Miami Dolphins - New York Jets
több mint 2 éve
saleh amúgy mennyire stabil?Schrager azt mondta teljesen. Ő volt aki először mondta, hogy ő lesz a HC anno
Kúrfürst briareos
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
és mindezt úgy hogy általában a játékosok nevét se tudják leirniUgyanez nálunk csak Streveler-rel 😀 Aztán szegény csávó nem tud dobni sepedig presason alatt jópár kinti nagytudásu fan követelte skylart a kezdőbe 😀1 re futni kifelé 5-6 yard utána passz nem tudom ez a csávó hogy lett NFL irányító!fosik fosik fosik!!Tua megkapja 3 MP passz ő miért nem tudja?Tua 1/5, Thompson meg 7. körös, van tehetségbeli különbség
Miami
Wester
Kúrfürst briareos
Wester
több mint 2 éve
Ugyanez nálunk csak Streveler-rel 😀 Aztán szegény csávó nem tud dobni sepedig presason alatt jópár kinti nagytudásu fan követelte skylart a kezdőbe 😀1 re futni kifelé 5-6 yard utána passz nem tudom ez a csávó hogy lett NFL irányító!fosik fosik fosik!!Tua megkapja 3 MP passz ő miért nem tudja?Tua 1/5, Thompson meg 7. körös, van tehetségbeli különbség
Miami
Wester
Kúrfürst briareos
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
nagyon szép védekezés. ha igy marad, lesz pass rush is.ja, kár h nem az első játékhétben vagyunk
Ventura
több mint 2 éve
pedig presason alatt jópár kinti nagytudásu fan követelte skylart a kezdőbe 😀1 re futni kifelé 5-6 yard utána passz nem tudom ez a csávó hogy lett NFL irányító!fosik fosik fosik!!Tua megkapja 3 MP passz ő miért nem tudja?Tua 1/5, Thompson meg 7. körös, van tehetségbeli különbség
Miami
Wester
több mint 2 éve
nagyon szép védekezés. ha igy marad, lesz pass rush is.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Ogbuehit meg ratoljak Flaccora...
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Tomlinson te rakas szar
több mint 2 éve
1 re futni kifelé 5-6 yard utána passz nem tudom ez a csávó hogy lett NFL irányító!fosik fosik fosik!!Tua megkapja 3 MP passz ő miért nem tudja?
több mint 2 éve
Itt megszerzi. Vezetést a Jets aztán megy a rohanás és gatya tele!Flakon irányít támadófal nélkül. Szerintem 0-0-as döntetlen lesz
Miami
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Itt megszerzi. Vezetést a Jets aztán megy a rohanás és gatya tele!
több mint 2 éve
Jets starting o-line: Remmers, Tomlinson, McGovern, Feeney and Ogbuehi.
— Andy Vasquez (@andy_vasquez) January 8, 2023
God help us 😀
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
ár ju krézi?
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 2 éve
week 5-ön számomra meglepetés volt, hogy megvertetek. remélem ezuttal felkészültebbek vagyunk tua hianyában. :- )
több mint 2 éve
hajrá miami! remélem skaylar felkészült rendesen. 😀
több mint 2 éve
19:00

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!