Kansas City Chiefs - Philadelphia Eagles

2 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 45 942 — Így remélem megfelelek nektek.....
Adoreet elengedhetnénk megint lecsúszott
2 hónapja
Hendrix Utah State Aggies 2 912
mahomes kurvajó azért
eaglesmcnabb
Sztem nem kifejezetten jó. Bírom, hogy Brady is mondja, hogy milyen jól scramblinggel...😀

Én egy elhízott csávót látok, átlagos qb agilitással, aki előtt ott volt egy csomó tér futni.
balintbaba
Hurts kategoriaval jobb iranyito.

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
2 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 45 942 — Így remélem megfelelek nektek.....
Mondjuk nem igaz hogy Hurts nem dobja meg
2 hónapja
Az milyen volt Barkleytól 😀
2 hónapja
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 643 — je suis poloska
mahomes kurvajó azért
eaglesmcnabb
Sztem nem kifejezetten jó. Bírom, hogy Brady is mondja, hogy milyen jól scrambringgel...😀

Én egy elhízott csávót látok, átlagos qb agilitással, aki előtt ott volt egy csomó tér futni.
balintbaba
ha kicserélnéd a két falat egyből meglátnád, hogy milyen jó

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
balintbaba Philadelphia Eagles Florida Gators 4 235 — Big Dick Nick
mahomes kurvajó azért
eaglesmcnabb
Sztem nem kifejezetten jó. Bírom, hogy Brady is mondja, hogy milyen jól scramblinggel...😀

Szerkesztette: balintbaba

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
2 hónapja
Úgy látom, onnan folytatjátok, ahol a SB-on abbamaradt...
Burkus
nem egészen, már van pontjuk 😛
2 hónapja
Eazzy Philadelphia Eagles 5 141 — No one likes us, cause no one like us
Smith azért eddig komoly fogás.

Don't talk the walk, Walk the talk!
2 hónapja
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 249 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Úgy látom, onnan folytatjátok, ahol a SB-on abbamaradt...
2 hónapja
végre elkaptuk
2 hónapja
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 643 — je suis poloska
mahomes kurvajó azért

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
de miért hagyjuk futkorászni....
2 hónapja
balintbaba Philadelphia Eagles Florida Gators 4 235 — Big Dick Nick
Sirianni 😀😀 Most is tesz azért, hogy a semleges szurkolók megszeressék.

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
2 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 527 — beers & Packers
Az volt már, hogy RB-re nem érdemes sokat költeni?
2 hónapja
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 617 — Apu ökölbeszorított keze
Jessz

2 hónapja
Ott is vaaaaaaaaaan
2 hónapja
haladgatunk végre
2 hónapja
Az jó
2 hónapja
A D tartja magát
2 hónapja
Mondjuk az DPI vlt rendesen nem nézett oda

2 hónapja
mondjuk ez zászló
2 hónapja
ez gyenge eddig
2 hónapja
De a D jól kezd
2 hónapja
Fu de jó kezdés, bedobás.

2 hónapja
Nálam nincs hang dazn-n.
Másnál?
Janek
tvn nézem, nehezen kezdünk