Miami Dolphins - Buffalo Bills
több mint 8 éve
Volt missed tackle rendesen.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
Affene, pont a TD-nél vágott ki a GP 😕
Believe In Your 'Fins!
több mint 8 éve
Én sem tettem volna be, ha Charles nem sérült.Jó igazolás volt a csapatomba .-)Én most kihagytam, mert a BUF jött, akik... verem is a fejem a falba
bcsarli
Paradoxon_MIA
több mint 8 éve
Van még itt futó. TD!Yeeeeeesss!
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
fuck yeah . williamssE!!!! wow mekkora volt
több mint 8 éve
azért az az Unicorn téma nagyon megy 😊
több mint 8 éve
Jó igazolás volt a csapatomba .-)Én most kihagytam, mert a BUF jött, akik... verem is a fejem a falba
bcsarli
Believe In Your 'Fins!
több mint 8 éve
De jó ezt látni: igazi old school rushing Miami game!
több mint 8 éve
Jó igazolás volt a csapatomba .-)
több mint 8 éve
ismét
több mint 8 éve
Megvan a 200 y. Meg ne sérülj...
több mint 8 éve
Ajayi szépen termel.
több mint 8 éve
Nah, megvan a második 200+ is 😊
Believe In Your 'Fins!
több mint 8 éve
Landy basszus. Mekkora play.
több mint 8 éve
#17 brutál 😊
több mint 8 éve
Ajayi 5 yard 😊 és back to back 200 yd. 😀 előtte 4 meccsen futottunk kb 200 yardotMeglesz.
Csabee13
több mint 8 éve
Ajayi 5 yard 😊 és back to back 200 yd. 😀 előtte 4 meccsen futottunk kb 200 yardot
több mint 8 éve
Mario ez szép volt. Újra próbálkozhatunk.
több mint 8 éve
Jo lenne ha ajayj igy folytatna mar , es azert latjatok mennyit szamit hogy vegre a normalis falunk van fent a palyan (ami meg most sem elit kozel se)
több mint 8 éve
ezt pedig el kell kapni - megvolt a lendület, a lehetőség, de elmiamiztuk
Believe In Your 'Fins!
több mint 8 éve
ezért rohadt nagy kár
több mint 8 éve
Ricky újjáéled? 😊
több mint 8 éve
Szép futás (Miller nagy futására emlékeztet), de Landry lesérült ennél a blokknál. 😕
több mint 8 éve
Baaaaaazzzzzz 😀Ajayi egy állat 😊
Believe In Your 'Fins!