Minnesota Vikings - Chicago Bears
több mint 9 éve
Bassból is lehet még valami, egy jó edzővel, akár Jonesból
több mint 9 éve
a mai Vikings legjobb védője: ki tudja kiről van szó?KmetyGCOLE
több mint 9 éve
a mai Vikings legjobb védője: ki tudja kiről van szó?
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Carey pláyra se lépett ma. 4. kör.füligjimmyMúltkor se. Keep Emery&Trestman.
több mint 9 éve
Carey pláyra se lépett ma. 4. kör.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
Engedjetek már két 0 yardos passzt Fortenak légyszíves.tüsi91szólj Cole-nak 😊
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Engedjetek már két 0 yardos passzt Fortenak légyszíves.
több mint 9 éve
2009-es szezonja 3666 volt Jaynek. Gyanúsan azt nézted sztem.tüsi91Cutler a sátán gyermeke, ki kell tenni.
több mint 9 éve
Bushrod annyit keres, mint Joe Thomas
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
Cole Mania!
több mint 9 éve
Valaki adjon egy nem akadó linket plshpeter93tessék parancsolni: www.vipleague.me/american-football/268063/1/chicago-bears-vs-minnesota-vikings-live-stream-online.html
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
2009-es szezonja 3666 volt Jaynek. Gyanúsan azt nézted sztem.számológépet használtam, sztem az adatok voltak különbözőek.füligjimmyCutler szezon TD rekord nem lesz meg. 28 van, 29 kéne. Passzolt yard sztem megleszfüligjimmy66 yard kell hozzá. (sztem elszámoltad a 173-at, amit topikba írtál. Meccs előtt 3640 volt JC-nek, Kramer meg 3838-al vezeti a sort).tüsi91
több mint 9 éve
Valaki adjon egy nem akadó linket pls
több mint 9 éve
számológépet használtam, sztem az adatok voltak különbözőek.Cutler szezon TD rekord nem lesz meg. 28 van, 29 kéne. Passzolt yard sztem megleszfüligjimmy66 yard kell hozzá. (sztem elszámoltad a 173-at, amit topikba írtál. Meccs előtt 3640 volt JC-nek, Kramer meg 3838-al vezeti a sort).tüsi91
- Abe Simpson
több mint 9 éve
Ebből nem lesz 3000 yard. Mindegy, biztató kezdet, a többit meglássuk jövőre.
több mint 9 éve
Necces volt de bent van. Walsh remélem jövőre összekapja magát és megrúgja azt a 68 yardost. 😀😀
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Cutler szezon TD rekord nem lesz meg. 28 van, 29 kéne. Passzolt yard sztem megleszfüligjimmy66 yard kell hozzá. (sztem elszámoltad a 173-at, amit topikba írtál. Meccs előtt 3640 volt JC-nek, Kramer meg 3838-al vezeti a sort).
több mint 9 éve
Cutler szezon TD rekord nem lesz meg. 28 van, 29 kéne. Passzolt yard sztem meglesz
- Abe Simpson
több mint 9 éve
Jeffery egy kibaszott hulladék, tavaly nem tudom mi volt, megszállta a szentlélek de idén bűn rossz
több mint 9 éve
Toto21
5 949
Már csak egy negyed szenvedés maradt hátra ebből a szezonból, Forte kapjon egy passzt és csá. Holnap pedig hulljon a férgese!
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Passzol Fortenak légyszíves.
több mint 9 éve
2. 3. és sokakat miért szeretjük ennyire beszopni? Nem olyan jó az...
több mint 9 éve
Másfél perces potencianövelő reklám. Kiváló termék lehet, nekem már attól felállt hogy végignéztem.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Jonesban én azért látok fantáziát, sokkal inkább, mint Bosticban. Nyilván kellene egy jó edző.
több mint 9 éve
Tegyük hozzá, hogy mennyien ríttak, hogy Teddy nem tud TD-t adni erre tessék.az oviban 😊vsanyi132Bridgewater 10 egymást követő meccsen kiosztott legalább egy TD passzt, ez a 2003-2004 -es Culpepper-es időszak óta az első ilyen alkalom.KmetyGMért akkor is kiosztott 10-et Teddy ? o_oToca