Los Angeles Rams - San Francisco 49ers
19 órája
ez gyors volt Striblingnek, már a kék sátorban van. mi a pöcs történt?
19 órája
A Rams D két pillanat alatt ledarálta ezt a támadást. Ha így nyomják végig, nem sok jó lesz a 49ers-nek. Nyilván kellenének a hosszú passzok majd.CMC kiejtette a labdát, nem tudom hogy sikerült neki, nem valami csodás D volt.
danyly
19 órája
Nacua-ról pattogtak le rendesen. 😊
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
19 órája
Dre szépen belenézett abba a pofonba
19 órája
A Rams D két pillanat alatt ledarálta ezt a támadást. Ha így nyomják végig, nem sok jó lesz a 49ers-nek. Nyilván kellenének a hosszú passzok majd.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
19 órája
A mennyei megyeikbe se kezdenek 13 előtt meccseket, ha jól rémlik. Igaz ott olyan okokból, hogy józanodjanak ki a meccsre a tehetségek.Igen, de az NFL régóta odafigyel arra, hogy helyi idő szerint 12 előtt ne kezdjenek meccset sehol, ez most kivétel.Belegondolva egyebkent, ha a nyugati parton van vasarnap meccs, akkor az elso blokk ott 10-kor kezdodik.A Lambeau-n voltak 11:30-as kezdések régebben, azt tudom 😀Friday Morning Football babyVolt mar olyan meccs, ami delelott 10:30-kor kezdodott?
Kampman
casaubon
10:30-asról én még nem hallottam.
Kampman
casaubon
Kampman
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
19 órája
Azért a DAZN képminőségben köröket ver az Arena4 adására...
19 órája
Kicsit rozsdás még Stafford. Két hosszabb dobása is bőven túl lett dobva. De van még idő javítani.
19 órája
Igen, de az NFL régóta odafigyel arra, hogy helyi idő szerint 12 előtt ne kezdjenek meccset sehol, ez most kivétel.Belegondolva egyebkent, ha a nyugati parton van vasarnap meccs, akkor az elso blokk ott 10-kor kezdodik.A Lambeau-n voltak 11:30-as kezdések régebben, azt tudom 😀Friday Morning Football babyVolt mar olyan meccs, ami delelott 10:30-kor kezdodott?
Kampman
casaubon
Kampman
casaubon
19 órája
Nem tűnik olajozottnak ez a Rams O. Szezon eleji forma? Vagy most nem működött az épp beesünk a meccsre taktika?OK, hogy tavaly Londonban bejott, es az is 8 ora volt, de ez itt nekik 13, ha jol szamolom
shagi0206
19 órája
Nem tűnik olajozottnak ez a Rams O. Szezon eleji forma? Vagy most nem működött az épp beesünk a meccsre taktika?Reméljük az előbbi!
shagi0206
19 órája
Belegondolva egyebkent, ha a nyugati parton van vasarnap meccs, akkor az elso blokk ott 10-kor kezdodik.A Lambeau-n voltak 11:30-as kezdések régebben, azt tudom 😀Friday Morning Football babyVolt mar olyan meccs, ami delelott 10:30-kor kezdodott?
Kampman
casaubon
Kampman
19 órája
Nem tűnik olajozottnak ez a Rams O. Szezon eleji forma? Vagy most nem működött az épp beesünk a meccsre taktika?
19 órája
A Lambeau-n voltak 11:30-as kezdések régebben, azt tudom 😀Friday Morning Football babyVolt mar olyan meccs, ami delelott 10:30-kor kezdodott?
Kampman
casaubon
19 órája
Friday Morning Football babyVolt mar olyan meccs, ami delelott 10:30-kor kezdodott?
Kampman
19 órája
Jó designok vannak Shanny O-bn ismét
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
19 órája
Friday Morning Football baby
19 órája
Valaki egy linket kösziwww.netflix.com/watch/82917743?trackId=264293154&tctx=1%2C0%2Ca8c7b30e-b30e-4461-9497-effbd1a59255-69375471%2CeyJwYWdlSWQiOiJQU19iZTQ2YWE1Yi0zMzU5LTQ1ODktYTM4MS05YTExY2JmMjcxZTRfTDFfTjExIiwic2VjdGlvbklkIjoiZDRkMDA1MGItZmFjMi00ZDg2LTk5NWItOGIwNjg0ODIxZjQwIiwiaWR4IjotOTk5fQ%3D%3D%2CPS_be46aa5b-3359-4589-a381-9a11cbf271e4_L1_N11%2C%2C%2C%2C%2CVideo%3A82917743%2CdetailsPagePlayButton
Dagobert bácsi
19 órája
Dagobert bácsi
350
Valaki egy linket köszi
21 órája
2:35, Netflix

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!