NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Detroit Lions - Dallas Cowboys
11
7
2:15, ARENA4
Las Vegas Raiders - Jacksonville Jaguars
1 hónapja
Visszaültem a band wagonra. 😀 😀 😀 1 hónapja
DaVon nagyot mentett. Game Winning PBU a DT-től.Köszi Carroll!!!! Ball Game.nem volt buzi hemi buzi hemi buzi hamilton 😀
iktriad
eaglesmcnabb
1 hónapja
Köszi Carroll!!!! Ball Game.nem volt buzi hemi buzi hemi buzi hamilton 😀
iktriad
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
Izgalmassá tették a srácok iktriad kedvéért
Tepper takarodj!
1 hónapja
Ha benez kozepre, ott volt a tokures elkapo
1 hónapja
simaliba

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
Köszi Carroll!!!! Ball Game.
1 hónapja
egyik ligában fantasyban pont ellenem tolja. Szerencsére még így is nagyon messze van az ellen.3 TD. "De jó", hogy pont ma visszajött.Bowers-szel ma nincs bírás.És a D sincs a helyzet magaslatán...Na most a D-n a sor, hogy ne fossák telibe az ágyat, mint a legutóbbi Raiders TD drive-nál.A ST is csinálhatta volna jobban.
iktriad
shagi0206
iktriad
shagi0206
iktriad
1 hónapja
3 TD. "De jó", hogy pont ma visszajött.Bowers-szel ma nincs bírás.És a D sincs a helyzet magaslatán...Na most a D-n a sor, hogy ne fossák telibe az ágyat, mint a legutóbbi Raiders TD drive-nál.A ST is csinálhatta volna jobban.
iktriad
shagi0206
iktriad
shagi0206
1 hónapja
TD Raiders és kettesre megy Carroll.
1 hónapja
Bowers-szel ma nincs bírás.És a D sincs a helyzet magaslatán...Na most a D-n a sor, hogy ne fossák telibe az ágyat, mint a legutóbbi Raiders TD drive-nál.A ST is csinálhatta volna jobban.
iktriad
shagi0206
iktriad
1 hónapja
És a D sincs a helyzet magaslatán...Na most a D-n a sor, hogy ne fossák telibe az ágyat, mint a legutóbbi Raiders TD drive-nál.A ST is csinálhatta volna jobban.
iktriad
shagi0206
1 hónapja
Na most a D-n a sor, hogy ne fossák telibe az ágyat, mint a legutóbbi Raiders TD drive-nál.A ST is csinálhatta volna jobban.
iktriad
1 hónapja
Na most a D-n a sor, hogy ne fossák telibe az ágyat, mint a legutóbbi Raiders TD drive-nál.
1 hónapja
Szívesen Trevor. 😀 😀 😀neki kell menniNeki fogunk, de tuti elkúrjuk.
eaglesmcnabb
iktriad
1 hónapja
neki kell menniNeki fogunk, de tuti elkúrjuk.
eaglesmcnabb
1 hónapja
neki kell menni
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
És elcsesszük...
1 hónapja
Valahogy vigyük be!!!
1 hónapja
Jó visszahordás után mínusz 1 yardos futás. Jags football baby!!!
1 hónapja
Overtime jön, már az idejét se tudom, mikor nyertünk hosszabbításban. Szóval nem vagyok bizakodó.Matiscik az elmúlt 2 évben All Pro LS volt, idén rakat szar.de szar volt a snapClutch holder lol
Löfli
Jakehomer
1 hónapja
de szar volt a snapClutch holder lol
Löfli
Tepper takarodj!
1 hónapja
de szar volt a snap

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
Overtime egy elcsesszük valahogy? Nm hiszem, hogy TD-t tudunk csinálni.