NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 689
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
New England Patriots - Buffalo Bills
több mint 3 éve
Uche egyébként kurva jó volt idén.
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 3 éve
off: amcn megy valami szar, stacey dash azért finom volt.kár h teljesen crazy lett
több mint 3 éve
Inkább az hogy az előre eltervezettből nem igazán tud idén... 😕Akkor az a hibája, hogy egy broken playből TD-t tud csinálni? Nem értelek.Én kérek elnézést, nyilván benéztem milyen szépen meg volt koreografálva ez a bizonyos play... 😛Ez is csak egy "talált" TD volt, nem látom hogy jövőre bármelyik csapat is kezdő irányítóként számolna Cam-mel...Ja talált TD lol talált már több tucat ilyet, biztos véletlen
Castleai01
Jakehomer
Castleai01
Jakehomer
(Én nem tartozom az őt utálók táborába, de szemmel láthatóan nem működik vele az O és ez nem csak az edzők és játékostársak sara...)
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 3 éve
Öcsém ez a Harry mekkora bust lett..
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 3 éve
Akkor az a hibája, hogy egy broken playből TD-t tud csinálni? Nem értelek.Én kérek elnézést, nyilván benéztem milyen szépen meg volt koreografálva ez a bizonyos play... 😛Ez is csak egy "talált" TD volt, nem látom hogy jövőre bármelyik csapat is kezdő irányítóként számolna Cam-mel...Ja talált TD lol talált már több tucat ilyet, biztos véletlen
Castleai01
Jakehomer
Castleai01
Tepper takarodj!
több mint 3 éve
Kurva idegesítő.. Kb szórakozik velünk a Bills.Valahogy mégsem tudok haragudni a D-re, jelenleg ennyire futja sajnos...
jamaicababa
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 3 éve
van az úgy h csak annyi a koreo h herénbasszák a bikát aztán megy amerre tudÉn kérek elnézést, nyilván benéztem milyen szépen meg volt koreografálva ez a bizonyos play... 😛Ez is csak egy "talált" TD volt, nem látom hogy jövőre bármelyik csapat is kezdő irányítóként számolna Cam-mel...Ja talált TD lol talált már több tucat ilyet, biztos véletlen
Castleai01
Jakehomer
Castleai01
több mint 3 éve
Én kérek elnézést, nyilván benéztem milyen szépen meg volt koreografálva ez a bizonyos play... 😛Ez is csak egy "talált" TD volt, nem látom hogy jövőre bármelyik csapat is kezdő irányítóként számolna Cam-mel...Ja talált TD lol talált már több tucat ilyet, biztos véletlen
Castleai01
Jakehomer
több mint 3 éve
Igazi csemege lesz a Bills-Chiefs!Kurva idegesítő.. Kb szórakozik velünk a Bills.Hetek óta mindenkivel
jamaicababa
Jakehomer
több mint 3 éve
Kurva idegesítő.. Kb szórakozik velünk a Bills.Hetek óta mindenkivel
jamaicababa
Tepper takarodj!
több mint 3 éve
Hát ez a Bills offense jelenleg gyakorlatilag megállíthatatlannak tűnik
Tepper takarodj!
több mint 3 éve
Kurva idegesítő.. Kb szórakozik velünk a Bills.
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 3 éve
southmiki
654
1 seasonban Camnek 2-3 jo meccse van, a tőbbinél rém gyenge.
több mint 3 éve
Ez is csak egy "talált" TD volt, nem látom hogy jövőre bármelyik csapat is kezdő irányítóként számolna Cam-mel...Ja talált TD lol talált már több tucat ilyet, biztos véletlen
Castleai01
Tepper takarodj!
több mint 3 éve
Ez is csak egy "talált" TD volt, nem látom hogy jövőre bármelyik csapat is kezdő irányítóként számolna Cam-mel...
több mint 3 éve
Vintage Cam. Mondjuk Edmunds nagyon csúnyán elszállt
Tepper takarodj!
több mint 3 éve
hihetetlen h a védők az nflben nem tudnak leszokni ezekről a hanyag bodycheck szerelésekről.wrap up
több mint 3 éve
csaj: mi ez a shania twain romantika, azt hittem meccset nézel.szerintem ráduplázok és megmutatom neki azt a love actually gyalázatot is amit csináltak BB-Bradyvel
több mint 3 éve
Egy-egy TD drop, így fair.1:2
empty taxi
FunHun
This is not what the Bills wanted when someone said they could be “the new Steelers”
— Will Brinson (@WillBrinson) December 29, 2020
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...