Miami Dolphins - Buffalo Bills
több mint 10 éve
Nem láttam a meccset, de ez után a goal line-os 4 playhívás után el tudom képzelni...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
lehet, hogy nem mindent rogton Landyre kellene dobalni, amikor mar az egesz vedelem ra figyel
több mint 10 éve
újabb láblövés
több mint 10 éve
na
több mint 10 éve
Jó éjt sírva megyek aludni,nem látok az idegtől
több mint 10 éve
még 1 driveot megvárok aztán beverem a szunyát.
több mint 10 éve
Nah, joccak, én ezt feladom - még ha nem is vagyok igazi drukker ezért
Believe In Your 'Fins!
több mint 10 éve
35-27 lesz a vége 😉
több mint 10 éve
A fél Dolphins ott röhög most Bills mezben.27:0 félidőben... holnap papírzacskóval megyek utcára
Believe In Your 'Fins!
több mint 10 éve
alábecsültem, ma is meglehet az a 60.
több mint 10 éve
Megdőlt a rekord, akkor addjunk az INt-statistikának. Ha már sack nincs, INT legyen...Nem hiszem, amit látok...
Believe In Your 'Fins!
több mint 10 éve
jajj
több mint 10 éve
jézusom
több mint 10 éve
Fumble is megvolt, igaz, még nem vesztettük el.. Safety még hiányzik, meg a punt/kick return TD, de szerintem a végére az is pipálható...
Believe In Your 'Fins!
több mint 10 éve
1-1 lesz, az Oakland ellen győztünk, ott is kint volt 😊 Igaz, nem emlékszik rá - ha minden jól megy, erre se fog hamarosan 😀Parker is villant, meg végre egy drive, amiből nem kaptunk pontot...Ha gonosz vagyok azt mondom, kap egy leckét arról, hogy a részvétel a fontos : -) de inkább jó utat kívánok...
Hogy merjem így kivinni a fiam jövő héten? Mit tanul szegény? 😀
Paradoxon_MIA
Pick6 yeah
Csabee13
Believe In Your 'Fins!
több mint 10 éve
Szerintem ez a pár percet még elszenvedem vhogy, de aztán alvás. Ha innen nyerünk, veszek lottót, az is összejöhet (nem, persze, hogy nem)
Believe In Your 'Fins!
több mint 10 éve
Parker is villant, meg végre egy drive, amiből nem kaptunk pontot...Ha gonosz vagyok azt mondom, kap egy leckét arról, hogy a részvétel a fontos : -) de inkább jó utat kívánok...
Hogy merjem így kivinni a fiam jövő héten? Mit tanul szegény? 😀
Paradoxon_MIA
Pick6 yeah
több mint 10 éve
óóóóóóóób.....meggggg
Believe In Your 'Fins!
több mint 10 éve
Parker is villant, meg végre egy drive, amiből nem kaptunk pontot... Hogy merjem így kivinni a fiam jövő héten? Mit tanul szegény? 😀
Believe In Your 'Fins!
több mint 10 éve
Parker juhéé : -)
több mint 10 éve
Azt hiszem nállam ez így egy félidőt ért meg!
több mint 10 éve
de a tököm ezt még én is láttam előre... b@ssza meg..
több mint 10 éve
És az dühít, hogy ez után sem fogja kimondani senki a csapattól, hogy szar munkát végeztek megint az edzők. Mi lesz itt, ha jön a Pats? Kapunk egy laza 60-at ilyen defensel.
több mint 10 éve
Igazából ez csak úgy lehet rosszabb, ha Tannehillt eltörik