Los Angeles Rams - Indianapolis Colts
2 hónapja
Az a baj, a vedelem eddig extra volt a felido vege elotti driveot leszamitva. Szerintem most vegigmennek…Ja, én is ettől tartok. Hátha nem.
Bence94

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
2 hónapja
Na vajon a védelem mit csinál most...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
2 hónapja
Az a baj, a vedelem eddig extra volt a felido vege elotti driveot leszamitva. Szerintem most vegigmennek…
2 hónapja
ha egy drive-val később is, de csak megjött a fordítás
2 hónapja
bumm 😊
2 hónapja
szép!
2 hónapja
ezen a meccsen azért nem nagyon ment, de most talán okvégre kicsit beindult a futásEddig is ment, csak Steichen ma kicsit vakon van es erolteti a passzt, sokszor foloslegesen
Szesze
Stez
2 hónapja
végre kicsit beindult a futásEddig is ment, csak Steichen ma kicsit vakon van es erolteti a passzt, sokszor foloslegesen
Szesze
2 hónapja
végre kicsit beindult a futás
2 hónapja
elég kemény védelmi háború lett ebből
2 hónapja
Hibaztatni en sem, de Pierce es Warren ezeket sorra huzza be, egy #1 elkaponal elvarnam ezeket a pluszokat, de Pittmantol igazabol eleg ritkan latom, nagyon hullamzo osszessegeben egy even kivul.Megjegyzem amugy, amiket Pierce hetek ota elkapdos, azokat ma sorra ejtik el az elkapok. Teljes mertekig dekoncentralt az offense. Nem konnyu elkapasok minden esetben, de egy jobb jatekos ezeknek javat siman behuzza.azért ez a pittman drop messziről elkapható volt, de ha behúzza az highlight reel. ezért nem hibáztatnám
Stez
fake.id
2 hónapja
hát mégse..
2 hónapja
Nem történt semmi. Csak nézőpont kérdése.mi NEM történt, az itt a fő problemne igyatok. egyébként se, de ilyenkor nagyon nem jó hatással van az emberre. majdnem elsírtam magam, hogy lehet ekkora kretén valaki. és van még egy halom finom söröm meg egy majdnem teli 2. félidő hátrami történt? lemaradtam?
fake.id
Brotesz
fake.id
peterk2005 udvari bolond
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
2 hónapja
Nem történt semmi. Csak nézőpont kérdése.mi NEM történt, az itt a fő problemne igyatok. egyébként se, de ilyenkor nagyon nem jó hatással van az emberre. majdnem elsírtam magam, hogy lehet ekkora kretén valaki. és van még egy halom finom söröm meg egy majdnem teli 2. félidő hátrami történt? lemaradtam?
fake.id
Brotesz
fake.id

2 hónapja
A vedelem azert eleg szepen osszeszedte magat, most mar jo lenne, ha az O is mutatna valamit….
2 hónapja
Megjegyzem amugy, amiket Pierce hetek ota elkapdos, azokat ma sorra ejtik el az elkapok. Teljes mertekig dekoncentralt az offense. Nem konnyu elkapasok minden esetben, de egy jobb jatekos ezeknek javat siman behuzza.azért ez a pittman drop messziről elkapható volt, de ha behúzza az highlight reel. ezért nem hibáztatnám
Stez
2 hónapja
na most jön a fordításAz mar megvolt, Mitchell elkapasanal kiirtak a td-t, nyolc masodpercig vezettunk!
Szesze
2 hónapja
na most jön a fordítás
2 hónapja
mi NEM történt, az itt a fő problemne igyatok. egyébként se, de ilyenkor nagyon nem jó hatással van az emberre. majdnem elsírtam magam, hogy lehet ekkora kretén valaki. és van még egy halom finom söröm meg egy majdnem teli 2. félidő hátrami történt? lemaradtam?
fake.id
Brotesz
2 hónapja
fordítvane igyatok. egyébként se, de ilyenkor nagyon nem jó hatással van az emberre. majdnem elsírtam magam, hogy lehet ekkora kretén valaki. és van még egy halom finom söröm meg egy majdnem teli 2. félidő hátraAhogy Maradona mondta, a sportnak kell elni es a kabitoszernek.
fake.id
Hendrix
2 hónapja
Megjegyzem amugy, amiket Pierce hetek ota elkapdos, azokat ma sorra ejtik el az elkapok. Teljes mertekig dekoncentralt az offense. Nem konnyu elkapasok minden esetben, de egy jobb jatekos ezeknek javat siman behuzza.
2 hónapja
Tezsam, addig orulj es veletlenul se nezd vissza a sajat testi es lelki beked erdekeben.ne igyatok. egyébként se, de ilyenkor nagyon nem jó hatással van az emberre. majdnem elsírtam magam, hogy lehet ekkora kretén valaki. és van még egy halom finom söröm meg egy majdnem teli 2. félidő hátrami történt? lemaradtam?
fake.id
Brotesz
2 hónapja
ne igyatok. egyébként se, de ilyenkor nagyon nem jó hatással van az emberre. majdnem elsírtam magam, hogy lehet ekkora kretén valaki. és van még egy halom finom söröm meg egy majdnem teli 2. félidő hátraAhogy Maradona mondta, a sportnak kell elni es a kabitoszernek.
fake.id
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
2 hónapja
örülj neki..ne igyatok. egyébként se, de ilyenkor nagyon nem jó hatással van az emberre. majdnem elsírtam magam, hogy lehet ekkora kretén valaki. és van még egy halom finom söröm meg egy majdnem teli 2. félidő hátrami történt? lemaradtam?
fake.id
Brotesz