NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 644
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Miami Dolphins - Buffalo Bills
több mint 4 éve
hoppá. máris sikereket értünk el, hogy használtuk. 52 yard-os rugas.OC-nk nem szereti őkethihetetlen hogy nem volt szabad elkapó. rengeteg ideje volt.Hamar elfelejtettétek, hogy van tight end is.
Ventura
Muffalo_Bafia
briareos
több mint 4 éve
MITITÉTÉ?????ÁTÁTTÁ ? 😊
Muffalo_Bafia
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 4 éve
Muffalo_Bafia
920
tippek mikor jön tua a pályára?Negyedik forduló.
briareos
"Jalen Ramsey egy vilagi csicska."
több mint 4 éve
OC-nk nem szereti őkethihetetlen hogy nem volt szabad elkapó. rengeteg ideje volt.Hamar elfelejtettétek, hogy van tight end is.
Ventura
Muffalo_Bafia
több mint 4 éve
Muffalo_Bafia
920
hihetetlen hogy nem volt szabad elkapó. rengeteg ideje volt.Hamar elfelejtettétek, hogy van tight end is.
Ventura
több mint 4 éve
Nem hittem, hogy valaha vissza sírom a bubble screent.
több mint 4 éve
hihetetlen hogy nem volt szabad elkapó. rengeteg ideje volt.
több mint 4 éve
pontosan , benne van a nevében blind side... ez qrva nagy blokk volt szemből!Blindside block, ez volt az ítélet. McKenzie ott állt, pozíciót fogott, szemből ráadásul. Semmi véleményes nincs.egyik véleményes, másik tényszerűháát ez igy lassitva nézve sztem nem catchOké, ez nem catch, de akkor az előző sem flag.
briareos
Muffalo_Bafia
briareos
Muffalo_Bafia
több mint 4 éve
Muffalo_Bafia
920
Ha nem adja meg, leköptem volna szotyival!!!444!!!oké, megkaptátok a catchet, nem én fújokBlindside block, ez volt az ítélet. McKenzie ott állt, pozíciót fogott, szemből ráadásul. Semmi véleményes nincs.egyik véleményes, másik tényszerűháát ez igy lassitva nézve sztem nem catchOké, ez nem catch, de akkor az előző sem flag.
briareos
Muffalo_Bafia
briareos
Muffalo_Bafia
😀
briareos
több mint 4 éve
oké, megkaptátok a catchet, nem én fújokBlindside block, ez volt az ítélet. McKenzie ott állt, pozíciót fogott, szemből ráadásul. Semmi véleményes nincs.egyik véleményes, másik tényszerűháát ez igy lassitva nézve sztem nem catchOké, ez nem catch, de akkor az előző sem flag.
briareos
Muffalo_Bafia
briareos
Muffalo_Bafia
😀
több mint 4 éve
Muffalo_Bafia
920
Blindside block, ez volt az ítélet. McKenzie ott állt, pozíciót fogott, szemből ráadásul. Semmi véleményes nincs.egyik véleményes, másik tényszerűháát ez igy lassitva nézve sztem nem catchOké, ez nem catch, de akkor az előző sem flag.
briareos
Muffalo_Bafia
briareos
több mint 4 éve
egyik véleményes, másik tényszerűháát ez igy lassitva nézve sztem nem catchOké, ez nem catch, de akkor az előző sem flag.
briareos
Muffalo_Bafia
több mint 4 éve
Én erre a csávora vagyok ki évek óta meg a crew akik körülveszi, kurvára szörszálhasogatóan fújnak, lehet hogy elfogult vagyok de ha spori szemmel szakmailag nézem, akkor sem tetszik.
Szerkesztette: BillsFan
több mint 4 éve
Muffalo_Bafia
920
háát ez igy lassitva nézve sztem nem catchOké, ez nem catch, de akkor az előző sem flag.
briareos
több mint 4 éve
Ez nigga REF az agyamra megy, kamu volt a DEF holding ez meg nevetséges...nagyon összevissza fújnak ligaszerte
BillsFan
több mint 4 éve
Bazsinho
1 003
Ez a knox gyerek is egy balfek, é tudom tavaly mennyi dropja volt , de szerintem elég sok