NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 538
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Miami Dolphins - Buffalo Bills
2 hónapja
Tuának ezt be kéne fejeznie vagy egy brokkoli okosabb lesz nála hamarosan 😕
2 hónapja
ThySoul
1 618
A legtöbb sérülése egyébként zseben belül volt eddig, mikor fut tudja hogy honnan jön az ütés.Ha azt nézzük én még csodálkozom is, hogy nagyon ritkán sérült. Tekintve, hogy milyen kontaktokba erőlteti bele magát, előbb-utóbb annak meg lesz az eredménye. Newton volt ugyanez. Testalkatra elég masszív volt ő is, de a végletekig nem lehet ezt negatív hatás nélkül elvinni.Látszik is a gameplanen hogy nem is akarják nagyon Allent erőltetni a keze miatt, ha nagyon kell akkor valamit varázsol (mint a 3&hosszú a második TD előtt) de egyébként futunk azt heló. Nem is baj, jó lenne nem leamortizálni szerencsétlent már az alapszakasz elejénmeg az sem elhanyagolható szempont, hogy a bal keze nem 100-as. A dropbackeket meg a qb-k azzal szokták először átvenni, amelyik a gyengébb kezük.Durva, hogy Allennek van 122 yardja (120 passzolt, 2 futott), és így is totál esélytelen a Dolphins.Én élvezem hogy végre úgy is tudunk nyerni hogy Allennek nem kell védőket átugrania meg hasonlók 😀
shagi0206
ThySoul
shagi0206
ThySoul
shagi0206
Előbb utóbb valszeg ez visszaüt majd de igazából a Bills évek óta arra épít hogy allen valahogy megoldja majd, ő is tudja ezt, ezért is vállal be minden ilyet
2 hónapja
shagi0206
10 922
Ha azt nézzük én még csodálkozom is, hogy nagyon ritkán sérült. Tekintve, hogy milyen kontaktokba erőlteti bele magát, előbb-utóbb annak meg lesz az eredménye. Newton volt ugyanez. Testalkatra elég masszív volt ő is, de a végletekig nem lehet ezt negatív hatás nélkül elvinni.Látszik is a gameplanen hogy nem is akarják nagyon Allent erőltetni a keze miatt, ha nagyon kell akkor valamit varázsol (mint a 3&hosszú a második TD előtt) de egyébként futunk azt heló. Nem is baj, jó lenne nem leamortizálni szerencsétlent már az alapszakasz elejénmeg az sem elhanyagolható szempont, hogy a bal keze nem 100-as. A dropbackeket meg a qb-k azzal szokták először átvenni, amelyik a gyengébb kezük.Durva, hogy Allennek van 122 yardja (120 passzolt, 2 futott), és így is totál esélytelen a Dolphins.Én élvezem hogy végre úgy is tudunk nyerni hogy Allennek nem kell védőket átugrania meg hasonlók 😀
shagi0206
ThySoul
shagi0206
ThySoul
Szerkesztette: shagi0206
2 hónapja
ThySoul
1 618
Látszik is a gameplanen hogy nem is akarják nagyon Allent erőltetni a keze miatt, ha nagyon kell akkor valamit varázsol (mint a 3&hosszú a második TD előtt) de egyébként futunk azt heló. Nem is baj, jó lenne nem leamortizálni szerencsétlent már az alapszakasz elejénmeg az sem elhanyagolható szempont, hogy a bal keze nem 100-as. A dropbackeket meg a qb-k azzal szokták először átvenni, amelyik a gyengébb kezük.Durva, hogy Allennek van 122 yardja (120 passzolt, 2 futott), és így is totál esélytelen a Dolphins.Én élvezem hogy végre úgy is tudunk nyerni hogy Allennek nem kell védőket átugrania meg hasonlók 😀
shagi0206
ThySoul
shagi0206
2 hónapja
shagi0206
10 922
meg az sem elhanyagolható szempont, hogy a bal keze nem 100-as. A dropbackeket meg a qb-k azzal szokták először átvenni, amelyik a gyengébb kezük.Durva, hogy Allennek van 122 yardja (120 passzolt, 2 futott), és így is totál esélytelen a Dolphins.Én élvezem hogy végre úgy is tudunk nyerni hogy Allennek nem kell védőket átugrania meg hasonlók 😀
shagi0206
ThySoul
2 hónapja
Tuanak tényleg vissza kéne vonulnia, sok lesz ez
Lesz ez még így se!
2 hónapja
ThySoul
1 618
Durva, hogy Allennek van 122 yardja (120 passzolt, 2 futott), és így is totál esélytelen a Dolphins.Én élvezem hogy végre úgy is tudunk nyerni hogy Allennek nem kell védőket átugrania meg hasonlók 😀
shagi0206
2 hónapja
shagi0206
10 922
Durva, hogy Allennek van 122 yardja (120 passzolt, 2 futott), és így is totál esélytelen a Dolphins.
2 hónapja
casaubon
2 391
Ahogy lement a palyarol, tenyleg az a valoszinu. Ha tobbrol lenne szo, ugy vittek volnaEz minimum egy agyrazkodas, rosszabb esetben nyakserulesa kórlapját ismerve neki ennyi bőven elég az előbbihez. És számomra az is a gyanúsabb.
casaubon
shagi0206
2 hónapja
Bazsinho
1 003
De.fejjel előre kell menni 3 agyrázkódás után?
2 hónapja
shagi0206
10 922
Ez minimum egy agyrazkodas, rosszabb esetben nyakserulesa kórlapját ismerve neki ennyi bőven elég az előbbihez. És számomra az is a gyanúsabb.
casaubon
2 hónapja
casaubon
2 391
Ez minimum egy agyrazkodas, rosszabb esetben nyakserules
2 hónapja
shagi0206
10 922
Tua - ezt már láttuk :/
2 hónapja
Bazsinho
1 003
Legyetek bátorak! Gondolta Tua
2 hónapja
ThySoul
1 618
Mondjuk nem tudom mennyi értelme volt hosszabbítani Tuával ha McDaniel ennyire nem bízik benne, csodás évek következnek így
2 hónapja
KeyG
9 496
TD kell aki meccset akar nézniNem így gondoltam Tua
KeyG
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
2 hónapja
ThySoul
1 618
He?
2 hónapja
shagi0206
10 922
Valahogy éreztem, hogy lesz még interceptionje 😀 De hogy ekkora faszságot csináljon, az azért felvet pár kérdőjelet bennem.
2 hónapja
casaubon
2 391
Ajve
2 hónapja
ThySoul
1 618
Mvs érdekes módon próbálta lekövetni azt a labdát lol
2 hónapja
KeyG
9 496
TD kell aki meccset akar nézni