NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 660
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
MNF doubleheader 2020
több mint 4 éve
és azt is tudjuk milyen face-t csinál Eli 😀Daniel Jones olyan, mintha Eli lett volna a mentora.
shawnkaa New York Giants interception
— SB Nation (@SBNation) September 15, 2020
somewhere, Eli Manning just made a face pic.twitter.com/xiHvgEZM68
empty taxi
www.youtube.com/watch?v=m2CiTnmqjHE
több mint 4 éve
KeyG
9 496
Ha nyer 2 Bowlt, alairjak ezt az arcot 15 evig.Daniel Jones olyan, mintha Eli lett volna a mentora.
shawnkaa New York Giants interception
empty taxi
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 4 éve
Daniel Jones olyan, mintha Eli lett volna a mentora.
shawnka
a New York Giants interception
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Daniel Jones olyan, mintha Eli lett volna a mentora.
több mint 4 éve
Watt a playcall!
Madden hates me.
több mint 4 éve
Watt korán kezdte a dpoy kampányt.
több mint 4 éve
KeyG
9 496
En is igy latom , passz ellen eddig , a futas ellen tavaly sem voltak rosszak.Eddig nagyon gyer ez a Vasas O.és ismerjük el Giants D is fejlődött tavalyhoz képest
KeyG
briareos
több mint 4 éve
Assurbanapli
1 355
Inkább úgy mondanám, hogy attól még, hogy ott mondják, lehet igaz 😀Ja, ha az arena-n hangzik el akkor biztos az 🤣🤣🤣Most hangzott el az arenán, hogy inkább holding, mint PI, lehet, hogy az jobb. Nehéz megítélniNekem úgy tűnt h nem volt idő előtt.Kellett előtte egy kamu DPI, de ez tényleg gyönyörű volt.Nekem kifejezetten úgy tűnt, hogy nyomta a kezével
empty taxi
Assurbanapli
empty taxi
Assurbanapli
Klaci79
több mint 4 éve
Az ESPN-en a nemrég visszavonult NFL-bíró John Parry azt mondta h ez inkább néma síp mint DPI, keveset turkált ahhoz csípőnél.Most hangzott el az arenán, hogy inkább holding, mint PI, lehet, hogy az jobb. Nehéz megítélniNekem úgy tűnt h nem volt idő előtt.Kellett előtte egy kamu DPI, de ez tényleg gyönyörű volt.Nekem kifejezetten úgy tűnt, hogy nyomta a kezével
empty taxi
Assurbanapli
empty taxi
Assurbanapli
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
több mint 4 éve
Eddig nagyon gyer ez a Vasas O.és ismerjük el Giants D is fejlődött tavalyhoz képest
KeyG
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
Ja, ha az arena-n hangzik el akkor biztos az 🤣🤣🤣Most hangzott el az arenán, hogy inkább holding, mint PI, lehet, hogy az jobb. Nehéz megítélniNekem úgy tűnt h nem volt idő előtt.Kellett előtte egy kamu DPI, de ez tényleg gyönyörű volt.Nekem kifejezetten úgy tűnt, hogy nyomta a kezével
empty taxi
Assurbanapli
empty taxi
Assurbanapli
több mint 4 éve
KeyG
9 496
Eddig nagyon gyer ez a Vasas O.
több mint 4 éve
Assurbanapli
1 355
Most hangzott el az arenán, hogy inkább holding, mint PI, lehet, hogy az jobb. Nehéz megítélniNekem úgy tűnt h nem volt idő előtt.Kellett előtte egy kamu DPI, de ez tényleg gyönyörű volt.Nekem kifejezetten úgy tűnt, hogy nyomta a kezével
empty taxi
Assurbanapli
empty taxi
több mint 4 éve
Conner vaze, hányadikat ejti el?
több mint 4 éve
Nekem úgy tűnt h nem volt idő előtt.Kellett előtte egy kamu DPI, de ez tényleg gyönyörű volt.Nekem kifejezetten úgy tűnt, hogy nyomta a kezével
empty taxi
Assurbanapli
Madden hates me.
több mint 4 éve
nem bírom megszokni h a Giants QB nem a száján veszi a levegőt a semmibe merengve az oldalvonalon
több mint 4 éve
Assurbanapli
1 355
Kellett előtte egy kamu DPI, de ez tényleg gyönyörű volt.Nekem kifejezetten úgy tűnt, hogy nyomta a kezével
empty taxi
több mint 4 éve
Ez szép volt...szoptunk is csúnyán...minka nyelt is
Klaci79
több mint 4 éve
Kellett előtte egy kamu DPI, de ez tényleg gyönyörű volt.
Madden hates me.
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
Ez szép volt...szoptunk is csúnyán...
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
Szar a fal....hozzászokott Ben, hogy 4-5mp-e van, nos ez elmúlt.Sokat vár passz előtt, lehet hogy a hívásokkal is van gond, de szvsz lassan hoz döntést. Végülis egy teljes szezont kihagyottBen eléggé be van lassulva 😕odabaszta térdét, szerintem fáj is neki
Jan
briareos
Jan
több mint 4 éve
A playhívás is olyan h szinte minden WR legalább középhosszú útvonalat fut, ahhoz meg idő kell.Sokat vár passz előtt, lehet hogy a hívásokkal is van gond, de szvsz lassan hoz döntést. Végülis egy teljes szezont kihagyottBen eléggé be van lassulva 😕odabaszta térdét, szerintem fáj is neki
Jan
briareos
Jan
Madden hates me.
több mint 4 éve
hát azért ismerd be amikor megláttad a full homeless fejét te is csuklottál páratMeg hát ugye ki is égett. Ő is.Sokat vár passz előtt, lehet hogy a hívásokkal is van gond, de szvsz lassan hoz döntést. Végülis egy teljes szezont kihagyottBen eléggé be van lassulva 😕odabaszta térdét, szerintem fáj is neki
Jan
briareos
Jan
Assurbanapli
több mint 4 éve
Assurbanapli
1 355
Meg hát ugye ki is égett. Ő is.Sokat vár passz előtt, lehet hogy a hívásokkal is van gond, de szvsz lassan hoz döntést. Végülis egy teljes szezont kihagyottBen eléggé be van lassulva 😕odabaszta térdét, szerintem fáj is neki
Jan
briareos
Jan