Minnesota Vikings - Philadelphia Eagles
1 hónapja
A D teljesen kuka lesz
1 hónapja
dome-ba bazdmeg 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
Tudtam.....de persze megint hülye hívas volt harmadikra
1 hónapja
Jake no make a legjobbkor
Don't talk the walk, Walk the talk!
1 hónapja
Vègere csoda
1 hónapja
Nekünk bezteg mindenre zászlót dobnak.....
1 hónapja
Persze most TDre viszik 😔
1 hónapja
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
1 hónapja
XDEzek úgy játszanak, mint én anno Madden-ben. Pun punt punt hosszú TD….Te is puntoltál first downra?
Eazzy
Azt hittem csak én.
Kampman
1 hónapja
Ezek úgy játszanak, mint én anno Madden-ben. Pun punt punt hosszú TD….Te is puntoltál first downra?
Eazzy
Azt hittem csak én.
1 hónapja
Ugye milyen bèna... nyilván nem komolyan írtam 🙏Na ezt most eltalálta 😀😀😀 csak így hogyan pihen a vèdelem 🤦🤪Hurts ezt se tudja megoldani 😕
dande2
Kampman
1 hónapja
Ezek úgy játszanak, mint én anno Madden-ben. Pun punt punt hosszú TD….
1 hónapja
Na ezt most eltalálta 😀😀😀 csak így hogyan pihen a vèdelem 🤦🤪Hurts ezt se tudja megoldani 😕
dande2
1 hónapja
Na ezt most eltalálta 😀😀😀 csak így hogyan pihen a vèdelem 🤦🤪
1 hónapja
Hurts kibaszott elit.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
1 hónapja
Na TDt kell szereznünk
1 hónapja
offensetől kell majd életjel, mert a def kezd kipurcanni
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
offense kuka az egész szezonban 😀Remélem év végen kibasszák Moore-t és visszajön. 😀
eaglesmcnabb

E-A-G-L-E-S EAGLES !
1 hónapja
Hagyjuk lepörögni az órát. 😀 Vicc.Mondjuk ott már jobb is volt így mert mèg Hurts eladja 🤦
Greengo
1 hónapja
offense kuka az egész szezonban 😀
1 hónapja
Brown ahogy sorra kikap 1v1 lassan be lehet fogni a pofáját
1 hónapja
Na hali most èrtem haza. Az eredmény nem rossz de ahogy nèzem a statokat mèg mindig nem hasít az O 😏