Los Angeles Rams - San Francisco 49ers
18 órája
Ez megint majdnem sikerült
18 órája
Stafford nagyon nincs itt most agyilag. Nem tetszik neki ez a délelőtti meccs.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
18 órája
A tegnapi meg a mai meccsen is érzödik még a szezon eleje
18 órája
Oda-vissza INT.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
18 órája
Kölcsön kenyér...
18 órája
A Ramsnél gondolkoztak már azon, hogy Corum > Williams?
18 órája
gecire nincs run D-nk évek óta. ha meg valakit hozunk oda az meg lesérül egész szezonra
18 órája
Félelmetes ez a Rams
18 órája
Őszintén, ez már kicsit érettdehogyis, mert volt egy labdája amit McDuffie kívül fogott meg? nem mintha ötöt dobált volna a védőknek. ezt elmérte, ennyi.
shagi0206
18 órája
Ez jó szar dobás lett.
18 órája
Már McDuffie is majdnem szerzett labdát. Lake-t meg nagyon kipécézték, annyira azért nem szar
18 órája
Purdy tul sokat nezte Maye-t tegnap
18 órája
Őszintén, ez már kicsit érett
18 órája
Amúgy semmi komoly, már fent van Stribling
18 órája
Nacua szépen blokkolt. Kellett a TD-hez.
19 órája
jajaez gyors volt Striblingnek, már a kék sátorban van. mi a pöcs történt?O a hetes? Az elozo drive vegen ot lattam lebicegni
petey
casaubon
19 órája
ez gyors volt Striblingnek, már a kék sátorban van. mi a pöcs történt?Nem is értem a kérdést, hát mi választottuk ki, csoda hogy eddig bírta
petey
19 órája
ez gyors volt Striblingnek, már a kék sátorban van. mi a pöcs történt?O a hetes? Az elozo drive vegen ot lattam lebicegni
petey