NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
642
35
1:00
MNF doubleheader 2020
több mint 5 éve
és azt is tudjuk milyen face-t csinál Eli 😀Daniel Jones olyan, mintha Eli lett volna a mentora.
shawnkaa New York Giants interception
— SB Nation (@SBNation) September 15, 2020
somewhere, Eli Manning just made a face pic.twitter.com/xiHvgEZM68
empty taxi
www.youtube.com/watch?v=m2CiTnmqjHE
több mint 5 éve
Ha nyer 2 Bowlt, alairjak ezt az arcot 15 evig.Daniel Jones olyan, mintha Eli lett volna a mentora.
shawnkaa New York Giants interception
empty taxi
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 5 éve
Daniel Jones olyan, mintha Eli lett volna a mentora.
shawnka
a New York Giants interception

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Daniel Jones olyan, mintha Eli lett volna a mentora.
több mint 5 éve
Watt a playcall!

Madden hates me.
több mint 5 éve
Watt korán kezdte a dpoy kampányt.
több mint 5 éve
En is igy latom , passz ellen eddig , a futas ellen tavaly sem voltak rosszak.Eddig nagyon gyer ez a Vasas O.és ismerjük el Giants D is fejlődött tavalyhoz képest
KeyG
briareos
We are just the Ravens!
több mint 5 éve
Inkább úgy mondanám, hogy attól még, hogy ott mondják, lehet igaz 😀Ja, ha az arena-n hangzik el akkor biztos az 🤣🤣🤣Most hangzott el az arenán, hogy inkább holding, mint PI, lehet, hogy az jobb. Nehéz megítélniNekem úgy tűnt h nem volt idő előtt.Kellett előtte egy kamu DPI, de ez tényleg gyönyörű volt.Nekem kifejezetten úgy tűnt, hogy nyomta a kezével
empty taxi
Assurbanapli
empty taxi
Assurbanapli
Klaci79
több mint 5 éve
Az ESPN-en a nemrég visszavonult NFL-bíró John Parry azt mondta h ez inkább néma síp mint DPI, keveset turkált ahhoz csípőnél.Most hangzott el az arenán, hogy inkább holding, mint PI, lehet, hogy az jobb. Nehéz megítélniNekem úgy tűnt h nem volt idő előtt.Kellett előtte egy kamu DPI, de ez tényleg gyönyörű volt.Nekem kifejezetten úgy tűnt, hogy nyomta a kezével
empty taxi
Assurbanapli
empty taxi
Assurbanapli
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
több mint 5 éve
Eddig nagyon gyer ez a Vasas O.és ismerjük el Giants D is fejlődött tavalyhoz képest
KeyG
több mint 5 éve
Ja, ha az arena-n hangzik el akkor biztos az 🤣🤣🤣Most hangzott el az arenán, hogy inkább holding, mint PI, lehet, hogy az jobb. Nehéz megítélniNekem úgy tűnt h nem volt idő előtt.Kellett előtte egy kamu DPI, de ez tényleg gyönyörű volt.Nekem kifejezetten úgy tűnt, hogy nyomta a kezével
empty taxi
Assurbanapli
empty taxi
Assurbanapli
több mint 5 éve
Eddig nagyon gyer ez a Vasas O.
We are just the Ravens!
több mint 5 éve
Most hangzott el az arenán, hogy inkább holding, mint PI, lehet, hogy az jobb. Nehéz megítélniNekem úgy tűnt h nem volt idő előtt.Kellett előtte egy kamu DPI, de ez tényleg gyönyörű volt.Nekem kifejezetten úgy tűnt, hogy nyomta a kezével
empty taxi
Assurbanapli
empty taxi
több mint 5 éve
Conner vaze, hányadikat ejti el?
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 5 éve
Nekem úgy tűnt h nem volt idő előtt.Kellett előtte egy kamu DPI, de ez tényleg gyönyörű volt.Nekem kifejezetten úgy tűnt, hogy nyomta a kezével
empty taxi
Assurbanapli

Madden hates me.
több mint 5 éve
nem bírom megszokni h a Giants QB nem a száján veszi a levegőt a semmibe merengve az oldalvonalon
több mint 5 éve
Kellett előtte egy kamu DPI, de ez tényleg gyönyörű volt.Nekem kifejezetten úgy tűnt, hogy nyomta a kezével
empty taxi
több mint 5 éve
Ez szép volt...szoptunk is csúnyán...minka nyelt is
Klaci79
több mint 5 éve
Kellett előtte egy kamu DPI, de ez tényleg gyönyörű volt.

Madden hates me.
több mint 5 éve
Ez szép volt...szoptunk is csúnyán...
több mint 5 éve
Ezt Jones odarakta
We are just the Ravens!
több mint 5 éve
Szar a fal....hozzászokott Ben, hogy 4-5mp-e van, nos ez elmúlt.Sokat vár passz előtt, lehet hogy a hívásokkal is van gond, de szvsz lassan hoz döntést. Végülis egy teljes szezont kihagyottBen eléggé be van lassulva 😕odabaszta térdét, szerintem fáj is neki
Jan
briareos
Jan
több mint 5 éve
A playhívás is olyan h szinte minden WR legalább középhosszú útvonalat fut, ahhoz meg idő kell.Sokat vár passz előtt, lehet hogy a hívásokkal is van gond, de szvsz lassan hoz döntést. Végülis egy teljes szezont kihagyottBen eléggé be van lassulva 😕odabaszta térdét, szerintem fáj is neki
Jan
briareos
Jan

Madden hates me.
több mint 5 éve
hát azért ismerd be amikor megláttad a full homeless fejét te is csuklottál páratMeg hát ugye ki is égett. Ő is.Sokat vár passz előtt, lehet hogy a hívásokkal is van gond, de szvsz lassan hoz döntést. Végülis egy teljes szezont kihagyottBen eléggé be van lassulva 😕odabaszta térdét, szerintem fáj is neki
Jan
briareos
Jan
Assurbanapli
több mint 5 éve
Meg hát ugye ki is égett. Ő is.Sokat vár passz előtt, lehet hogy a hívásokkal is van gond, de szvsz lassan hoz döntést. Végülis egy teljes szezont kihagyottBen eléggé be van lassulva 😕odabaszta térdét, szerintem fáj is neki
Jan
briareos
Jan