezett 😀Remélem lesz Scooter vagy az Eins Zwei Polizei is, bár utóbbit egy olasz követte el. 😀
Kúrfürst briareos
iktriad
Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
természetesen meg kell nehezítenünk flagekkel a drive-ot. mintha a kc nem lenne elég falat.
több mint 2 éve
fabio frittellina eurotrance is megérkezett 😀Remélem lesz Scooter vagy az Eins Zwei Polizei is, bár utóbbit egy olasz követte el. 😀
Kúrfürst briareos
iktriad
több mint 2 éve
na eurotrance is megérkezett 😀Remélem lesz Scooter vagy az Eins Zwei Polizei is, bár utóbbit egy olasz követte el. 😀
Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
4 védő közé már láttam a visszahordást, de valahogy ott volt cheetah
több mint 2 éve
haddaway. jó választás. : - )chase the sun, de rég hallottamremélem még hallunk hasonlókat.
Kúrfürst briareos
Ventura