Los Angeles Chargers - Arizona Cardinals
6 napja
felőlem le is fújhatják a szezont!
Löfli
Meglep ez a W, összességében jól játszottunk, remélem nem a gyengébbik csapat jó, az erősebb meg nagyon gyenge napot fogott ki tipikus esetét láttukÁtjött Dewey Wingard, Hunter Long meg JP Shadrick Jacksonfalváról - Herbert megint kikap(0-3 a mérlege a Jags ellen). Véletlen lenne? 😀
Danny
6 napja
felőlem le is fújhatják a szezont!

"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
6 napja
Meglep ez a W, összességében jól játszottunk, remélem nem a gyengébbik csapat jó, az erősebb meg nagyon gyenge napot fogott ki tipikus esetét láttuk
6 napja
Ezt betudom az utolsó előszezon meccsnek. Első hét mindig funky.Nézve a Schedule-t meg ezt a mai performance-t … hát nem tudom… valóban nagy volt a hype megint egyenlőre Minter volt a kulcs a D-ben
szaba
6 napja
Herbert de vakon vanTúl sok Madison Beer-t fogyasztott a meccs előtt. 😀
Tdog
6 napja
Ezt betudom az utolsó előszezon meccsnek. Első hét mindig funky.A ti csoportotokban lehet nem fér bele ez az első heti funky
szaba
6 napja
Ezt betudom az utolsó előszezon meccsnek. Első hét mindig funky.
6 napja
Ilyen meccseket szívesen elnézegetnék idén, eredménytől függetlenül🍻🤘
6 napja
A végén még győzelemmel nyitunk. Ahhoz képest hogy olvastam olyat, hogy lehetséges az is, hogy a bye weekig 1 meccset se fogunk nyerni...
6 napja
Herbert de vakon van
6 napja
Crawford off...hogy a büdös k.a életbe
6 napja
Kapitány a hídon😎
6 napja
McBridedal idén se lesz bírás
6 napja
Mondjuk a chargersnel rgy normalis elkapo garda sincsen! Mcconkey es ennyi sztem
6 napja
Pont nemrég volt róla szó: 5 OC a 7 év alatt...úgy nehéz ha minden évben szinte új playbook meg system van...mondjuk egy épkézláb falat se sikerült elé rakni, vagy talent hiány vagy sérült a feleHuh ez a chargers jol tul volt hypolva.Ők kicsit mindig. A plafonjuk viszonylag magas, de kb oda még sose jutottak el Herbivel
Tdog
shagi0206
6 napja
Csóri Mcconkey elég nagyot kapott
6 napja
8/111yds bünti elég ciki
6 napja
Huh ez a chargers jol tul volt hypolva.Ők kicsit mindig. A plafonjuk viszonylag magas, de kb oda még sose jutottak el Herbivel
Tdog
6 napja
Még nem puntoltunk
6 napja
Huh ez a chargers jol tul volt hypolva.
6 napja
semmit nem jelent, a végén kell. Vagy ne. Idén szerintem nem fér bele, hogy szerzünk vagy 6-7 győzelmet, mert akkor nem jut nekünk qb a drafton csere nélkül. Márpedig Jacobyval nem lehet hosszú távon úgy tervezni, hogy tényezők legyünk, most már nagyon kéne egy franchise qb.
6 napja
Hát nem gondoltam volna h 6ponttal is vezetni fogunk a félidőben🍻🤘
6 napja
de kurva nagy mákunk van. Mondom pont magamban, hogy a sack nem fér bele, erre kiszabadul, és majdnem dob egy interceptiont 😀
6 napja
Ha röviden kéne elemezni az első félidőben látottakat: ......K*rva Gyenge