NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 691
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
New England Patriots - New Orleans Saints
több mint 3 éve
QB sneak 😊A második. Via Brady.
Solymi
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
8 018
QB sneak 😊
több mint 3 éve
Jófajta linkje a meccshez vagy pálinka?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Még az anyázás 😂😂😂Vajon mi mehet a pats.hu -nNézz be. 😊 Én előbb próbáltam, de a szerver nem engedett. Biztos nagy a forgalom.
ThundersNFL
Burkus
Draft
több mint 3 éve
Vajon mi mehet a pats.hu -nNézz be. 😊 Én előbb próbáltam, de a szerver nem engedett. Biztos nagy a forgalom.
ThundersNFL
több mint 3 éve
Vajon mi mehet a pats.hu -n
Draft
több mint 3 éve
végre futunk, erre persze k...a holding
több mint 3 éve
Oh, a szívás, jobbulást neki.....Amúgy White out?Kiskocsin vitték ki... Örüljünk, ha nem season-ending IR.
csi77
Burkus
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
Amúgy White out?Kiskocsin vitték ki... Örüljünk, ha nem season-ending IR.
csi77
több mint 3 éve
ervinator
1 700
Amúgy White out?igen
csi77
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 3 éve
Amúgy White out?
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
Pedig most van ennek egy ilyen hangulata...A mai offense-t elnézve a "Mene, mene, tekel, ufarszin" mondása jár az eszemben.még mindig jobb, mint az éli, éli, lama szabaktani....😊
Burkus
csi77
több mint 3 éve
Én ma már Jonnu-t csak blokkolni küldeném fel max. a falba, abból talán tanul majd egy kis alázatot...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 3 éve
Az volt, az TE meg felütötte a labdát. De a két INT már gáz. A 9 kísérletből futott 22 yard még nagyobb.Na itt a gond.Mondjuk ez egy szar passz volt
Burkus
kolok1972
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
8 018
Ez baszki, hol van ez az ember fejben?Az egész meccsen szenved...
több mint 3 éve
Ahhoz jó lenne egy-egy 1st downNo akkor most jogosan mehet a panaszmuki áradat a Pats topickban 😉 😛Ugyan, azt nézzük, hogy Jones hogyan teljesít nyomás alatt 😉
dande
Solymi
több mint 3 éve
Megint Smith
több mint 3 éve
Imitheking
1 882
Le kell ultetni a faszba ezt a lyukaskezut.
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
8 018
No akkor most jogosan mehet a panaszmuki áradat a Pats topickban 😉 😛Ugyan, azt nézzük, hogy Jones hogyan teljesít nyomás alatt 😉
dande
több mint 3 éve
Jonu trade megpróbálta szart se ér. A passz jó volt csakhát ez a túlfizetett f.sz a 3. dropja amiből 1 picksix lett. Mehet a büntibe bár már az Öreg sem a régi, elpuhult
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 3 éve
No akkor most jogosan mehet a panaszmuki áradat a Pats topickban 😉 😛
több mint 3 éve
Jo az öreg a háznál!
több mint 3 éve
Na itt a gond.Mondjuk ez egy szar passz volt
Burkus
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
8 018
Jonnunak ezen a meccsen nem ez az első balfaszkodása...