Miami Dolphins - Dallas Cowboys
több mint 1 éve
Türelmesen várom MVPrescott eljövetelét. Meg még egy Bland picksixet.Maj a PO-ban 😀
gyeek
több mint 1 éve
Türelmesen várom MVPrescott eljövetelét. Meg még egy Bland picksixet.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 1 éve
Na pl ez is lehetett volna RTP lássátok kivel van dolgotok 😉
több mint 1 éve
Eddig ez szánalmas! 😕
több mint 1 éve
Enitájm!Ez most jó vagy rossz? Mindenesetre, köszönöm az elismerést!Tök jó arcok vannak itt a fórumon. Szegény balintbaba képviseli a pedo néger EDP színvonalat, evvan.Nem altalanositanek azert.Sajnos ki kell mondanom most már, hogy nem csak Amerikában a legsuttyóbbak a Phily szurkolók,Texasi redneck 😀 mondja a legsuttyobb amerikai szurkolotabor tamogatoja.Gondolom, nem erted az egeszet naposcsibe, ilyenkor ti mar 10 kamu iteletet kaptatok volna.Hipokrata is jó, bár én is kritikus szemmel nézem, ha valaki a hipokratát használja. Texasi redneckekkel mondjuk elnézőnek kell lenni, főleg karácsonykor!hipokrita*Ha nem lök rá mèg direkt a kezèvel akkor szvsz nincs zászló, így egyértelműTe ide mersz jönni bírózni??? Azt a hipokrata úristenit! 😉
dande2
tamas424
mustaine
balintbaba
Needa
Innen Magyarorszagrol meg aztan tenyleg nevetseges.
Blevi
Azt hiszem én nem nagyon voltam tiszteletlen semilyen csapat szurkolójával szemben, de ez a leparasztozás kicsit nekem is sok volt…
tamas424
Blevi
gyeek
balintbaba
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 1 éve
Vedelem ma is megteszi a magaet.Offense maradt Dallasban ugy nez ki
több mint 1 éve
Jujj, ez a Wilson szerelés elég jót szólt!
több mint 1 éve
Ez most jó vagy rossz? Mindenesetre, köszönöm az elismerést!Tök jó arcok vannak itt a fórumon. Szegény balintbaba képviseli a pedo néger EDP színvonalat, evvan.Nem altalanositanek azert.Sajnos ki kell mondanom most már, hogy nem csak Amerikában a legsuttyóbbak a Phily szurkolók,Texasi redneck 😀 mondja a legsuttyobb amerikai szurkolotabor tamogatoja.Gondolom, nem erted az egeszet naposcsibe, ilyenkor ti mar 10 kamu iteletet kaptatok volna.Hipokrata is jó, bár én is kritikus szemmel nézem, ha valaki a hipokratát használja. Texasi redneckekkel mondjuk elnézőnek kell lenni, főleg karácsonykor!hipokrita*Ha nem lök rá mèg direkt a kezèvel akkor szvsz nincs zászló, így egyértelműTe ide mersz jönni bírózni??? Azt a hipokrata úristenit! 😉
dande2
tamas424
mustaine
balintbaba
Needa
Blevi
Azt hiszem én nem nagyon voltam tiszteletlen semilyen csapat szurkolójával szemben, de ez a leparasztozás kicsit nekem is sok volt…
tamas424
Blevi
gyeek
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
Engem jobban zavar, hogy a T-com TV go telefon app mi a francèrt fagy le miközben más appot is használok mellette....erre mondjatok valamit 😏😉
több mint 1 éve
Ülj le Spartacus, nem te vagy a célkeresztben! 😉én suttyó vagyok, az tény. de az is tény, hogy dez elejtette, dak meg kilépett.Sajnos ki kell mondanom most már, hogy nem csak Amerikában a legsuttyóbbak a Phily szurkolók,Texasi redneck 😀 mondja a legsuttyobb amerikai szurkolotabor tamogatoja.Gondolom, nem erted az egeszet naposcsibe, ilyenkor ti mar 10 kamu iteletet kaptatok volna.Hipokrata is jó, bár én is kritikus szemmel nézem, ha valaki a hipokratát használja. Texasi redneckekkel mondjuk elnézőnek kell lenni, főleg karácsonykor!hipokrita*Ha nem lök rá mèg direkt a kezèvel akkor szvsz nincs zászló, így egyértelműTe ide mersz jönni bírózni??? Azt a hipokrata úristenit! 😉
dande2
tamas424
mustaine
balintbaba
Needa
Blevi
tamas424
mustaine
több mint 1 éve
Ti meg zsinorban harmat cummantottatok es? 😀 meg mindig 5 vs 1én suttyó vagyok, az tény. de az is tény, hogy dez elejtette, dak meg kilépett.Sajnos ki kell mondanom most már, hogy nem csak Amerikában a legsuttyóbbak a Phily szurkolók,Texasi redneck 😀 mondja a legsuttyobb amerikai szurkolotabor tamogatoja.Gondolom, nem erted az egeszet naposcsibe, ilyenkor ti mar 10 kamu iteletet kaptatok volna.Hipokrata is jó, bár én is kritikus szemmel nézem, ha valaki a hipokratát használja. Texasi redneckekkel mondjuk elnézőnek kell lenni, főleg karácsonykor!hipokrita*Ha nem lök rá mèg direkt a kezèvel akkor szvsz nincs zászló, így egyértelműTe ide mersz jönni bírózni??? Azt a hipokrata úristenit! 😉
dande2
tamas424
mustaine
balintbaba
Needa
Blevi
tamas424
mustaine
több mint 1 éve
Nem kene TD-t kapni. Mert egy 3&out utana egyenlo alvas.
több mint 1 éve
Tök jó arcok vannak itt a fórumon. Szegény balintbaba képviseli a pedo néger EDP színvonalat, evvan.Nem altalanositanek azert.Sajnos ki kell mondanom most már, hogy nem csak Amerikában a legsuttyóbbak a Phily szurkolók,Texasi redneck 😀 mondja a legsuttyobb amerikai szurkolotabor tamogatoja.Gondolom, nem erted az egeszet naposcsibe, ilyenkor ti mar 10 kamu iteletet kaptatok volna.Hipokrata is jó, bár én is kritikus szemmel nézem, ha valaki a hipokratát használja. Texasi redneckekkel mondjuk elnézőnek kell lenni, főleg karácsonykor!hipokrita*Ha nem lök rá mèg direkt a kezèvel akkor szvsz nincs zászló, így egyértelműTe ide mersz jönni bírózni??? Azt a hipokrata úristenit! 😉
dande2
tamas424
mustaine
balintbaba
Needa
Blevi
tamas424
Blevi
több mint 1 éve
Igazad van, elnézést a jóérzésű Eagles szurkolóktólNem altalanositanek azert.Sajnos ki kell mondanom most már, hogy nem csak Amerikában a legsuttyóbbak a Phily szurkolók,Texasi redneck 😀 mondja a legsuttyobb amerikai szurkolotabor tamogatoja.Gondolom, nem erted az egeszet naposcsibe, ilyenkor ti mar 10 kamu iteletet kaptatok volna.Hipokrata is jó, bár én is kritikus szemmel nézem, ha valaki a hipokratát használja. Texasi redneckekkel mondjuk elnézőnek kell lenni, főleg karácsonykor!hipokrita*Ha nem lök rá mèg direkt a kezèvel akkor szvsz nincs zászló, így egyértelműTe ide mersz jönni bírózni??? Azt a hipokrata úristenit! 😉
dande2
tamas424
mustaine
balintbaba
Needa
Blevi
tamas424
Blevi
több mint 1 éve
én suttyó vagyok, az tény. de az is tény, hogy dez elejtette, dak meg kilépett.Sajnos ki kell mondanom most már, hogy nem csak Amerikában a legsuttyóbbak a Phily szurkolók,Texasi redneck 😀 mondja a legsuttyobb amerikai szurkolotabor tamogatoja.Gondolom, nem erted az egeszet naposcsibe, ilyenkor ti mar 10 kamu iteletet kaptatok volna.Hipokrata is jó, bár én is kritikus szemmel nézem, ha valaki a hipokratát használja. Texasi redneckekkel mondjuk elnézőnek kell lenni, főleg karácsonykor!hipokrita*Ha nem lök rá mèg direkt a kezèvel akkor szvsz nincs zászló, így egyértelműTe ide mersz jönni bírózni??? Azt a hipokrata úristenit! 😉
dande2
tamas424
mustaine
balintbaba
Needa
Blevi
tamas424
![](https://i.ibb.co/JqGYs7G/Untitled-1.jpg)
több mint 1 éve
Nem altalanositanek azert.Sajnos ki kell mondanom most már, hogy nem csak Amerikában a legsuttyóbbak a Phily szurkolók,Texasi redneck 😀 mondja a legsuttyobb amerikai szurkolotabor tamogatoja.Gondolom, nem erted az egeszet naposcsibe, ilyenkor ti mar 10 kamu iteletet kaptatok volna.Hipokrata is jó, bár én is kritikus szemmel nézem, ha valaki a hipokratát használja. Texasi redneckekkel mondjuk elnézőnek kell lenni, főleg karácsonykor!hipokrita*Ha nem lök rá mèg direkt a kezèvel akkor szvsz nincs zászló, így egyértelműTe ide mersz jönni bírózni??? Azt a hipokrata úristenit! 😉
dande2
tamas424
mustaine
balintbaba
Needa
Blevi
tamas424
több mint 1 éve
Hagyjuk már ezt srácok legalább ma...Reddick csinálja ezt ugyan így gondolom ès eszembe nem volt bíráúzni...holnap meg jöhettek ticsalóígölszözni bar bíróáúi segítsèg se ment meg az ègőtől 🙂Koszonjuk a meghivast ott leszunk 😊
dande2
több mint 1 éve
Hagyjuk már ezt srácok legalább ma...Reddick csinálja ezt ugyan így gondolom ès eszembe nem volt bíráúzni...holnap meg jöhettek ticsalóígölszözni bar bíróáúi segítsèg se ment meg az ègőtől 🙂
több mint 1 éve
Sajnos ki kell mondanom most már, hogy nem csak Amerikában a legsuttyóbbak a Phily szurkolók,Texasi redneck 😀 mondja a legsuttyobb amerikai szurkolotabor tamogatoja.Gondolom, nem erted az egeszet naposcsibe, ilyenkor ti mar 10 kamu iteletet kaptatok volna.Hipokrata is jó, bár én is kritikus szemmel nézem, ha valaki a hipokratát használja. Texasi redneckekkel mondjuk elnézőnek kell lenni, főleg karácsonykor!hipokrita*Ha nem lök rá mèg direkt a kezèvel akkor szvsz nincs zászló, így egyértelműTe ide mersz jönni bírózni??? Azt a hipokrata úristenit! 😉
dande2
tamas424
mustaine
balintbaba
Needa
Blevi
több mint 1 éve
Nyugi.Texasi redneck 😀 mondja a legsuttyobb amerikai szurkolotabor tamogatoja.Gondolom, nem erted az egeszet naposcsibe, ilyenkor ti mar 10 kamu iteletet kaptatok volna.Hipokrata is jó, bár én is kritikus szemmel nézem, ha valaki a hipokratát használja. Texasi redneckekkel mondjuk elnézőnek kell lenni, főleg karácsonykor!hipokrita*Ha nem lök rá mèg direkt a kezèvel akkor szvsz nincs zászló, így egyértelműTe ide mersz jönni bírózni??? Azt a hipokrata úristenit! 😉
dande2
tamas424
mustaine
balintbaba
Needa
Blevi
media.tenor.com/bP1Ln70dD_wAAAAM/troll-complete-returning-to-hq-trolling-complete-returning-to-hq.gif
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
Texasi redneck 😀 mondja a legsuttyobb amerikai szurkolotabor tamogatoja.Desperation mode.
Blevi
több mint 1 éve
Ha már ennyire kötözködni akarsz, mindkettő helyes a magyar nyelv jelenlegi szabályai szerinthipokrita*Ha nem lök rá mèg direkt a kezèvel akkor szvsz nincs zászló, így egyértelműTe ide mersz jönni bírózni??? Azt a hipokrata úristenit! 😉
dande2
tamas424
mustaine
több mint 1 éve
Texasi redneck 😀 mondja a legsuttyobb amerikai szurkolotabor tamogatoja.Gondolom, nem erted az egeszet naposcsibe, ilyenkor ti mar 10 kamu iteletet kaptatok volna.Hipokrata is jó, bár én is kritikus szemmel nézem, ha valaki a hipokratát használja. Texasi redneckekkel mondjuk elnézőnek kell lenni, főleg karácsonykor!hipokrita*Ha nem lök rá mèg direkt a kezèvel akkor szvsz nincs zászló, így egyértelműTe ide mersz jönni bírózni??? Azt a hipokrata úristenit! 😉
dande2
tamas424
mustaine
balintbaba
Needa
több mint 1 éve
Hallod, @tamas424? Balintbaba elnéző veled szembe! Fellélegzhecc! Ja, és tekszaszy parasztnak tart.Hipokrata is jó, bár én is kritikus szemmel nézem, ha valaki a hipokratát használja. Texasi redneckekkel mondjuk elnézőnek kell lenni, főleg karácsonykor!hipokrita*Ha nem lök rá mèg direkt a kezèvel akkor szvsz nincs zászló, így egyértelműTe ide mersz jönni bírózni??? Azt a hipokrata úristenit! 😉
dande2
tamas424
mustaine
balintbaba