Konferenciadöntők
1 feliratkozó
több mint 3 éve
a hó hull.kinéztem, dunakeszin is esikItt az ország közepén már szakad a hó...itt a Távol-Keleten még nem
Chargers LT
Kampman
Negritis
az eső esik
több mint 3 éve
"lányokat"Ellógtál megnézni a thai lányokat? 😁Itt az ország közepén már szakad a hó...itt a Távol-Keleten még nem
Chargers LT
Kampman
Chargers LT
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
S ő valóban nő? 😛 😉Gyerekek, feltenném a szezon legfontosabb kérdését. De most komolyan, semmi trash talk...Bnőm is így gondolja, a kocogása elég homis
Szerintetek nem lehet, hogy Mahommes kissé langyi? Egyszerűen kizártnak tartom, hogy ez a csávó, a járása, testbeszéde, mimkája alapján ne szeretné a bránert?
Cypress
Sifur
több mint 3 éve
Gabor81
803
Itt A tavol nyugaton mar nem. 😋Itt az ország közepén már szakad a hó...itt a Távol-Keleten még nem
Chargers LT
Kampman
több mint 3 éve
Ellógtál megnézni a thai lányokat? 😁Itt az ország közepén már szakad a hó...itt a Távol-Keleten még nem
Chargers LT
Kampman
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
kinéztem, dunakeszin is esikItt az ország közepén már szakad a hó...itt a Távol-Keleten még nem
Chargers LT
Kampman
több mint 3 éve
Cypress
3 228
De most főcsoport döntő van, ott még nem volt homár téma.Gyerekek, feltenném a szezon legfontosabb kérdését. De most komolyan, semmi trash talk...nem az előző volt a homár bowl?
Szerintetek nem lehet, hogy Mahommes kissé langyi? Egyszerűen kizártnak tartom, hogy ez a csávó, a járása, testbeszéde, mimkája alapján ne szeretné a bránert?
Cypress
Negritis
több mint 3 éve
Sifur
1 118
Gyerekek, feltenném a szezon legfontosabb kérdését. De most komolyan, semmi trash talk...Bnőm is így gondolja, a kocogása elég homis
Cypress
több mint 3 éve
Kampman
28 313
Itt az ország közepén már szakad a hó...itt a Távol-Keleten még nem
Chargers LT
több mint 3 éve
homár vs incest pedoGyerekek, feltenném a szezon legfontosabb kérdését. De most komolyan, semmi trash talk...nem az előző volt a homár bowl?
Cypress
Negritis
több mint 3 éve
Assurbanapli
1 355
Márk volt a szagértő, és valamit arról motyogott, hogy ha a támasztó lábon fáj, akkor jaj.Felvettem! Visszanezem és majd mondom a választ! 😉😊levittem a kutyát, lemaradtam róla 😕megvan ESZTI! arena4-es facebook csoportErre emlékszem, be is olvasták
Eszti Békési-Kondor
Sziasztok! Amerikai fociban gyakori a lábujj sérülés, pedig az európaiban ez egyáltalán nem jellemző. Milyen jellegű sérülések ezek és mennyire hátráltatják az irányítót? Vagy ez csak egy egyezményes kód arra az esetre, ha nem akarják közölni a sérülés természetét?
r.baggio
Assurbanapli
r.baggio
Klaci79
több mint 3 éve
Itt az ország közepén már szakad a hó...
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Kampman
28 313
Fitz 2. TD-jénél vége.ajánlat neked is áll, a te közvetitésetekben nyertek.instant PTSD27:23, avagy játszd újra Benfigyelj szerzel studiót goodby lenin szinten újraközvetitjük neked a 'Zóna-PittsburghötIlletve kicsit ez a közösségi élmény segít az embereknek feldolgozni azt, hogy már megint Bradys Super Bowl lesz.de most tényleg faxé offoltok egy eredménykövetőben???szerintem legbelül azért mert leszarjuk a meccs eredményét és inkább próbáljuk megragadni a meccs közbeni mindenről pofázás közösségi élményét, amire még egyszer lesz alkalmunk a 8 hónapos szünet előtt.
NB2
briareos
tenorx
briareos
Kampman
Löfli
na?
ocsóért okosba
briareos
több mint 3 éve
Gyerekek, feltenném a szezon legfontosabb kérdését. De most komolyan, semmi trash talk...nem az előző volt a homár bowl?
Cypress
több mint 3 éve
Cypress
3 228
Gyerekek, feltenném a szezon legfontosabb kérdését. De most komolyan, semmi trash talk...Szerintetek nem lehet, hogy Mahommes kissé langyi? Egyszerűen kizártnak tartom, hogy ez a csávó, a járása, testbeszéde, mimkája alapján ne szeretné a bránert?
több mint 3 éve
ajánlat neked is áll, a te közvetitésetekben nyertek.instant PTSD27:23, avagy játszd újra Benfigyelj szerzel studiót goodby lenin szinten újraközvetitjük neked a 'Zóna-PittsburghötIlletve kicsit ez a közösségi élmény segít az embereknek feldolgozni azt, hogy már megint Bradys Super Bowl lesz.de most tényleg faxé offoltok egy eredménykövetőben???szerintem legbelül azért mert leszarjuk a meccs eredményét és inkább próbáljuk megragadni a meccs közbeni mindenről pofázás közösségi élményét, amire még egyszer lesz alkalmunk a 8 hónapos szünet előtt.
NB2
briareos
tenorx
briareos
Kampman
Löfli
na?
ocsóért okosba
több mint 3 éve
ez nem a Peaky Blinderses gyerek?elvileg jó és hbo goEzt nézzétek!Milyen ez a sorozat ?
Fehér, fekete, arab, cigány, zsidó..--)
www.youtube.com/watch?v=4CJ5p4XisHs
steelwolf
Tuttkó ?
VvAlekosz
Negritis
több mint 3 éve
instant PTSD27:23, avagy játszd újra Benfigyelj szerzel studiót goodby lenin szinten újraközvetitjük neked a 'Zóna-PittsburghötIlletve kicsit ez a közösségi élmény segít az embereknek feldolgozni azt, hogy már megint Bradys Super Bowl lesz.de most tényleg faxé offoltok egy eredménykövetőben???szerintem legbelül azért mert leszarjuk a meccs eredményét és inkább próbáljuk megragadni a meccs közbeni mindenről pofázás közösségi élményét, amire még egyszer lesz alkalmunk a 8 hónapos szünet előtt.
NB2
briareos
tenorx
briareos
Kampman
több mint 3 éve
elvileg jó és hbo goEzt nézzétek!Milyen ez a sorozat ?
steelwolf
Tuttkó ?
VvAlekosz
több mint 3 éve
If Buffalo finally does get back to the Super Bowl today, it will be going against Tom Brady, who has a lifetime 32-3 record vs the Bills. It is the most wins in NFL history by any one quarterback against any one team.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) January 24, 2021
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Ezt nézzétek!Milyen ez a sorozat ?
steelwolf
Tuttkó ?
több mint 3 éve
hát nem a kutyán múlt... ez a lüke nem ismeri a hidegetremélem nem túl messzirelevittem a kutyát, lemaradtam róla 😕megvan ESZTI! arena4-es facebook csoportErre emlékszem, be is olvasták
Eszti Békési-Kondor
Sziasztok! Amerikai fociban gyakori a lábujj sérülés, pedig az európaiban ez egyáltalán nem jellemző. Milyen jellegű sérülések ezek és mennyire hátráltatják az irányítót? Vagy ez csak egy egyezményes kód arra az esetre, ha nem akarják közölni a sérülés természetét?
r.baggio
Assurbanapli
r.baggio
Löfli
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
ez mekkora hulye, futhatott volna barmerre, erre elesett a foldon fekvo vedobe, es nem lett meg a 1st down
több mint 3 éve
Assurbanapli
1 355
Ha jól emlékszem, egy hete.melyik közvetítésben? 😀megvan ESZTI! arena4-es facebook csoportErre emlékszem, be is olvasták
Eszti Békési-Kondor
r.baggio
Assurbanapli
shawnka