New England Patriots - Kansas City Chiefs
11 hónapja
Ugyanaz vagy mint topin, nem véletlenül értettétek meg olyan jól egymást. Egy valamit nem tudsz felfogni, vele együtt. Nem csak a számok számítanak, hanem hogy valaki milyen ember, hogy viseli a nyomást és a terhet.Nem MJ mindhalálig, de ez nem megy át nektek.Jól van ugyanaz vagy mint topin...Hát, kivált Strange, jön a nyomás középről, jön Zappétól is a rossz játék.Most láthatod hogy ő is azon fal mögött játszik, nem is értem az érvelésed.Mentálisan gatya lett ez látszott, de nagyon nincs csodálkozni való rajta, hogyha olyan fal van előtted amin meccseken keresztül átjön az ellenfél. És nem oldalt, hanem középen.Abba gondolj bele hogy ez a Qb szorította ki MJ, milyen szarnak kellett lennie..atyaég 😀Lol, jóvan.Solymi, ki a kezdő QB?Jah volt vagy 3 dobás ami tényleg a wr-é volt (pl Thorntont szidtam is emiatt), de a többi alá, fölé, mellé ment. Annyira bántó volt a pontatlansága, hogy jajjj. Tényleg mondom már tavaly is hatalmas ünneplés fogadta mikor pályára lépett, mert tökösebb mint MJ bármikor, ott is hülyék vannak???Tavaly volt két nagy TD-je Zappénak, ami neki lett felrajzolva, aztán megőrült mindenki és egyből jobb QB lett mint MJ.
NB2
Hagyjuk már...
Lúdas Solymi
Nomac
Annyira jó QB, hogy inkább cutoltuk szezon közben.
Mondom, örüljünk, hogy jól játszik és hozza azt amiért draftoltuk.
Lúdas Solymi
Nomac
Lúdas Solymi
Nomac
Szóval jah, erről beszélek. Volt Zappenak kb. 2-2,5 fél meccsig egy állandó fala, persze h megdobta amit meg kellett.
Lúdas Solymi
MJ mindhalálig.....
ThundersNFL a Jobbágy
Teljesen más körülmények között játszottak és hiába magyarázza nektek az ember, ti tagadtok.
Én se játszatnám MJ-t, mert mentálisan gatya, egyszerűen már azokat a passzokat se tudta megdobni amik korábban simán, mert szellemeket lát. Annál a bizonyos Henry TD helyett INT-nél is már előre félt, mert Lowe ment be Strange helyére, miközben kb. ez a játék volt a legalapabb neki is Henryvel.
Ennyire gatyára ment és ez a csapat hibája, mert hetekig ennek tették ki.
Nézd meg, bekerült Mafi Strange helyére, haldoklik a futás, Zappe menekül és dobja a rosszabbnál-rosszabb passzokat, futásból, Meki stílusban, hasonló eredménnyel.
Örüljünk, ha nem az lesz neki is a vége mint MJ-nek, de annyi meccs már nincs hátra.
Jövőre valszeg Danielst, Mayet vagy Williamst fogjuk nézni.
Lúdas Solymi
Nézd meg MJ milyen egy hisztis picsa volt JMD alatt, hányszor hitte el magáról hogy ő itt az új Brady. Akkor éreztem hogy itt fejben nagyon nincs rendben valaki, szépen ezt be is bizonyította a pályán.
11 hónapja
ők 2-t nyertek, ti hármatigen, ők 1 meccset nyertek a Texans ellen, ami a másik oldal, mi mind2 meccset nfc csapat ellen nyertük (Cowboys, Falcons)Panthers W-vel, ki az 1/1?Még mindig a Panthers.
steelwolf
ötös műhold
shagi0206
11 hónapja
shagi0206
10 902
igen, ők 1 meccset nyertek a Texans ellen, ami a másik oldal, mi mind2 meccset nfc csapat ellen nyertük (Cowboys, Falcons)Panthers W-vel, ki az 1/1?Még mindig a Panthers.
steelwolf
ötös műhold
11 hónapja
Panthers W-vel, ki az 1/1?Még ők
steelwolf
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
11 hónapja
shagi0206
10 902
Panthers W-vel, ki az 1/1?Vagy ők (azaz Bears), vagy mi, ha kikaptunk a 9erstől.
steelwolf
11 hónapja
Panthers W-vel, ki az 1/1?
11 hónapja
kisgyerek Miami mezben egy kicsit eltévedt 😀
11 hónapja
shagi0206
10 902
Toneyt minek küldik még pályára? Nagyobb károkat okoz bőven, mint amekkora haszna van.
11 hónapja
Toney cut, és még a mez mosásának árát is kifizettetik majd
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
11 hónapja
Teljesen más körülmények????? Mivaaan???
11 hónapja
Lúdas Solymi
7 990
Nem MJ mindhalálig, de ez nem megy át nektek.Jól van ugyanaz vagy mint topin...Hát, kivált Strange, jön a nyomás középről, jön Zappétól is a rossz játék.Most láthatod hogy ő is azon fal mögött játszik, nem is értem az érvelésed.Mentálisan gatya lett ez látszott, de nagyon nincs csodálkozni való rajta, hogyha olyan fal van előtted amin meccseken keresztül átjön az ellenfél. És nem oldalt, hanem középen.Abba gondolj bele hogy ez a Qb szorította ki MJ, milyen szarnak kellett lennie..atyaég 😀Lol, jóvan.Solymi, ki a kezdő QB?Jah volt vagy 3 dobás ami tényleg a wr-é volt (pl Thorntont szidtam is emiatt), de a többi alá, fölé, mellé ment. Annyira bántó volt a pontatlansága, hogy jajjj. Tényleg mondom már tavaly is hatalmas ünneplés fogadta mikor pályára lépett, mert tökösebb mint MJ bármikor, ott is hülyék vannak???Tavaly volt két nagy TD-je Zappénak, ami neki lett felrajzolva, aztán megőrült mindenki és egyből jobb QB lett mint MJ.
NB2
Hagyjuk már...
Lúdas Solymi
Nomac
Lúdas Solymi
Nomac
Lúdas Solymi
Nomac
Szóval jah, erről beszélek. Volt Zappenak kb. 2-2,5 fél meccsig egy állandó fala, persze h megdobta amit meg kellett.
Lúdas Solymi
MJ mindhalálig.....
ThundersNFL a Jobbágy
Teljesen más körülmények között játszottak és hiába magyarázza nektek az ember, ti tagadtok.
Én se játszatnám MJ-t, mert mentálisan gatya, egyszerűen már azokat a passzokat se tudta megdobni amik korábban simán, mert szellemeket lát. Annál a bizonyos Henry TD helyett INT-nél is már előre félt, mert Lowe ment be Strange helyére, miközben kb. ez a játék volt a legalapabb neki is Henryvel.
Ennyire gatyára ment és ez a csapat hibája, mert hetekig ennek tették ki.
Nézd meg, bekerült Mafi Strange helyére, haldoklik a futás, Zappe menekül és dobja a rosszabbnál-rosszabb passzokat, futásból, Meki stílusban, hasonló eredménnyel.
Örüljünk, ha nem az lesz neki is a vége mint MJ-nek, de annyi meccs már nincs hátra.
Jövőre valszeg Danielst, Mayet vagy Williamst fogjuk nézni.
11 hónapja
ez hogy nem catch????rég lent van mikor elengedi a labdát!!!
11 hónapja
HH szerintem combnyaktörést kaphatott akkorát reccsent
11 hónapja
ez a dobás már már Mekis volt 😊
11 hónapja
Így jó 😛Kelce mióta ilyen pussy?😊Amióta Taylor Swift
NB2etkúrogatja
ThundersNFL a Jobbágy
11 hónapja
őt a poén kedvéért kellett 😊Zappe egy félidős? 😊Rashee Rice mint tucatember? Egyik legjobb rookie idén.
amúgy picit dühít, hogy ilyen tucatemberek vernek meg mint a rizses fiú, meg a többi, Kelce nem is villog nagyon
NB2
www.pff.com/nfl/players/rashee-rice/97605
chiefswire.usatoday.com/2023/11/09/kansas-city-chiefs-rashee-rice-grades-out-fourth-best-rookie-nfl-according-to-pro-football-focus/
Lúdas Solymi
bár gondolom neki is nagy segítség, hogy ő rá már nem jut ember, mi is voltunk így egy időben...
11 hónapja
Jól van ugyanaz vagy mint topin...Hát, kivált Strange, jön a nyomás középről, jön Zappétól is a rossz játék.Most láthatod hogy ő is azon fal mögött játszik, nem is értem az érvelésed.Mentálisan gatya lett ez látszott, de nagyon nincs csodálkozni való rajta, hogyha olyan fal van előtted amin meccseken keresztül átjön az ellenfél. És nem oldalt, hanem középen.Abba gondolj bele hogy ez a Qb szorította ki MJ, milyen szarnak kellett lennie..atyaég 😀Lol, jóvan.Solymi, ki a kezdő QB?Jah volt vagy 3 dobás ami tényleg a wr-é volt (pl Thorntont szidtam is emiatt), de a többi alá, fölé, mellé ment. Annyira bántó volt a pontatlansága, hogy jajjj. Tényleg mondom már tavaly is hatalmas ünneplés fogadta mikor pályára lépett, mert tökösebb mint MJ bármikor, ott is hülyék vannak???Tavaly volt két nagy TD-je Zappénak, ami neki lett felrajzolva, aztán megőrült mindenki és egyből jobb QB lett mint MJ.
NB2
Hagyjuk már...
Lúdas Solymi
Nomac
Lúdas Solymi
Nomac
Lúdas Solymi
Nomac
Lúdas Solymi
MJ mindhalálig.....
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
11 hónapja
10-7-re még vezettünk 😊
11 hónapja
Mahomes egy ilyen fejesre már kapja a roughing the passert
11 hónapja
Lúdas Solymi
7 990
Zappe egy félidős? 😊Rashee Rice mint tucatember? Egyik legjobb rookie idén.
amúgy picit dühít, hogy ilyen tucatemberek vernek meg mint a rizses fiú, meg a többi, Kelce nem is villog nagyon
NB2
www.pff.com/nfl/players/rashee-rice/97605
chiefswire.usatoday.com/2023/11/09/kansas-city-chiefs-rashee-rice-grades-out-fourth-best-rookie-nfl-according-to-pro-football-focus/
11 hónapja
Lúdas Solymi
7 990
Hát, kivált Strange, jön a nyomás középről, jön Zappétól is a rossz játék.Most láthatod hogy ő is azon fal mögött játszik, nem is értem az érvelésed.Mentálisan gatya lett ez látszott, de nagyon nincs csodálkozni való rajta, hogyha olyan fal van előtted amin meccseken keresztül átjön az ellenfél. És nem oldalt, hanem középen.Abba gondolj bele hogy ez a Qb szorította ki MJ, milyen szarnak kellett lennie..atyaég 😀Lol, jóvan.Solymi, ki a kezdő QB?Jah volt vagy 3 dobás ami tényleg a wr-é volt (pl Thorntont szidtam is emiatt), de a többi alá, fölé, mellé ment. Annyira bántó volt a pontatlansága, hogy jajjj. Tényleg mondom már tavaly is hatalmas ünneplés fogadta mikor pályára lépett, mert tökösebb mint MJ bármikor, ott is hülyék vannak???Tavaly volt két nagy TD-je Zappénak, ami neki lett felrajzolva, aztán megőrült mindenki és egyből jobb QB lett mint MJ.
NB2
Hagyjuk már...
Lúdas Solymi
Nomac
Lúdas Solymi
Nomac
Lúdas Solymi
Nomac
11 hónapja
Zappe egy félidős? 😊amúgy picit dühít, hogy ilyen tucatemberek vernek meg mint a rizses fiú, meg a többi, Kelce nem is villog nagyon
11 hónapja
Most láthatod hogy ő is azon fal mögött játszik, nem is értem az érvelésed.Mentálisan gatya lett ez látszott, de nagyon nincs csodálkozni való rajta, hogyha olyan fal van előtted amin meccseken keresztül átjön az ellenfél. És nem oldalt, hanem középen.Abba gondolj bele hogy ez a Qb szorította ki MJ, milyen szarnak kellett lennie..atyaég 😀Lol, jóvan.Solymi, ki a kezdő QB?Jah volt vagy 3 dobás ami tényleg a wr-é volt (pl Thorntont szidtam is emiatt), de a többi alá, fölé, mellé ment. Annyira bántó volt a pontatlansága, hogy jajjj. Tényleg mondom már tavaly is hatalmas ünneplés fogadta mikor pályára lépett, mert tökösebb mint MJ bármikor, ott is hülyék vannak???Tavaly volt két nagy TD-je Zappénak, ami neki lett felrajzolva, aztán megőrült mindenki és egyből jobb QB lett mint MJ.
NB2
Hagyjuk már...
Lúdas Solymi
Nomac
Lúdas Solymi
Nomac
Lúdas Solymi