NFL eredménykövetés - 9 aktív topik
Chicago Bears - Green Bay Packers
84
13
19:00, NET4+
Pittsburgh Steelers - Baltimore Ravens
72
21
19:00, ARENA4
New Orleans Saints - Cleveland Browns
45
9
19:00
New England Patriots - Los Angeles Rams
33
13
New York Jets - Indianapolis Colts
18
10
RedZone week 11
12
5
19:00-től, Net4+
Miami Dolphins - Las Vegas Raiders
8
5
Detroit Lions - Jacksonville Jaguars
5
5
19:00, DAZN
Tennessee Titans - Minnesota Vikings
4
3
Kansas City Chiefs - Pittsburgh Steelers
több mint 7 éve
Erre Haley passzt hív, hogy kicsesszen veled.Szünetben... Meg kel néznem Bossi egyéni FG rekordját...TD=Nem úgy volt, hogy elmész aludni? 😊
www.vesdbelemagad.hu/sites/default/files/images/news/20090318hetpettye.jpg
Tomcsik
iktriad
Tomcsik
több mint 7 éve
Ezzel az erővel rá is rúghatták volna...
több mint 7 éve
Tomcsik
8 009
Szünetben... Meg kel néznem Bossi egyéni FG rekordját...TD=Nem úgy volt, hogy elmész aludni? 😊
Tomcsik
iktriad
több mint 7 éve
shagi0206
10 908
Magyarázza már el nekem vki, hogy ennek mi értelme volt?
több mint 7 éve
Ennek mi értelme volt?
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
TD=Nem úgy volt, hogy elmész aludni? 😊
Tomcsik
több mint 7 éve
Hail Maryt!!!Faszt, FG.
steelwolf
több mint 7 éve
Hail Maryt!!!
több mint 7 éve
Tomcsik
8 009
Na most adtam fel. Azért így hajnalban ez túl fárasztó...Most miattad kell elmennem aludni a félidőben...Jaj de fognak hiányozni ezek a pontok...Szünetben szerezzetek be egy katicabogarat. Lehetőleg 7 pontost.
tenorx
iktriad
több mint 7 éve
xtaki
3 424
Jaj de fognak hiányozni ezek a pontok...nekem mar most is hianyoznak.
tenorx
akartam piat bontani az elso TD utan.
de elment a felido, reggel meg vezetni kell
több mint 7 éve
Jaj de fognak hiányozni ezek a pontok...Szünetben szerezzetek be egy katicabogarat. Lehetőleg 7 pontost.
tenorx
több mint 7 éve
shagi0206
10 908
Na szóval, én úgy gondoltam, hogy mi nem adunk semmit Cutlerért, hanem ti adtok vmit, hogy elvigyük 😊 Így mindenki nyer 😊Nincs olyan retardált indián törzsfőnök aki elengedi a legjobb harcosát.... Uff beszéltem nagy fehér főnök... Most pippancsunk egy jót ...😉www.youtube.com/watch?v=bsB7UQ8BlE0Unokatesók lehet elérhetővé válik, mit szólsz hozzá? 😀Nem, nekünk Cutler kell 😊Tradeljetek Bortlesért. Szerintem Coughlin lehet elengedné. 😊Én csak reménykedek, hogy Ariansék látják a problémát. O-line!először elég a fal belsejét megoldani, Palmer még egy évig jó lesz, persze nem lenne baj, ha már idén jönne a drafton egy qb
Meg nem ártana egy nem vén fasz, de vállalható QB.
shagi0206
Löfli
iktriad
shagi0206
HNDT
iktriad
Tomcsik
több mint 7 éve
Jaj de fognak hiányozni ezek a pontok...
több mint 7 éve
Bell mennyit fog kapni? 12m/ev?jövőre egyelőre franchise tag
Janek
több mint 7 éve
Tomcsik
8 009
Nincs olyan retardált indián törzsfőnök aki elengedi a legjobb harcosát.... Uff beszéltem nagy fehér főnök... Most pippancsunk egy jót ...😉www.youtube.com/watch?v=bsB7UQ8BlE0Unokatesók lehet elérhetővé válik, mit szólsz hozzá? 😀Nem, nekünk Cutler kell 😊Tradeljetek Bortlesért. Szerintem Coughlin lehet elengedné. 😊Én csak reménykedek, hogy Ariansék látják a problémát. O-line!először elég a fal belsejét megoldani, Palmer még egy évig jó lesz, persze nem lenne baj, ha már idén jönne a drafton egy qb
shagi0206
Löfli
iktriad
shagi0206
HNDT
iktriad
több mint 7 éve
shagi0206
10 908
mindenféle módon domináljuk a meccset csak pontokat tekintve nem...A lényeg
Pitt
több mint 7 éve
mindenféle módon domináljuk a meccset csak pontokat tekintve nem...
több mint 7 éve
www.youtube.com/watch?v=bsB7UQ8BlE0Unokatesók lehet elérhetővé válik, mit szólsz hozzá? 😀Nem, nekünk Cutler kell 😊Tradeljetek Bortlesért. Szerintem Coughlin lehet elengedné. 😊Én csak reménykedek, hogy Ariansék látják a problémát. O-line!először elég a fal belsejét megoldani, Palmer még egy évig jó lesz, persze nem lenne baj, ha már idén jönne a drafton egy qb
shagi0206
Löfli
iktriad
shagi0206
HNDT
több mint 7 éve
shagi0206
10 908
3. kört adtok, és Cutlert? Az nekem jó 😊
több mint 7 éve
HNDT
106
Unokatesók lehet elérhetővé válik, mit szólsz hozzá? 😀Nem, nekünk Cutler kell 😊Tradeljetek Bortlesért. Szerintem Coughlin lehet elengedné. 😊Én csak reménykedek, hogy Ariansék látják a problémát. O-line!először elég a fal belsejét megoldani, Palmer még egy évig jó lesz, persze nem lenne baj, ha már idén jönne a drafton egy qb
shagi0206
Löfli
iktriad
shagi0206
több mint 7 éve
idén állandóan agyonütötték, és csak egy meccset kellett kihagynia. ha megvédik jó lesz ő, mondjuk Ariansnek is változtatnia kell a playcallingon, az sem volt valami jó idénHát nem tudom. Én már nem látom benne a szikrát. Ha meg megsérül, jöhet Stanton?! Inkább ne...Én csak reménykedek, hogy Ariansék látják a problémát. O-line!először elég a fal belsejét megoldani, Palmer még egy évig jó lesz, persze nem lenne baj, ha már idén jönne a drafton egy qb
shagi0206
Löfli
shagi0206