NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Minnesota Vikings – Atlanta Falcons
több mint 10 éve
+ konkrétan sztem a liga legszarabb védelme a miénk, elég fos azt nézni, hogy bármit csinál az ellen az jó és még izgulni is kár, hogy na, sikerül e megállítani őket?! vagy valami ilyesmi...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
szép győzelem, SKOL!!! Rövid hét jön, csütörtökön már itt is Packers.
több mint 10 éve
azért még egy Ryan pick belefért :p
több mint 10 éve
Muszáj volt még egy picket dobatni Ryannel az óra lepörgetése helyett, nehéz megérteni.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
viszont novemberben jó lesz majd a Panthers-Falcons 120 ponttalhajnalban meg nyerni fog az Aints és kezdődhet elölről a szezon. parádés.shawnkaAzért epic lenne, ha a héten csak a Bucs nyerne a divből 😊Jakehomer
több mint 10 éve
szerintem a 2012-es NFC döntő óta nem éreztem magamat ilyen szarul Falcons meccs után. és itt most nem is feltétlen a vereség a baj, hanem a tény, hogy elpusztult a fél csapat. megint.
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
hm, még izgalmas lesz a végén a másik meccs. jójszakát az uraknak.
Mindig jövőre
több mint 10 éve
hajnalban meg nyerni fog az Aints és kezdődhet elölről a szezon. parádés.shawnkalegyen így
több mint 10 éve
hajnalban meg nyerni fog az Aints és kezdődhet elölről a szezon. parádés.shawnkaAzért epic lenne, ha a héten csak a Bucs nyerne a divből 😊
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
hajnalban meg nyerni fog az Aints és kezdődhet elölről a szezon. parádés.
több mint 10 éve
Ennél már csak az lenne viccesebb ha Ponder TD-t passzolna 😀
több mint 10 éve
A volt "Ír" lezárta 😊
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 10 éve
ok
több mint 10 éve
pont ez az egyik fő jellemzője az orosz irodalomnak, jó helyen járszKomoly, minimum Tolsztoji regény íródik ebből a meccsből, van itt már minden.Go Vikings!nemtudom, én elég mély apátiával követem a történteket...peach
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Ponder-nek milyen jó hallani, hogy TEDDY, TEDDY! Mondjuk 2011-ben McNabb hallgathatta azt, hogy Ponder, Ponder. Változnak az idők.
több mint 10 éve
Teddy már a pálya mellett, király 😊
több mint 10 éve
Rhodes kurva nagyot játszik
több mint 10 éve
most kéne egy jó Douglas.
több mint 10 éve
És akkor utána majdnem ob-t rúg kickoffból 😊
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
lehet hogy hibázik néha közelről, de ez az 50+ yard az ő terepe.
több mint 10 éve
Komoly, minimum Tolsztoji regény íródik ebből a meccsből, van itt már minden.Go Vikings!nemtudom, én elég mély apátiával követem a történteket...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Rakták volna be inkább MarQueis Gray-t irányítónak nálunk.KmetyGVikings outscoring opponents 3-0 this year with Christian Ponder in the game.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
az szép 55-ről