Los Angeles Rams - San Francisco 49ers
több mint 2 éve
staffordon látszik hogy izzad
több mint 2 éve
McVay a lúzer?
több mint 2 éve
Niner Empire
578
Nem is emlékszem, hogy mikor jött utoljára össze egy trükkös játék nekünk.A futást meg erőltetni kell, mert nagyon is működik.
több mint 2 éve
Adams legyen ARod utódja, ne Love, ez az egyértelmű konklúzió (vagy talán Cobb? Ő irányított is a Kentucky-n)Asszem, ez a meccs a Packers számára is jó tanulságokkal szolgál.Ja, hogy Adams is csináljon mindent, amit Samuel? 😀
nagylaza
shagi0206
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
Asszem, ez a meccs a Packers számára is jó tanulságokkal szolgál.Ja, hogy Adams is csináljon mindent, amit Samuel? 😀
nagylaza
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
majd a későbbiekben rúg, puntol, visszahord, elkapón védekezik, megy pass rushra...Azért jó lenne ha Samuelt nem nyírnánk kimindent is csinál, cipel, elkap, passzol.
Kenny91
gamerkr
több mint 2 éve
Asszem, ez a meccs a Packers számára is jó tanulságokkal szolgál.
több mint 2 éve
Azért jó lenne ha Samuelt nem nyírnánk kimindent is csinál, cipel, elkap, passzol.
Kenny91
több mint 2 éve
Azért jó lenne ha Samuelt nem nyírnánk kiErre gondoltál? 😀
Kenny91
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Kenny91
321
Azért jó lenne ha Samuelt nem nyírnánk ki
több mint 2 éve
Kenny91
321
Ez az a pont, amikor lehet reménykedni, de aztán majd Dzsimbó lehűti a kedélyeket. 😀Ő szereti az utolsó pillanatig körömrágós a game...ez a specialitása
Niner Empire
több mint 2 éve
Niner Empire
578
Ez az a pont, amikor lehet reménykedni, de aztán majd Dzsimbó lehűti a kedélyeket. 😀
több mint 2 éve
Niner Empire
578
Sámuelre mindig lehet számítani.
több mint 2 éve
Niner Empire
578
Legalább nem 0 ponttal zárjuk az első félidőt. 2019-ben ilyenkor Sanyi megtette a szükséges változtatásokat, nem nagyon kellett aggódni, most sokkal inkább.
több mint 2 éve
Tarsi
1 244
Én még ezt is el tudtam fogadni amíg nem sérült meg Jimmy. Jelenleg egyértelműen hátráltatja a csapatot.a fájdalmas az egészben nem is az hogy nem a rookie-t állítja be...hanem ezért a rookiert mi feltradeltünk...nem csak úgy kiválasztottukVicc, ennyit tudok mondaniAz a baj ha bejut a 49ers a Playoffba akkor is Jimmy G fog kezdeni?mert Jimmy elhozott minket egész évben...meg amugy Lance még nem tud pontosan dobni meg amugy túl sokat vár meg amugy Jimmy a nagy szerelme mert még jövőre is itt lesz...
Én bírom Shannyt, de a faszért ragaszkodik hozzá?!
KeyG
Még gipszelt kézzel is ő fog dobni
Kenny91
KeyG
na ezek után vicc amit Sanyi művel
Kenny91
több mint 2 éve
Kenny91
321
a fájdalmas az egészben nem is az hogy nem a rookie-t állítja be...hanem ezért a rookiert mi feltradeltünk...nem csak úgy kiválasztottukVicc, ennyit tudok mondaniAz a baj ha bejut a 49ers a Playoffba akkor is Jimmy G fog kezdeni?mert Jimmy elhozott minket egész évben...meg amugy Lance még nem tud pontosan dobni meg amugy túl sokat vár meg amugy Jimmy a nagy szerelme mert még jövőre is itt lesz...
KeyG
Kenny91
KeyG
na ezek után vicc amit Sanyi művel
több mint 2 éve
KeyG
9 492
Vicc, ennyit tudok mondaniAz a baj ha bejut a 49ers a Playoffba akkor is Jimmy G fog kezdeni?mert Jimmy elhozott minket egész évben...meg amugy Lance még nem tud pontosan dobni meg amugy túl sokat vár meg amugy Jimmy a nagy szerelme mert még jövőre is itt lesz...
KeyG
Kenny91
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
Kenny91
321
Az a baj ha bejut a 49ers a Playoffba akkor is Jimmy G fog kezdeni?mert Jimmy elhozott minket egész évben...meg amugy Lance még nem tud pontosan dobni meg amugy túl sokat vár meg amugy Jimmy a nagy szerelme mert még jövőre is itt lesz...
KeyG
több mint 2 éve
Niner Empire
578
A futást nem szabad feladni.Viszont félre kéne tennie Sanyinak az egóját, és besimernie, hogy kurvára mellélőtt, és leültetnie Jimmy-t.
több mint 2 éve
KeyG
9 492
Az a baj ha bejut a 49ers a Playoffba akkor is Jimmy G fog kezdeni? Én bírom Shannyt, de a faszért ragaszkodik hozzá?!
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
Kenny91
321
most azért már le kéne szedni a pályáról a gyereketneeeeem....Sanyi inkább behív még ugy 500 futást ...az lesz a megoldás
Adirotor