NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Minnesota Vikings - San Francisco 49ers
több mint 1 éve
garincsa
465
Ez Sanyin és Prudyn ment el de nagyon.Sanyin? Nem a DC-re gondoltál véletlenül? 😉
southmiki
több mint 1 éve
Tapsi Hapsi
689
Na, ezt elbaszták.... úgyhogy megint nem tudok gratulálni a győztes csapatnak.... 😀
több mint 1 éve
Bravó Purdy menj a picsába!Mégsem 6/199-es Pick volt....
Utley
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Utley
261
Bravó Purdy menj a picsába!
több mint 1 éve
Game,set,Vikes
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
southmiki
654
Ez Sanyin és Prudyn ment el de nagyon.
több mint 1 éve
southmiki
654
Na most mutassa meg Sanyi mekkora zseni.
több mint 1 éve
Platypus
293
Elég pussy hívások voltak ezek. 😕Lepörgették az órát, azért 1:16 alatt valószínűleg nem fogunk végigmenni 😕
Toca
több mint 1 éve
Elég pussy hívások voltak ezek. 😕
több mint 1 éve
Tapsi Hapsi
689
Szerintem a Sanyi túl gamer-i, lehet súlyozza a csapatokat és csak a szükséges játékokat veszi elő, de ha túl játsza! Vagy egyesek szerint nem tud meccs közben váltani....
több mint 1 éve
Platypus
293
Na, úgy látom az offense is megérkezett a meccsbe
több mint 1 éve
Tapsi Hapsi
689
A mór megtette a kötelesség mehet.... persze vannak hibák, de a támadóoldal.....
több mint 1 éve
Platypus
293
Hát van baj, mindkét oldalunkon....Mondjuk a sporik is megtolják a vikingeket (több offensive holding is elmaradt, az intentional groundingról nem is beszélve)
Tapsi Hapsi
több mint 1 éve
Utley
261
Ennyi balf@szkodást egy meccs alatt…
több mint 1 éve
Platypus
293
Ez hogy lett fumble???
több mint 1 éve
Steve Ribbed
396
Ez alá a Vikings TD alá tegyük be a Benny Hill show zenéjét had röhögjönek legalább a többiek a legbalfaszabb fasz címére pályázó védőinken. Aztán csendben el is megyek aludni, mert én nem egy ilyen bohóc tréfa miatt keltem fel hajnalban, amit ma bemutatunk hanem, hogy focit làssak. Jó éjszakát!
“Hogy mindenki értse őket, ők az NFL Liverpool szurkolói. A 49ers bagázs egy kibírhatatlan népség, főleg mikor megy nekik a szekér.” (Chester)
több mint 1 éve
Steve Ribbed
396
Na meg volt a "féligsérült" McCaffrey TD-je, mostantól fusson inkàbb Mason oszt jó van.
“Hogy mindenki értse őket, ők az NFL Liverpool szurkolói. A 49ers bagázs egy kibírhatatlan népség, főleg mikor megy nekik a szekér.” (Chester)
több mint 1 éve
Steve Ribbed
396
Szerintem Sanyi nem heverte ki a vereséget 😀Ami még hagyján, de a védelmünk meg mèg mindig azt heveri ki, úgy néz ki alszanak csak a füvön...
Tapsi Hapsi
több mint 1 éve
Steve Ribbed
396
A védelmünk mintha nem is volna, Justin Jefferson nélkűl is simán szétdobàl minket egy elitnek jó indulattal sem csúfolható Cousins. Mint kés a vajon ugy jutnak el a tizesünkre, közünk nincs a meccshez... Sima teljesen megérdemet 10-0
több mint 1 éve
Steve Ribbed
396
Ó, mindig ezt csinálják.... fel is ébredtem! Aztán majd javulnak....Akkor már elkezhetnék, mert még a field golunk semegy be egyenlőre.... .pont ott fojtatjuk ahol a barnák ellen abbahagytuk
Tapsi Hapsi