NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 684
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Minnesota Vikings - Detroit Lions
több mint 3 éve
Legalább a defense harap a második félidőben
Detroit= Barry Sanders,Calvin Johnson, Matthew Stafford, Ndamukong Suh, Jason Hanson, My Best Team Ever!! 😊
több mint 3 éve
Baszódj meg Goff....😬😤 nem hiszem el
Detroit= Barry Sanders,Calvin Johnson, Matthew Stafford, Ndamukong Suh, Jason Hanson, My Best Team Ever!! 😊
több mint 3 éve
Na ennek is sok értelme volt lemegyünk egy percig haladunk futassal,passzal erre aztán passzolunk 3at és hagyunk 41 másodpercet?????
több mint 3 éve
Sok van még, és volt Thelennek sérülése is... aztán lehet a 2. félidő az övé 😊Nem 1 elkapós csapat vagyunk, van még célpont Jefferson-on kívül... csak szólok 😊Nem is értem hogy Thielen-t miért nem használja nagyon! Jó persze ma Jefferson nap van,szerintem kuzin 140yardjából 90 Jefferson kapta el
vsanyi132
Johnnyblaze
több mint 3 éve
Nem 1 elkapós csapat vagyunk, van még célpont Jefferson-on kívül... csak szólok 😊Nem is értem hogy Thielen-t miért nem használja nagyon! Jó persze ma Jefferson nap van,szerintem kuzin 140yardjából 90 Jefferson kapta el
vsanyi132
több mint 3 éve
Nem 1 elkapós csapat vagyunk, van még célpont Jefferson-on kívül... csak szólok 😊
több mint 3 éve
Ez a RP call egy vicc volt..... 😕
több mint 3 éve
Nem hiszem el bazdmeg hogy nem tudják Jeffersont levédekezni,rakjanak rá 2-3 embert ha kell...Szerelni sem tudnak
Johnnyblaze
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
Nem hiszem el bazdmeg hogy nem tudják Jeffersont levédekezni,rakjanak rá 2-3 embert ha kell...
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Amúgy ez a Cousins stílusú játék illene Fieldsnek nagyon. Lazorral valami ilyesmi lesz a játék, csak jó lett volna ha nem basznak el egy offseasont megint.
több mint 3 éve
Williams nem annyira rossz! Viszont cserébe legalább jó! ( ha van lehetősége) 😊 😊 Én nagyon bírtam nálunk!
több mint 3 éve
Nem is értem futásnál jó a fal,de amikor passzolunk akkor 1-2masodperce sincs Goffnak hogy dobjon és már ott vannak az arcában....Griffen és Hunter
Johnnyblaze
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
Amugy ez a Williams/Swift tandem igencsak izgi páros 😊😊
több mint 3 éve
Nem is értem futásnál jó a fal,de amikor passzolunk akkor 1-2masodperce sincs Goffnak hogy dobjon és már ott vannak az arcában....
több mint 3 éve
Mondjuk a harmadikra a 1.down vonal mögé 2-3 yardra adni, védővel a nyakán, eléggé ötlettelen. Old meg barátom! Szerintem Bazza ezekere mondja, hogy fos.Na srácok nekem ennyi elég volt ebből a foshalmazból mára.Kicsit hamar. Egyelőre 3-6.
Jó meccsnézést.
Bazzani
akdestroyer
Hajrá Bad Bones!
több mint 3 éve
akdestroyer
4 750
Na srácok nekem ennyi elég volt ebből a foshalmazból mára.Kicsit hamar. Egyelőre 3-6.
Jó meccsnézést.
Bazzani
több mint 3 éve
Hát azt elkellett volna Amarinak, de szerencsétlen szoval sejtettem hogy ez lesz 😆Jeffersonnak lesz ma vagy 200yardja,hihetetlen hogy nem tudjuk levédekezni miközben csak neki passzol kuzinEl kéne kapni az interceptiont......😊
Johnnyblaze
csi77
több mint 3 éve
Na srácok nekem ennyi elég volt ebből a foshalmazból mára.Jó meccsnézést.
több mint 3 éve
Legalább a vikings csak 3 pontot szerzett ez is valami ettől q védelemtől
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
A csapat kőkeményen harcol, fegyelmezett. Ezek edzői dolgok.Én azt gondolom szimplán ez a keret alkalmatlan, de Bazza kérlek írd le, hogy miért alkalmatlan ez a stáb?
több mint 3 éve
Jeffersonnak lesz ma vagy 200yardja,hihetetlen hogy nem tudjuk levédekezni miközben csak neki passzol kuzinEl kéne kapni az interceptiont......😊
Johnnyblaze
Hajrá Bad Bones!
több mint 3 éve
Jeffersonnak lesz ma vagy 200yardja,hihetetlen hogy nem tudjuk levédekezni miközben csak neki passzol kuzinEsküdj meg, hogy mást vártál.
Johnnyblaze
Nincsenek NFL szintű játékosaink meg edzőink.
Mintha én futnék versenyt a prime Usain Bolt-al.
több mint 3 éve
A védelembe 11 új ember meg egy edzői stáb kell indulásnak. Az nem olyan vészes.