NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
81
13
2:15, Arena4
Minnesota Vikings - Chicago Bears
több mint 5 éve
Tök mindegy, Cousins úgyis pick-et dob a következő driveban.... ne legyen igazam
több mint 5 éve
Burton tudja honnan jött 😀
több mint 5 éve
Lehet bírózni....Bíró 🙈🙉🙊
vsanyi132
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
amit Kearse-re dobnak, vagy flag vagy elkapas xd
több mint 5 éve
Kearse parádés
több mint 5 éve
Olvass lentebb és következtess 😉Mint te ellenünkÚgy szurkolsz egy csomó alkalommal ellenük, mint Faragó Ricsi (nála sem értem mi a baja amúgy)Nekem?Trubi sántít... Hátha lesérül...Én próbálom megérteni, hogy neked egész évben mi a bajod az Eagles-el, de nem tudom
Már rég padravágtam volna
ThundersNFL
MirrMurr
Semmi
ThundersNFL
MirrMurr
Pyrrus
több mint 5 éve
Sőt ha Giants ellen játszotok akkor nektek szurkolok 😁Úgy szurkolsz egy csomó alkalommal ellenük, mint Faragó Ricsi (nála sem értem mi a baja amúgy)Nekem?Trubi sántít... Hátha lesérül...Én próbálom megérteni, hogy neked egész évben mi a bajod az Eagles-el, de nem tudom
ThundersNFL
MirrMurr
Semmi
ThundersNFL
MirrMurr
Draft
több mint 5 éve
Pyrrus
714
Mint te ellenünkÚgy szurkolsz egy csomó alkalommal ellenük, mint Faragó Ricsi (nála sem értem mi a baja amúgy)Nekem?Trubi sántít... Hátha lesérül...Én próbálom megérteni, hogy neked egész évben mi a bajod az Eagles-el, de nem tudom
ThundersNFL
MirrMurr
Semmi
ThundersNFL
MirrMurr
több mint 5 éve
én 3 hete is ezt írtam egy másik fórumba, ha úgy áll a rams meccs akár lehet 2. a CHI, de ahogy áll a rams meccs nem lehetTrubi sántít... Hátha lesérül...Én próbálom megérteni, hogy neked egész évben mi a bajod az Eagles-el, de nem tudom
ThundersNFL
MirrMurr
így tényleg a veszteség minimalizálásra kéne törekedni, Trubival sem egyszerű a PO, de a csereirányítóval meg kb kuka
több mint 5 éve
a tavalyi döntő a oka.Úgy szurkolsz egy csomó alkalommal ellenük, mint Faragó Ricsi (nála sem értem mi a baja amúgy)Nekem?Trubi sántít... Hátha lesérül...Én próbálom megérteni, hogy neked egész évben mi a bajod az Eagles-el, de nem tudom
ThundersNFL
MirrMurr
Semmi
ThundersNFL
MirrMurr
Nekem eddig fel sem tűnt hogy ellenünk lenne, de ha így lenne sem zavarna.
Úgy beszélsz mintha mi nem utálnánk pats-et 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Úgy szurkolsz egy csomó alkalommal ellenük, mint Faragó Ricsi (nála sem értem mi a baja amúgy)Nekem?Trubi sántít... Hátha lesérül...Én próbálom megérteni, hogy neked egész évben mi a bajod az Eagles-el, de nem tudom
ThundersNFL
MirrMurr
Semmi
ThundersNFL
több mint 5 éve
Nekem?Trubi sántít... Hátha lesérül...Én próbálom megérteni, hogy neked egész évben mi a bajod az Eagles-el, de nem tudom
ThundersNFL
MirrMurr
Semmi
Draft
több mint 5 éve
na, vedekezzetek mar ki, aztan Diggsnek meg egy TD-passz
több mint 5 éve
Trubi sántít... Hátha lesérül...ugye? én is úgy láttam...
ThundersNFL
több mint 5 éve
Trubi sántít... Hátha lesérül...Én próbálom megérteni, hogy neked egész évben mi a bajod az Eagles-el, de nem tudom
ThundersNFL
több mint 5 éve
Trubi sántít... Hátha lesérül...Már rég padravágtam volna
Draft
több mint 5 éve
Pyrrus
714
Sok a "ha". várjuk meg a meccs végétA Dallas a PO-ban van, a Bills.... de igazad van, a szezonban sok lehetőség lett volna arra hogy ne ma legyen ez ennyire szoros.A Bills elleni vereségkor megmondtam hogy nagy ára lesz annak.... most nem szívnánk.Tell me about it? Ha megverjük a Dallast a mi fejünk se fájna 😀
vsanyi132
MirrMurr
vsanyi132
több mint 5 éve
Főleg, hogy ne egymás vereségéért kelljen szorítani 😕A Dallas a PO-ban van, a Bills.... de igazad van, a szezonban sok lehetőség lett volna arra hogy ne ma legyen ez ennyire szoros.A Bills elleni vereségkor megmondtam hogy nagy ára lesz annak.... most nem szívnánk.Tell me about it? Ha megverjük a Dallast a mi fejünk se fájna 😀
vsanyi132
MirrMurr
vsanyi132
több mint 5 éve
A Dallas a PO-ban van, a Bills.... de igazad van, a szezonban sok lehetőség lett volna arra hogy ne ma legyen ez ennyire szoros.A Bills elleni vereségkor megmondtam hogy nagy ára lesz annak.... most nem szívnánk.Tell me about it? Ha megverjük a Dallast a mi fejünk se fájna 😀
vsanyi132
MirrMurr
több mint 5 éve
Pyrrus
714
Szorosabb lett de nem vezetünk még.
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 846
örültek az | interim | edzőbuktatásnakjó kis meccs lett ebből, nem egy ma esti GA-MVG, vagy egy Lions Packers pffde legalább a Lambeau-n jó volt a hangulat
Tactful Cactus
Kampman
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
A Bills elleni vereségkor megmondtam hogy nagy ára lesz annak.... most nem szívnánk.Tell me about it? Ha megverjük a Dallast a mi fejünk se fájna 😀
vsanyi132
több mint 5 éve
A Bills elleni vereségkor megmondtam hogy nagy ára lesz annak.... most nem szívnánk.