Minnesota Vikings - Green Bay Packers
9 napja
Várom a draftot , ezzel a falal meccset sem biztos h lehet nyerni.Nagyjából 5éve várjuk, h a drafton majd meglesz az aktuális hiányzó láncszem. Közben 2csapat beelőzött a csoportból, 1 meg stabilan jobb.
nando89
9 napja
pontosan.Ilyen tamadofallal csoda lenne a 9 WRánézve a menetrendreVégigsárgázták őket, csak a mikor volt a kérdésmindennel egyetértek csak azt nem látom h te hol látod a 9 győzelmet 😀
Persze rengeteg hülye brainfart megmozdulás, továbbra is inkább szar ST, a már meglévő FG teljesen felesleges lemondása és vesztésre állunk a Vikings csere QB ellen, aki egyébként sokkal potensebb, mint a kezdő.
De kb. erre is számítottam meccs előtt, mínusz Murray sérülése.
Ahogy mondtam, 9-8, alapszakasz végén 7. seed jó eséllyel.
Kampman
nando89
Jets, Falcons, Bucs, Cowboys, Pats, Vikings otthon, Saints, Dolphins, Texans
Persze nem biztos, hogy a 9 győzelem elég lesz a playoffhoz, különösen az NFC Westen fog múlni
Kampman
casaubon
9 napja
Ez a double digit led-es tábla nagyon ronda volt.Nfc north ellen nem megy na, be kell vallani.
9 napja
Falcons geneket hoztaés nem kérsz időt te fasz??????Fel nem tudom fogni mi a faszt keres még itt... a büdös életben nem fogunk elérni vele semmit...
Tactful Cactus
Rubens
9 napja
Ilyen tamadofallal csoda lenne a 9 WRánézve a menetrendreVégigsárgázták őket, csak a mikor volt a kérdésmindennel egyetértek csak azt nem látom h te hol látod a 9 győzelmet 😀
Persze rengeteg hülye brainfart megmozdulás, továbbra is inkább szar ST, a már meglévő FG teljesen felesleges lemondása és vesztésre állunk a Vikings csere QB ellen, aki egyébként sokkal potensebb, mint a kezdő.
Kampman
nando89
Persze nem biztos, hogy a 9 győzelem elég lesz a playoffhoz, különösen az NFC Westen fog múlni
Kampman
9 napja
Akkor el is dőlt, hogy mi leszünk a csoportban az utolsók.Week 1 Overreaction Monday. 😀
SBL
9 napja
Várom a draftot , ezzel a falal meccset sem biztos h lehet nyerni.
9 napja
Egy O holdigra is GB D kapja zászlót.
9 napja
Akkor el is dőlt, hogy mi leszünk a csoportban az utolsók.Én a Vikingst tippeltem oda, azzal együtt is, hogy abban biztos voltam, hogy ezt a meccset elbukjuk valahogy.
SBL
9 napja
és nem kérsz időt te fasz??????Fel nem tudom fogni mi a faszt keres még itt... a büdös életben nem fogunk elérni vele semmit...
Tactful Cactus
9 napja
Most már igen...Jelezni szeretném, hogy még nincs vége.De...
nagylaza, főpohárnok
Rubens
9 napja
Akkor el is dőlt, hogy mi leszünk a csoportban az utolsók.
9 napja
Ez kemény, az a baj Banks ezen nem tud segíteni
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
9 napja
Ránézve a menetrendreVégigsárgázták őket, csak a mikor volt a kérdésmindennel egyetértek csak azt nem látom h te hol látod a 9 győzelmet 😀
Kampman
nando89
9 napja
Jelezni szeretném, hogy még nincs vége.De...
nagylaza, főpohárnok
Rubens
Pedig jobb lenne bacca meg...
9 napja
Ez mi a geci? ez egy nfl támadofal, takarodjatok .
9 napja
mészárlás ez a drive
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
9 napja
szétesett a Packers
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
9 napja
Ez ám a call...
9 napja
Nem kellett volna kiszedni Murrayt. Wentz megfordítja. 😀Teljesen egyértelmű, Murray tök fogalmatlan, meg fizikailag is limitált, felesleges volt olyan keményen nekimenni.
iktriad