NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
New England Patriots - Los Angeles Chargers
11 hónapja
Mennyire vagyunk szarok?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
11 hónapja
Igen a padon van elvileg Cunival együttvajon a második félidőre jön Meki? 😊Van nevezve egyáltalán ?
NB2
kolok1972
Draft
11 hónapja
A szemem kifolyik ettől a valamitől.
11 hónapja
vajon a második félidőre jön Meki? 😊Van nevezve egyáltalán ?
NB2
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
11 hónapja
Voltunk már a Chargers térfelén? Mármint a támadók? 😛szerintem többször is
Castleai01
1. fumble-nél
2. meg talán mikor delay bünti volt
11 hónapja
vajon a második félidőre jön Meki? 😊
11 hónapja
Voltunk már a Chargers térfelén? Mármint a támadók? 😛Persze a bemelegítésnél
Castleai01
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
11 hónapja
Voltunk már a Chargers térfelén? Mármint a támadók? 😛
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
11 hónapja
ST is miket művel 😕
11 hónapja
Zappe 5/12 és 39 yard. Egy félidő alatt. Uramég...
11 hónapja
Vetekszik a tavalyi rakétamérnöki playbookal és kivitelezéssel 😀
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
11 hónapja
Lehet annak örült hogy végre pályán lehet 😀Uche el sem hiszem... Azt hittem régen IR-en vanA vicc hogy meg sem tudta csinálni a tackle-t, egy DT kellett hogy levigye az embert... Nem tudom mit ünnepel annyira... Gyakorlatilag blokkolatlanul beleszaladt a futóba és ő ment le a földre tőle...
ParadSEC
Castleai01
11 hónapja
Azért a mi meccsünket kapni egy kommentátornak komoly büntetés...
11 hónapja
Uche el sem hiszem... Azt hittem régen IR-en vanA vicc hogy meg sem tudta csinálni a tackle-t, egy DT kellett hogy levigye az embert... Nem tudom mit ünnepel annyira... Gyakorlatilag blokkolatlanul beleszaladt a futóba és ő ment le a földre tőle...
ParadSEC
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
11 hónapja
Mekinél, úgy Zappenél is meglepődnék, ha eljutnánk 2 perc alatt FG távig 😊siralmas ma (is) az O
11 hónapja
Uche el sem hiszem... Azt hittem régen IR-en van
11 hónapja
Moslék meccs lesz ez is és az idő még dob rá egy lapát sz.rt...ATL-NJ is szerintem hasonló lehet, legalábbis nézve a qb számokat 😊
ParadSEC
amúgy jó lenne már azért 1-2 passz is, mert futással nem fogjuk megnyerni a meccset
11 hónapja
Moslék meccs lesz ez is és az idő még dob rá egy lapát sz.rt...
11 hónapja
hát nem tudom, hogy a védelem meddig bírja tartani magát 😕Ameddig szokták ,nem sokáig…
NB2
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
11 hónapja
KösziMelyik oldal az streames? Elfelelejtettemwww.thestreameast.to/v2/
ParadSEC
Kampman
11 hónapja
hát nem tudom, hogy a védelem meddig bírja tartani magát 😕
11 hónapja
Kampman
28 292
Linket valaki?www.thestreameast.to/nfl/la-chargers-new-england/
ThundersNFL a Jobbágy
11 hónapja
láttam az első negyedben 2 olyan menekülést Zappe-től, amit Mekitől nem igazánnem játszik jól, de tényleg nekem ő mindig is egy fokkal közelebb állt az irányítóhoz, mint Meki, főleg az utóbbi másfél évben
11 hónapja
Linket valaki?
Draft