NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Miami Dolphins - New York Jets
több mint 1 éve
saleh amúgy mennyire stabil?Schrager azt mondta teljesen. Ő volt aki először mondta, hogy ő lesz a HC anno
Kúrfürst briareos
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
és mindezt úgy hogy általában a játékosok nevét se tudják leirniUgyanez nálunk csak Streveler-rel 😀 Aztán szegény csávó nem tud dobni sepedig presason alatt jópár kinti nagytudásu fan követelte skylart a kezdőbe 😀1 re futni kifelé 5-6 yard utána passz nem tudom ez a csávó hogy lett NFL irányító!fosik fosik fosik!!Tua megkapja 3 MP passz ő miért nem tudja?Tua 1/5, Thompson meg 7. körös, van tehetségbeli különbség
Miami
Wester
Kúrfürst briareos
Wester
több mint 1 éve
Ugyanez nálunk csak Streveler-rel 😀 Aztán szegény csávó nem tud dobni sepedig presason alatt jópár kinti nagytudásu fan követelte skylart a kezdőbe 😀1 re futni kifelé 5-6 yard utána passz nem tudom ez a csávó hogy lett NFL irányító!fosik fosik fosik!!Tua megkapja 3 MP passz ő miért nem tudja?Tua 1/5, Thompson meg 7. körös, van tehetségbeli különbség
Miami
Wester
Kúrfürst briareos
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
nagyon szép védekezés. ha igy marad, lesz pass rush is.ja, kár h nem az első játékhétben vagyunk
Ventura
több mint 1 éve
pedig presason alatt jópár kinti nagytudásu fan követelte skylart a kezdőbe 😀1 re futni kifelé 5-6 yard utána passz nem tudom ez a csávó hogy lett NFL irányító!fosik fosik fosik!!Tua megkapja 3 MP passz ő miért nem tudja?Tua 1/5, Thompson meg 7. körös, van tehetségbeli különbség
Miami
Wester
több mint 1 éve
nagyon szép védekezés. ha igy marad, lesz pass rush is.
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Ogbuehit meg ratoljak Flaccora...
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Tomlinson te rakas szar
több mint 1 éve
Miami
964
1 re futni kifelé 5-6 yard utána passz nem tudom ez a csávó hogy lett NFL irányító!fosik fosik fosik!!Tua megkapja 3 MP passz ő miért nem tudja?
több mint 1 éve
Itt megszerzi. Vezetést a Jets aztán megy a rohanás és gatya tele!Flakon irányít támadófal nélkül. Szerintem 0-0-as döntetlen lesz
Miami
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
Miami
964
Itt megszerzi. Vezetést a Jets aztán megy a rohanás és gatya tele!
több mint 1 éve
Jets starting o-line: Remmers, Tomlinson, McGovern, Feeney and Ogbuehi.
— Andy Vasquez (@andy_vasquez) January 8, 2023
God help us 😀
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
ár ju krézi?
több mint 1 éve
week 5-ön számomra meglepetés volt, hogy megvertetek. remélem ezuttal felkészültebbek vagyunk tua hianyában. :- )
több mint 1 éve
hajrá miami! remélem skaylar felkészült rendesen. 😀
több mint 1 éve
19:00