Miami Dolphins - Pittsburgh Steelers
több mint 8 éve
hihetetlen a győzelem.
több mint 8 éve
Sorozatban másodjára verjük a Steelers. Ez szép játék volt. Csak így tovább.
Go Dolphins.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
Én is.Jay Ajayi has 204 yards. Last time Miami had a 200-yard rusher was Reggie Bush in Dec. 2011.láttam a mérkőzést. repül az idő! imádtam reggie-t.
Ez sem most volt. Sajnos.
danyly
amerikai football <3
Ventura
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
Jay Ajayi has 204 yards. Last time Miami had a 200-yard rusher was Reggie Bush in Dec. 2011.láttam a mérkőzést. repül az idő! imádtam reggie-t.
Ez sem most volt. Sajnos.
danyly
amerikai football <3
több mint 8 éve
Jay Ajayi has 204 yards. Last time Miami had a 200-yard rusher was Reggie Bush in Dec. 2011.Ez sem most volt. Sajnos.
több mint 8 éve
astroid
570
Gratulálok a Miaminak, szép munka volt
több mint 8 éve
Ajayi-ra ma ne lehet ráismerni - Isten/Allah/Jehova/Buddha/Manitou/stb. tartsa meg a jó szokását 😀
Believe In Your 'Fins!
több mint 8 éve
Nagy fülű is tapsolhat.
több mint 8 éve
Legalább Ajayi hozott 32+ pontot a fantasymban. Grat a Dolphins-nak, megérdemelt győzelem.
több mint 8 éve
De jó látni, hogy megy a futás. Imádom a rush offense play-eket.
több mint 8 éve
wow. grét perfermensz, london úr!
több mint 8 éve
Ezt nem hiszem el. Ez a Miami?
több mint 8 éve
kegyelemdöfés 😊 kösz az estét srácok. Van még remény délen is.
több mint 8 éve
A 3rd down és a RZ az egyik legfontosabb D mutató. Amit hoztam róluk az tény. Az is tény, hogy nyaljuk a yardokat, mint kacsa a nokedlit, de amíg jó a RZ D és a 3rd down D, ez nem kerül sok pontba és ez látszik is a bekapott pontok számán.Majd kezdésnek vizsgáljuk meg a tény szó jelentését! 😊 Az, hogy kiemelsz két általad tetsző D-statot és megállapítod, hogy szerinted az átlag 22-ről való indulás az jó, az nem tény. Ez csak az elméletedhez igazított állítások egyvelege. Ezek számodra tények, mások számára nem. Innen indul a probléma kedves barátom!Mit vársz? Te írtad, hogy az én tényeim... Én hoztam liga és napi szintű tényeket, Te meg csak érzésekről beszélsz. 😊Ismét egy tényt olvashattunk. 😊Te most hergelsz engem? Vagy írjam le ötödjére is, hogy holnap folytatjuk? Csúnya dolog ám az önelégült magamutogatás.
Soldados
Szokol
De rendben, akkor megvárom a holnapot, hátha majd írsz tényeket is az ilyen lekezelő "Puszi-féle" HSZ-eken kívül.
Soldados
Szokol
A 22-ről való indulásra pedig nem mondtam, hogy jó. Én mindössze megcáfoltam 2 állításodat. Egyrészt, azt hogy rendre beszorított helyzetből indulunk, másrészt, hogy ez a D hibája lenne. És ezekre megint tényeket hoztam.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Gratulálok a Miami szurkolóknak, remélem szép lett az estéjük! Hópihét külön üdvözlöm! 😊 Sziasztok!
több mint 8 éve
Na ez mi volt?
több mint 8 éve
Landry törhetetlen. 😊
több mint 8 éve
Majd kezdésnek vizsgáljuk meg a tény szó jelentését! 😊 Az, hogy kiemelsz két általad tetsző D-statot és megállapítod, hogy szerinted az átlag 22-ről való indulás az jó, az nem tény. Ez csak az elméletedhez igazított állítások egyvelege. Ezek számodra tények, mások számára nem. Innen indul a probléma kedves barátom!Mit vársz? Te írtad, hogy az én tényeim... Én hoztam liga és napi szintű tényeket, Te meg csak érzésekről beszélsz. 😊Ismét egy tényt olvashattunk. 😊Te most hergelsz engem? Vagy írjam le ötödjére is, hogy holnap folytatjuk? Csúnya dolog ám az önelégült magamutogatás.
Soldados
Szokol
De rendben, akkor megvárom a holnapot, hátha majd írsz tényeket is az ilyen lekezelő "Puszi-féle" HSZ-eken kívül.
Soldados
több mint 8 éve
Maxwell sem fogja hagyni magát. 😊
több mint 8 éve
Mikor volt olyan utoljára Big Ben esetében, hogy 0 TD és egynél több INT? Lehet soha. 😊Eagles ellen a 0 TD és az INT megvolt, bár aszem ott csak 1 INT volt, bár lehet 2, már nem is emlékszem.
danyly
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Mikor volt olyan utoljára Big Ben esetében, hogy 0 TD és egynél több INT? Lehet soha. 😊ma sem lesz
danyly
több mint 8 éve
Jones-on nem lehet átmenni. Ha-ha.
több mint 8 éve
Mikor volt olyan utoljára Big Ben esetében, hogy 0 TD és egynél több INT? Lehet soha. 😊
több mint 8 éve
Mit vársz? Te írtad, hogy az én tényeim... Én hoztam liga és napi szintű tényeket, Te meg csak érzésekről beszélsz. 😊Ismét egy tényt olvashattunk. 😊Te most hergelsz engem? Vagy írjam le ötödjére is, hogy holnap folytatjuk? Csúnya dolog ám az önelégült magamutogatás.
Soldados
Szokol
Szerkesztette: Soldados
több mint 8 éve
Ismét egy tényt olvashattunk. 😊Te most hergelsz engem? Vagy írjam le ötödjére is, hogy holnap folytatjuk? Csúnya dolog ám az önelégült magamutogatás.
Soldados