New England Patriots - Kansas City Chiefs
több mint 6 éve
Van punterük.
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Csak most a special team-nak kéne a helyzet magaslatán lenni , nem lenne szerencses megint egy benazas
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Ez szep bevetodes volt nem feltette magat😉
több mint 6 éve
Ez megint milyen fos dobás :/Ő is érzi. Inkább fut.
Wyatt
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Különben én csodalom hogy abban a kavarodasban meg viszonylag elég jól ki ismerik magukatMinden playben van szabálytalanság. Vagy beffuják, vagy nem. Ahogy mondtad, ez benne van.Érdeklődöm, szabályos volt?Szerintem ne bírózzunk.Szuper, hogy ennyit költünk az ST-re!Ellenünk ez sima block in the back
Tok megéri
zinedine5
Wyatt
zinedine5
Wyatt
zinedine5
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Készültem anyázni, hogy miért nincs futó fent és miért kell a hosszút. JMD csuklott volna
több mint 6 éve
Minden playben van szabálytalanság. Vagy beffuják, vagy nem. Ahogy mondtad, ez benne van.Érdeklődöm, szabályos volt?Szerintem ne bírózzunk.Szuper, hogy ennyit költünk az ST-re!Ellenünk ez sima block in the back
Tok megéri
zinedine5
Wyatt
zinedine5
Wyatt
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Nem tudsz vele mit csinálni ☝ a sporik szerint igen ! Ezt el kell engedni ....Érdeklődöm, szabályos volt?Szerintem ne bírózzunk.Szuper, hogy ennyit költünk az ST-re!Ellenünk ez sima block in the back
Tok megéri
zinedine5
Wyatt
zinedine5
Wyatt
több mint 6 éve
DMC akkora homály idén coverben, mint a picsa.Brady meg 55 yard a 2. félidőben
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Érdeklődöm, szabályos volt?Szerintem ne bírózzunk.Szuper, hogy ennyit költünk az ST-re!Ellenünk ez sima block in the back
Tok megéri
zinedine5
Wyatt
zinedine5
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Ezt most túl dobta vagy neki akarta ??
több mint 6 éve
Szerintem ne bírózzunk.Szuper, hogy ennyit költünk az ST-re!Ellenünk ez sima block in the back
Tok megéri
zinedine5
Wyatt
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Szuper, hogy ennyit költünk az ST-re!Ellenünk ez sima block in the back
Tok megéri
zinedine5