Minnesota Vikings - Kansas City Chiefs
több mint 1 éve
Hendrix
1 548
Stilusos lezarasa volt a meccsnek.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 1 éve
Komoly?Jj sérült?Megsérült az előző driveban
steelwolf
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
Szipeter
1 649
Be is dobta, de akkor miért bírálták felül?
több mint 1 éve
Hendrix
1 548
Eleve ez a delay...aztan helmet off semmi.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 1 éve
Erre azért láttunk már PI fújni ...ja a Chiefs az....akkor semmi 😁 a sisak levétel meg pláne....kabaré a zebra team
Szerkesztette: ThundersNFL a Paraszt
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Jj sérült?Megsérült az előző driveban
steelwolf
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Jj sérült?
több mint 1 éve
Lehet, hogy eldőlt.
több mint 1 éve
Kelcet lehet leápolni! 📞 TSA következő 3 meccsből 2-n a Broncos ellen játszik a KáCé, ott még TayTay is beállhat és szerezhet TD-t. 😀
steelwolf
több mint 1 éve
Kelcet lehet leápolni! 📞 TS
több mint 1 éve
A bíráskodás a legtöbb helyen ligaelit ma is. Oh wait.Ez gondolom elfogultság nélkül incomplete.én az vagyok, ez kurvára nem kellett volna elkapás legyen. Tuti nem volt lent már a lába, mikor megvolt a labda.
PatrickSKOL
shagi0206
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
Ez gondolom elfogultság nélkül incomplete.én az vagyok, ez kurvára nem kellett volna elkapás legyen. Tuti nem volt lent már a lába, mikor megvolt a labda.
PatrickSKOL
több mint 1 éve
PatrickSKOL
395
Bal láb nincs lent. Köszönjük.
több mint 1 éve
PatrickSKOL
395
Ez gondolom elfogultság nélkül incomplete.
több mint 1 éve
Akkor átváltozik Hunter Schaferré. 😀Tökös ez az O'Connell.1-3 után, 1/1 snap utáni ismételt fumble vesztésen túl, a Csífsz ellen hazai pályán még Pamela Andersonnak is töke nő kb.
iktriad
PatrickSKOL
több mint 1 éve
PatrickSKOL
395
Tökös ez az O'Connell.1-3 után, 1/1 snap utáni ismételt fumble vesztésen túl, a Csífsz ellen hazai pályán még Pamela Andersonnak is töke nő kb.
iktriad
több mint 1 éve
Tökös ez az O'Connell.
több mint 1 éve
Azt mindenesetre jó látni, hogy a messzehíres Chiefs sem tud kitalálni egyelőre semmit JJ-re.Mondjuk nem a vedelmerol lett messze hires a Chiefs.
PatrickSKOL
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 1 éve
Azt mindenesetre jó látni, hogy a messzehíres Chiefs sem tud kitalálni egyelőre semmit JJ-re.Rá szerintem még a Legion of Boom se tudott volna.
PatrickSKOL
több mint 1 éve
PatrickSKOL
395
Azt mindenesetre jó látni, hogy a messzehíres Chiefs sem tud kitalálni egyelőre semmit JJ-re.
több mint 1 éve
Gyerünk Vikes, ne legyen egyoldalú!
több mint 1 éve
Josh Oliver megint bizonyítja, hogy a blokkban jó inkább.
több mint 1 éve
Legfontosabb kérdés: Taylor Swift ott lesz? 😀
több mint 1 éve
22:25, Arena4