Miami Dolphins - Baltimore Ravens
több mint 3 éve
Sziasztok! Valaki tud szolni Zolinak, hogy Tua Tagovailoa neveben sehol sincs N betű. Isti is gyakran elteveszti, de Zoli folyamatosan. Rossz hallgatni! Legyenek mar profik!!!
több mint 3 éve
na megnyugodtam azt hittem ez ilyen virsli félig a seggbe művelet leszKi mást? Nem ennék ha nem lenne stressz 😁Félidőbe virsli lesz ebbőlremélem nem a ravenst akarod beinditani a korábbi hsz-ek alapján
KeyG
briareos
KeyG
több mint 3 éve
KeyG
9 496
Ki mást? Nem ennék ha nem lenne stressz 😁Félidőbe virsli lesz ebbőlremélem nem a ravenst akarod beinditani a korábbi hsz-ek alapján
KeyG
briareos
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
Félidőbe virsli lesz ebbőlremélem nem a ravenst akarod beinditani a korábbi hsz-ek alapján
KeyG
több mint 3 éve
KeyG
9 496
Félidőbe virsli lesz ebből
több mint 3 éve
KeyG
9 496
kochot lassan kibaszhatjukRemélem visszavonulás lesz ebből a szezon után
rendszeresek ezek a 40yard alatti puntok
gedam
több mint 3 éve
gedam
5 905
20yardot előrenyomjátok a bogyót és jöhet a firldgoalkochot lassan kibaszhatjukma belefér
gedam
briareos
több mint 3 éve
Kar azert a kihagyott Watkins end zone passzert. Azota a redzone ban se jartunk
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
kochot lassan kibaszhatjukma belefér
gedam
több mint 3 éve
Tdog
653
Punter a ravensnel nem rugja valami messze el
több mint 3 éve
KeyG
9 496
Ezeket az indítja be ha már benne van a fasz a seggükbe félig
több mint 3 éve
First down-ok aranya: nyomorult 6-1 ide
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
-14 pontnal tudjuk csak berugni a motort?
több mint 3 éve
gedam
5 905
beszorultunk a kihagyott fieldgoal miatt a saját 15yardunkra. de futni kéne, az ment meg a screenek
több mint 3 éve
Jo lapos meccs ez eddig
több mint 3 éve
gedam
5 905
szarok a kiindulópontjaink, jó lenne egy rövid pálya
több mint 3 éve
gedam
5 905
hát nem tudom, gesicki az egyetlen playmakerük.3-0 és jön a Dolphins , szerintem nincs végeigazábol olvasok is, meg közben narcost nézek, meg céges maileket irogatok. egy kicsit mindenbőlMásik fél szem egy másik sport?😃fél szemmel nézem csak ezt a fost, brisset nem érdemel figyelmetmo mo mo momentum changeVégre van egy delfin is a boogieban
nyilván nem
briareos
KeyG
briareos
KeyG
briareos
KeyG
több mint 3 éve
gedam
5 905
mivel a futás és a checkdown passz működött, így váltanunk kellett, hogy megint beragadjunk az elején.
több mint 3 éve
Ennyit nem varhat Mr.Jackson!
több mint 3 éve
KeyG
9 496
3-0 és jön a Dolphins , szerintem nincs végeigazábol olvasok is, meg közben narcost nézek, meg céges maileket irogatok. egy kicsit mindenbőlMásik fél szem egy másik sport?😃fél szemmel nézem csak ezt a fost, brisset nem érdemel figyelmetmo mo mo momentum changeVégre van egy delfin is a boogieban
nyilván nem
briareos
KeyG
briareos
KeyG
briareos
több mint 3 éve
igazábol olvasok is, meg közben narcost nézek, meg céges maileket irogatok. egy kicsit mindenbőlMásik fél szem egy másik sport?😃fél szemmel nézem csak ezt a fost, brisset nem érdemel figyelmetmo mo mo momentum changeVégre van egy delfin is a boogieban
nyilván nem
briareos
KeyG
briareos
KeyG