Kansas City Chiefs - Philadelphia Eagles
2 hónapja
Adoreet elengedhetnénk megint lecsúszott
2 hónapja
Hurts kategoriaval jobb iranyito.mahomes kurvajó azértSztem nem kifejezetten jó. Bírom, hogy Brady is mondja, hogy milyen jól scramblinggel...😀
eaglesmcnabb
Én egy elhízott csávót látok, átlagos qb agilitással, aki előtt ott volt egy csomó tér futni.
balintbaba
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
2 hónapja
Mondjuk nem igaz hogy Hurts nem dobja meg
2 hónapja
Az milyen volt Barkleytól 😀
2 hónapja
ha kicserélnéd a két falat egyből meglátnád, hogy milyen jómahomes kurvajó azértSztem nem kifejezetten jó. Bírom, hogy Brady is mondja, hogy milyen jól scrambringgel...😀
eaglesmcnabb
Én egy elhízott csávót látok, átlagos qb agilitással, aki előtt ott volt egy csomó tér futni.
balintbaba
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
mahomes kurvajó azértSztem nem kifejezetten jó. Bírom, hogy Brady is mondja, hogy milyen jól scramblinggel...😀
eaglesmcnabb
Szerkesztette: balintbaba
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
2 hónapja
Úgy látom, onnan folytatjátok, ahol a SB-on abbamaradt...nem egészen, már van pontjuk 😛
Burkus
2 hónapja
Smith azért eddig komoly fogás.
Don't talk the walk, Walk the talk!
2 hónapja
Úgy látom, onnan folytatjátok, ahol a SB-on abbamaradt...
2 hónapja
végre elkaptuk
2 hónapja
mahomes kurvajó azért
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
de miért hagyjuk futkorászni....
2 hónapja
Sirianni 😀😀 Most is tesz azért, hogy a semleges szurkolók megszeressék.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
2 hónapja
Az volt már, hogy RB-re nem érdemes sokat költeni?
2 hónapja
Ott is vaaaaaaaaaan
2 hónapja
haladgatunk végre
2 hónapja
Az jó
2 hónapja
A D tartja magát
2 hónapja
Mondjuk az DPI vlt rendesen nem nézett oda
Don't talk the walk, Walk the talk!
2 hónapja