NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Minnesota Vikings - New Orleans Saints
több mint 1 éve
MC12
6 366
Najó, én mára végeztem. Ez nevetséges.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Dobbs>Cousins
több mint 1 éve
Az a hihetetle Vikings szurkolóként, hogy a QB-nak van lába... nem szoktunk hozzá, Cousins nem futott ennnyit évek alatt sem - még akkor se, ha a busz után futást is beleszámoljuk - 😊
több mint 1 éve
Volt egy ilyen érzésem ezzel a meccsel kapcsolatban előzetesen. Minden irányban teljesen brainfart, az 1&20 szerencsétlenkedés volt a pont ahol éreztem, hogy itt most sok minden nem lesz.Carmicheal teljesen homályban van
több mint 1 éve
Viktoár
362
Nem. Mert ez reménytelenebb 😀
több mint 1 éve
Ez majdnem olyan reménytelen, mint a Panthers O 😛
Tepper takarodj!
több mint 1 éve
MC12
6 366
Tehát két td hátrányban, egy középső futás, egy chek-down (összesen 4 yardért) és bünti majd incomplete passz. Charmichael a jó knyjsjdbdjshsosnxhsiyj…
több mint 1 éve
MC12
6 366
Egész meccsen nem tudunk odaérni, ha meg odaérünk, nem tudjuk levinni.12 másodpercig rohangaszott Dobbs anélkül, hogy bárki odaért volna hozzá. Ez aztán a qb pressure.Az ilyen esetleges játékokkal nem lehet mit csinálni.
MC12
kijo
több mint 1 éve
Azt csináljuk amit múlt héten. Az ellennek van két jó játékosa, akire mondjuk figyelni kéne a Hockenson meg az Addison. Na ezek ketten tartanak másfél negyed alatt 135 yardnál.Ha a második félidőben 0-ázzuk őket, nekem oké, ahogy múlt héten.
MC12
De ez most épp nem úgy néz ki.
több mint 1 éve
Viktoár
362
Taylornak volt egy felesleges befelelépése. Megette a cselt. Nem kellett volna ráugrania, mögötte voltak ketten
több mint 1 éve
kijo
382
12 másodpercig rohangaszott Dobbs anélkül, hogy bárki odaért volna hozzá. Ez aztán a qb pressure.Az ilyen esetleges játékokkal nem lehet mit csinálni.
MC12
több mint 1 éve
Astro Boy megoldotta.
több mint 1 éve
MC12
6 366
12 másodpercig rohangaszott Dobbs anélkül, hogy bárki odaért volna hozzá. Ez aztán a qb pressure.
több mint 1 éve
Viktoár
362
Adebo everywhere
több mint 1 éve
Lehet hogy érte a földet a labda, de a kezében volt, és 100%.ban birtokolta sztem.
több mint 1 éve
Viktoár
362
Okosan kiütöte egy gyomrossal Taylor Hockensont. Kár, hogy nem box meccs ...
több mint 1 éve
MC12
6 366
Azt csináljuk amit múlt héten. Az ellennek van két jó játékosa, akire mondjuk figyelni kéne a Hockenson meg az Addison. Na ezek ketten tartanak másfél negyed alatt 135 yardnál.
több mint 1 éve
Most kell egy hosszú drive, és egy FG vagy TD, és lenne egy kis nyugi. xdNa ez az, ami nem jellemző ránk kb a legutóbbi 30 meccsen 😊
Go Vikings!
több mint 1 éve
Most kell egy hosszú drive, és egy FG vagy TD, és lenne egy kis nyugi. xd
több mint 1 éve
Ja, értem 😊A meccs egészére mondom, nem a végére 😊Azért, hogy nem bírunk odaérni a qb-re…meh.RB volt, TY Chandler, direkt snap
MC12
vsanyi132
MC12