NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
New England Patriots - New York Jets
1 feliratkozó
25 napja
Saleh kibaszása amúgy nettó negatív védelem szempontjából
Lesz ez még így se!
25 napja
Vaaagy nem jó a coaching és Rodgers semmert annyira szar a coaching..ha jövőre jönne egy normális edző és alatta is sz.r lenne AR, akkor oké.Kicsit elmentek ti is a másik irányba, nem állítottam azt hogy egyedül AR a hibás, de az hogy ő nem lenne a probléma része azt nem akarjátok elismerniZuerlein-t basszuk már kiAR tehet erről is 😀
Wester
Pep71
Wester
Pep71
Lesz ez még így se!
25 napja
Beki
806
Rebuild csapó 92734792346723674747923694723. alkalom 😀Ezt hol állítottam, lol? Pont az a lényeg, hogy a rebuildet kell elkezdeni minél hamarabb 😀Valakire rá kell fognia, h szar a csapata..és azt hiszi, h ha AR megy, akkor majd a Jets lesz az NFL ura..szép álom 😀De amugy te tenyleg mirol beszelsz? Egeti magat? Nem volt egy szerencses valasztas ide jonni de az egeti magattol kurva messze van. Ez mar kicsit hate reszedrol.Egója nagyobb szerintem hogy égesse magát még egy évig. A cap nem lesz hazavágva mert szépen átalakítja majd a szerződését előtte és visszavonulgondolod h könnyen lemond majd a sok garantált misiről? mert perpill kövi évi capünket hazavághatja így.Vissza fog vonulni és jobban is tesziEzzel speciel nem tudok vitatkozni + ne felejtsük h AR jövőre itt lesz és 2026-tól hála zseni JD-nek, van egy 63(!) misis yoid rész szerződésében.De QB ARod is szar ezt kéne elfogadnotok, rengeteg dobást missel, hezitál, nincs meg az önbizalma. Amióta Downing az OC a playcalling is felfejlődött átlagos szintre, ott voltak a playek az elmúlt meccseken csak nem csinálta meg őket.Pont ezt mondtam már rég..nem is értem, h gondolták h majd AR megold mindent...ilyen nincs az NFL-ben, h egy QB normális rendszer, OC nélkül megoldja , h jó legyen az Offense. Ráadásul a Jets D# is sokkal szarabb mint várták. Ez a csapat a legszarabbul felkészített 3 csapat között van az NFL-ben, ha nem az első helyen.hát én úgy hallottam, hogy AR rúgatta ki az edzőtNem AR a probléma itt..hanem h nincs normális coaching..Sajnos nem... elpazarolt 3. kör lesz, csak azért mert AR spanja, de a csávónál a hírnév > teljesítmény eddig. Nézzétek el nekem, de hétről hétre nézem már a dolgokat és kínomban már kifogyok az ötletekből.Adams-t ugye poénból kérdezed ugye?Igen, Adams, GW, MW, Lazard és Gipson is Corley előtt van, de őszintén mi indokolja h Adams és Gipson Corley előtt legyen? 😀Nehezemre esik megérteni amúgy h Gipson és Charles miért van Corley előtt a DC-n? melyik elmeháborodott vadbarom nem látja ennyi meccs után h egyik csávó sem NFL szint? Ezek a léhűtő kóklerek ott basszák a kedves anyjukat hétről hétre, pizzát, hamburgert és egyebeket zabálva nézegetik a videókat és ezért pénzt kapnak... agyrém ami ennél az XFL szintű csapatnál, mint a Jets, ami zajlik...Mindkettő ST miatt, nem emiatt vagyunk szarok, mert Gipson a WR4 😀
Beki
Wester
Beki
Wester
Beki
Pep71
ha ez igaz nálam ez elképzelhetetlen, egy játékos tudja hol a helye
NB2
Ettől még mint QB ARod nem szar..képzeld el egy Vikings-ben..
Pep71
Wester
Beki
Wester
Beki
Wester
JéBé
Pep71
Wester
25 napja
Hát nem tudom, a média ugye nem szereti, szóval szerintem ezt a képet fogja lefesteni rólaEzt megtudom adni hogy nincs ertelme egyik felnek se folytatni, fenyevekre van a super bowl ablak. De az egeti magat az nagyon tulzas.Ezt hol állítottam, lol? Pont az a lényeg, hogy a rebuildet kell elkezdeni minél hamarabb 😀Valakire rá kell fognia, h szar a csapata..és azt hiszi, h ha AR megy, akkor majd a Jets lesz az NFL ura..szép álom 😀De amugy te tenyleg mirol beszelsz? Egeti magat? Nem volt egy szerencses valasztas ide jonni de az egeti magattol kurva messze van. Ez mar kicsit hate reszedrol.Egója nagyobb szerintem hogy égesse magát még egy évig. A cap nem lesz hazavágva mert szépen átalakítja majd a szerződését előtte és visszavonulgondolod h könnyen lemond majd a sok garantált misiről? mert perpill kövi évi capünket hazavághatja így.Vissza fog vonulni és jobban is tesziEzzel speciel nem tudok vitatkozni + ne felejtsük h AR jövőre itt lesz és 2026-tól hála zseni JD-nek, van egy 63(!) misis yoid rész szerződésében.De QB ARod is szar ezt kéne elfogadnotok, rengeteg dobást missel, hezitál, nincs meg az önbizalma. Amióta Downing az OC a playcalling is felfejlődött átlagos szintre, ott voltak a playek az elmúlt meccseken csak nem csinálta meg őket.Pont ezt mondtam már rég..nem is értem, h gondolták h majd AR megold mindent...ilyen nincs az NFL-ben, h egy QB normális rendszer, OC nélkül megoldja , h jó legyen az Offense. Ráadásul a Jets D# is sokkal szarabb mint várták. Ez a csapat a legszarabbul felkészített 3 csapat között van az NFL-ben, ha nem az első helyen.hát én úgy hallottam, hogy AR rúgatta ki az edzőtNem AR a probléma itt..hanem h nincs normális coaching..Sajnos nem... elpazarolt 3. kör lesz, csak azért mert AR spanja, de a csávónál a hírnév > teljesítmény eddig. Nézzétek el nekem, de hétről hétre nézem már a dolgokat és kínomban már kifogyok az ötletekből.Adams-t ugye poénból kérdezed ugye?Igen, Adams, GW, MW, Lazard és Gipson is Corley előtt van, de őszintén mi indokolja h Adams és Gipson Corley előtt legyen? 😀Nehezemre esik megérteni amúgy h Gipson és Charles miért van Corley előtt a DC-n? melyik elmeháborodott vadbarom nem látja ennyi meccs után h egyik csávó sem NFL szint? Ezek a léhűtő kóklerek ott basszák a kedves anyjukat hétről hétre, pizzát, hamburgert és egyebeket zabálva nézegetik a videókat és ezért pénzt kapnak... agyrém ami ennél az XFL szintű csapatnál, mint a Jets, ami zajlik...Mindkettő ST miatt, nem emiatt vagyunk szarok, mert Gipson a WR4 😀
Beki
Wester
Beki
Wester
Beki
Pep71
NB2
Pep71
Wester
Beki
Wester
Beki
Wester
JéBé
Pep71
Wester
JéBé
Lesz ez még így se!
25 napja
lehet, vagy semha Jordanra nem dobják a zászlót az előbb végigmegyünkjets mindent megtesz azért, hogy nyerjünk 😊mindegy, mert Brissett és a hosszú pálya nem barátok
NB2
zinedine5
NB2
25 napja
Pep71
2 591
mert annyira szar a coaching..ha jövőre jönne egy normális edző és alatta is sz.r lenne AR, akkor oké.Kicsit elmentek ti is a másik irányba, nem állítottam azt hogy egyedül AR a hibás, de az hogy ő nem lenne a probléma része azt nem akarjátok elismerniZuerlein-t basszuk már kiAR tehet erről is 😀
Wester
Pep71
Wester
25 napja
JéBé
7 034
9/15 arannyal nem sok rugonak kellett masnap bejonnie.
25 napja
ha Jordanra nem dobják a zászlót az előbb végigmegyünkjets mindent megtesz azért, hogy nyerjünk 😊mindegy, mert Brissett és a hosszú pálya nem barátok
NB2
zinedine5
25 napja
Kicsit elmentek ti is a másik irányba, nem állítottam azt hogy egyedül AR a hibás, de az hogy ő nem lenne a probléma része azt nem akarjátok elismerniZuerlein-t basszuk már kiAR tehet erről is 😀
Wester
Pep71
Lesz ez még így se!
25 napja
FunHun
1 482
Sajnos ezen a meccsen csak ezt a mintát látja a WR-ktőlEz is mi voltazért megkérdezném a Pats védő h ki/mi zavarta h elejtette... nincs magyarázat erre...
Wester
Beki
25 napja
JéBé
7 034
Ezt megtudom adni hogy nincs ertelme egyik felnek se folytatni, fenyevekre van a super bowl ablak. De az egeti magat az nagyon tulzas.Ezt hol állítottam, lol? Pont az a lényeg, hogy a rebuildet kell elkezdeni minél hamarabb 😀Valakire rá kell fognia, h szar a csapata..és azt hiszi, h ha AR megy, akkor majd a Jets lesz az NFL ura..szép álom 😀De amugy te tenyleg mirol beszelsz? Egeti magat? Nem volt egy szerencses valasztas ide jonni de az egeti magattol kurva messze van. Ez mar kicsit hate reszedrol.Egója nagyobb szerintem hogy égesse magát még egy évig. A cap nem lesz hazavágva mert szépen átalakítja majd a szerződését előtte és visszavonulgondolod h könnyen lemond majd a sok garantált misiről? mert perpill kövi évi capünket hazavághatja így.Vissza fog vonulni és jobban is tesziEzzel speciel nem tudok vitatkozni + ne felejtsük h AR jövőre itt lesz és 2026-tól hála zseni JD-nek, van egy 63(!) misis yoid rész szerződésében.De QB ARod is szar ezt kéne elfogadnotok, rengeteg dobást missel, hezitál, nincs meg az önbizalma. Amióta Downing az OC a playcalling is felfejlődött átlagos szintre, ott voltak a playek az elmúlt meccseken csak nem csinálta meg őket.Pont ezt mondtam már rég..nem is értem, h gondolták h majd AR megold mindent...ilyen nincs az NFL-ben, h egy QB normális rendszer, OC nélkül megoldja , h jó legyen az Offense. Ráadásul a Jets D# is sokkal szarabb mint várták. Ez a csapat a legszarabbul felkészített 3 csapat között van az NFL-ben, ha nem az első helyen.hát én úgy hallottam, hogy AR rúgatta ki az edzőtNem AR a probléma itt..hanem h nincs normális coaching..Sajnos nem... elpazarolt 3. kör lesz, csak azért mert AR spanja, de a csávónál a hírnév > teljesítmény eddig. Nézzétek el nekem, de hétről hétre nézem már a dolgokat és kínomban már kifogyok az ötletekből.Adams-t ugye poénból kérdezed ugye?Igen, Adams, GW, MW, Lazard és Gipson is Corley előtt van, de őszintén mi indokolja h Adams és Gipson Corley előtt legyen? 😀Nehezemre esik megérteni amúgy h Gipson és Charles miért van Corley előtt a DC-n? melyik elmeháborodott vadbarom nem látja ennyi meccs után h egyik csávó sem NFL szint? Ezek a léhűtő kóklerek ott basszák a kedves anyjukat hétről hétre, pizzát, hamburgert és egyebeket zabálva nézegetik a videókat és ezért pénzt kapnak... agyrém ami ennél az XFL szintű csapatnál, mint a Jets, ami zajlik...Mindkettő ST miatt, nem emiatt vagyunk szarok, mert Gipson a WR4 😀
Beki
Wester
Beki
Wester
Beki
Pep71
NB2
Pep71
Wester
Beki
Wester
Beki
Wester
JéBé
Pep71
Wester
25 napja
jets mindent megtesz azért, hogy nyerjünk 😊mindegy, mert Brissett és a hosszú pálya nem barátok
NB2
25 napja
jets mindent megtesz azért, hogy nyerjünk 😊
25 napja
Ezt hol állítottam, lol? Pont az a lényeg, hogy a rebuildet kell elkezdeni minél hamarabb 😀Valakire rá kell fognia, h szar a csapata..és azt hiszi, h ha AR megy, akkor majd a Jets lesz az NFL ura..szép álom 😀De amugy te tenyleg mirol beszelsz? Egeti magat? Nem volt egy szerencses valasztas ide jonni de az egeti magattol kurva messze van. Ez mar kicsit hate reszedrol.Egója nagyobb szerintem hogy égesse magát még egy évig. A cap nem lesz hazavágva mert szépen átalakítja majd a szerződését előtte és visszavonulgondolod h könnyen lemond majd a sok garantált misiről? mert perpill kövi évi capünket hazavághatja így.Vissza fog vonulni és jobban is tesziEzzel speciel nem tudok vitatkozni + ne felejtsük h AR jövőre itt lesz és 2026-tól hála zseni JD-nek, van egy 63(!) misis yoid rész szerződésében.De QB ARod is szar ezt kéne elfogadnotok, rengeteg dobást missel, hezitál, nincs meg az önbizalma. Amióta Downing az OC a playcalling is felfejlődött átlagos szintre, ott voltak a playek az elmúlt meccseken csak nem csinálta meg őket.Pont ezt mondtam már rég..nem is értem, h gondolták h majd AR megold mindent...ilyen nincs az NFL-ben, h egy QB normális rendszer, OC nélkül megoldja , h jó legyen az Offense. Ráadásul a Jets D# is sokkal szarabb mint várták. Ez a csapat a legszarabbul felkészített 3 csapat között van az NFL-ben, ha nem az első helyen.hát én úgy hallottam, hogy AR rúgatta ki az edzőtNem AR a probléma itt..hanem h nincs normális coaching..Sajnos nem... elpazarolt 3. kör lesz, csak azért mert AR spanja, de a csávónál a hírnév > teljesítmény eddig. Nézzétek el nekem, de hétről hétre nézem már a dolgokat és kínomban már kifogyok az ötletekből.Adams-t ugye poénból kérdezed ugye?Igen, Adams, GW, MW, Lazard és Gipson is Corley előtt van, de őszintén mi indokolja h Adams és Gipson Corley előtt legyen? 😀Nehezemre esik megérteni amúgy h Gipson és Charles miért van Corley előtt a DC-n? melyik elmeháborodott vadbarom nem látja ennyi meccs után h egyik csávó sem NFL szint? Ezek a léhűtő kóklerek ott basszák a kedves anyjukat hétről hétre, pizzát, hamburgert és egyebeket zabálva nézegetik a videókat és ezért pénzt kapnak... agyrém ami ennél az XFL szintű csapatnál, mint a Jets, ami zajlik...Mindkettő ST miatt, nem emiatt vagyunk szarok, mert Gipson a WR4 😀
Beki
Wester
Beki
Wester
Beki
Pep71
NB2
Pep71
Wester
Beki
Wester
Beki
Wester
JéBé
Pep71
Lesz ez még így se!
25 napja
Beki
806
hát ha Szósz és GW hozná amit tud, akkor minden dollár fontos volna hosszabbítás terén, de jövőre AR 23 garantált misivel, utána meg 60M+ garantált misivel terheli a capet... azért gondolom te is érted h miért fontos kérdés ez... Quinnen Williamst is úgy basznám ki, ha lehetne jövőre h a golyó feje csattanna a stadionon túl.ennek a Jets-nek nem mind1 jövőre mi lesz a cap-el ? 😀 😀 😀gondolod h könnyen lemond majd a sok garantált misiről? mert perpill kövi évi capünket hazavághatja így.Vissza fog vonulni és jobban is tesziEzzel speciel nem tudok vitatkozni + ne felejtsük h AR jövőre itt lesz és 2026-tól hála zseni JD-nek, van egy 63(!) misis yoid rész szerződésében.De QB ARod is szar ezt kéne elfogadnotok, rengeteg dobást missel, hezitál, nincs meg az önbizalma. Amióta Downing az OC a playcalling is felfejlődött átlagos szintre, ott voltak a playek az elmúlt meccseken csak nem csinálta meg őket.Pont ezt mondtam már rég..nem is értem, h gondolták h majd AR megold mindent...ilyen nincs az NFL-ben, h egy QB normális rendszer, OC nélkül megoldja , h jó legyen az Offense. Ráadásul a Jets D# is sokkal szarabb mint várták. Ez a csapat a legszarabbul felkészített 3 csapat között van az NFL-ben, ha nem az első helyen.hát én úgy hallottam, hogy AR rúgatta ki az edzőtNem AR a probléma itt..hanem h nincs normális coaching..Sajnos nem... elpazarolt 3. kör lesz, csak azért mert AR spanja, de a csávónál a hírnév > teljesítmény eddig. Nézzétek el nekem, de hétről hétre nézem már a dolgokat és kínomban már kifogyok az ötletekből.Adams-t ugye poénból kérdezed ugye?Igen, Adams, GW, MW, Lazard és Gipson is Corley előtt van, de őszintén mi indokolja h Adams és Gipson Corley előtt legyen? 😀Nehezemre esik megérteni amúgy h Gipson és Charles miért van Corley előtt a DC-n? melyik elmeháborodott vadbarom nem látja ennyi meccs után h egyik csávó sem NFL szint? Ezek a léhűtő kóklerek ott basszák a kedves anyjukat hétről hétre, pizzát, hamburgert és egyebeket zabálva nézegetik a videókat és ezért pénzt kapnak... agyrém ami ennél az XFL szintű csapatnál, mint a Jets, ami zajlik...Mindkettő ST miatt, nem emiatt vagyunk szarok, mert Gipson a WR4 😀
Beki
Wester
Beki
Wester
Beki
Pep71
NB2
Pep71
Wester
Beki
Wester
Beki
Pep71
25 napja
Pep71
2 591
Valakire rá kell fognia, h szar a csapata..és azt hiszi, h ha AR megy, akkor majd a Jets lesz az NFL ura..szép álom 😀De amugy te tenyleg mirol beszelsz? Egeti magat? Nem volt egy szerencses valasztas ide jonni de az egeti magattol kurva messze van. Ez mar kicsit hate reszedrol.Egója nagyobb szerintem hogy égesse magát még egy évig. A cap nem lesz hazavágva mert szépen átalakítja majd a szerződését előtte és visszavonulgondolod h könnyen lemond majd a sok garantált misiről? mert perpill kövi évi capünket hazavághatja így.Vissza fog vonulni és jobban is tesziEzzel speciel nem tudok vitatkozni + ne felejtsük h AR jövőre itt lesz és 2026-tól hála zseni JD-nek, van egy 63(!) misis yoid rész szerződésében.De QB ARod is szar ezt kéne elfogadnotok, rengeteg dobást missel, hezitál, nincs meg az önbizalma. Amióta Downing az OC a playcalling is felfejlődött átlagos szintre, ott voltak a playek az elmúlt meccseken csak nem csinálta meg őket.Pont ezt mondtam már rég..nem is értem, h gondolták h majd AR megold mindent...ilyen nincs az NFL-ben, h egy QB normális rendszer, OC nélkül megoldja , h jó legyen az Offense. Ráadásul a Jets D# is sokkal szarabb mint várták. Ez a csapat a legszarabbul felkészített 3 csapat között van az NFL-ben, ha nem az első helyen.hát én úgy hallottam, hogy AR rúgatta ki az edzőtNem AR a probléma itt..hanem h nincs normális coaching..Sajnos nem... elpazarolt 3. kör lesz, csak azért mert AR spanja, de a csávónál a hírnév > teljesítmény eddig. Nézzétek el nekem, de hétről hétre nézem már a dolgokat és kínomban már kifogyok az ötletekből.Adams-t ugye poénból kérdezed ugye?Igen, Adams, GW, MW, Lazard és Gipson is Corley előtt van, de őszintén mi indokolja h Adams és Gipson Corley előtt legyen? 😀Nehezemre esik megérteni amúgy h Gipson és Charles miért van Corley előtt a DC-n? melyik elmeháborodott vadbarom nem látja ennyi meccs után h egyik csávó sem NFL szint? Ezek a léhűtő kóklerek ott basszák a kedves anyjukat hétről hétre, pizzát, hamburgert és egyebeket zabálva nézegetik a videókat és ezért pénzt kapnak... agyrém ami ennél az XFL szintű csapatnál, mint a Jets, ami zajlik...Mindkettő ST miatt, nem emiatt vagyunk szarok, mert Gipson a WR4 😀
Beki
Wester
Beki
Wester
Beki
Pep71
NB2
Pep71
Wester
Beki
Wester
Beki
Wester
JéBé
25 napja
Beki
806
nagyon optimista vagy baszki 😀Egója nagyobb szerintem hogy égesse magát még egy évig. A cap nem lesz hazavágva mert szépen átalakítja majd a szerződését előtte és visszavonulgondolod h könnyen lemond majd a sok garantált misiről? mert perpill kövi évi capünket hazavághatja így.Vissza fog vonulni és jobban is tesziEzzel speciel nem tudok vitatkozni + ne felejtsük h AR jövőre itt lesz és 2026-tól hála zseni JD-nek, van egy 63(!) misis yoid rész szerződésében.De QB ARod is szar ezt kéne elfogadnotok, rengeteg dobást missel, hezitál, nincs meg az önbizalma. Amióta Downing az OC a playcalling is felfejlődött átlagos szintre, ott voltak a playek az elmúlt meccseken csak nem csinálta meg őket.Pont ezt mondtam már rég..nem is értem, h gondolták h majd AR megold mindent...ilyen nincs az NFL-ben, h egy QB normális rendszer, OC nélkül megoldja , h jó legyen az Offense. Ráadásul a Jets D# is sokkal szarabb mint várták. Ez a csapat a legszarabbul felkészített 3 csapat között van az NFL-ben, ha nem az első helyen.hát én úgy hallottam, hogy AR rúgatta ki az edzőtNem AR a probléma itt..hanem h nincs normális coaching..Sajnos nem... elpazarolt 3. kör lesz, csak azért mert AR spanja, de a csávónál a hírnév > teljesítmény eddig. Nézzétek el nekem, de hétről hétre nézem már a dolgokat és kínomban már kifogyok az ötletekből.Adams-t ugye poénból kérdezed ugye?Igen, Adams, GW, MW, Lazard és Gipson is Corley előtt van, de őszintén mi indokolja h Adams és Gipson Corley előtt legyen? 😀Nehezemre esik megérteni amúgy h Gipson és Charles miért van Corley előtt a DC-n? melyik elmeháborodott vadbarom nem látja ennyi meccs után h egyik csávó sem NFL szint? Ezek a léhűtő kóklerek ott basszák a kedves anyjukat hétről hétre, pizzát, hamburgert és egyebeket zabálva nézegetik a videókat és ezért pénzt kapnak... agyrém ami ennél az XFL szintű csapatnál, mint a Jets, ami zajlik...Mindkettő ST miatt, nem emiatt vagyunk szarok, mert Gipson a WR4 😀
Beki
Wester
Beki
Wester
Beki
Pep71
NB2
Pep71
Wester
Beki
Wester
Beki
Wester
25 napja
JéBé
7 034
De amugy te tenyleg mirol beszelsz? Egeti magat? Nem volt egy szerencses valasztas ide jonni de az egeti magattol kurva messze van. Ez mar kicsit hate reszedrol.Egója nagyobb szerintem hogy égesse magát még egy évig. A cap nem lesz hazavágva mert szépen átalakítja majd a szerződését előtte és visszavonulgondolod h könnyen lemond majd a sok garantált misiről? mert perpill kövi évi capünket hazavághatja így.Vissza fog vonulni és jobban is tesziEzzel speciel nem tudok vitatkozni + ne felejtsük h AR jövőre itt lesz és 2026-tól hála zseni JD-nek, van egy 63(!) misis yoid rész szerződésében.De QB ARod is szar ezt kéne elfogadnotok, rengeteg dobást missel, hezitál, nincs meg az önbizalma. Amióta Downing az OC a playcalling is felfejlődött átlagos szintre, ott voltak a playek az elmúlt meccseken csak nem csinálta meg őket.Pont ezt mondtam már rég..nem is értem, h gondolták h majd AR megold mindent...ilyen nincs az NFL-ben, h egy QB normális rendszer, OC nélkül megoldja , h jó legyen az Offense. Ráadásul a Jets D# is sokkal szarabb mint várták. Ez a csapat a legszarabbul felkészített 3 csapat között van az NFL-ben, ha nem az első helyen.hát én úgy hallottam, hogy AR rúgatta ki az edzőtNem AR a probléma itt..hanem h nincs normális coaching..Sajnos nem... elpazarolt 3. kör lesz, csak azért mert AR spanja, de a csávónál a hírnév > teljesítmény eddig. Nézzétek el nekem, de hétről hétre nézem már a dolgokat és kínomban már kifogyok az ötletekből.Adams-t ugye poénból kérdezed ugye?Igen, Adams, GW, MW, Lazard és Gipson is Corley előtt van, de őszintén mi indokolja h Adams és Gipson Corley előtt legyen? 😀Nehezemre esik megérteni amúgy h Gipson és Charles miért van Corley előtt a DC-n? melyik elmeháborodott vadbarom nem látja ennyi meccs után h egyik csávó sem NFL szint? Ezek a léhűtő kóklerek ott basszák a kedves anyjukat hétről hétre, pizzát, hamburgert és egyebeket zabálva nézegetik a videókat és ezért pénzt kapnak... agyrém ami ennél az XFL szintű csapatnál, mint a Jets, ami zajlik...Mindkettő ST miatt, nem emiatt vagyunk szarok, mert Gipson a WR4 😀
Beki
Wester
Beki
Wester
Beki
Pep71
NB2
Pep71
Wester
Beki
Wester
Beki
Wester
25 napja
Miután mindenkit kibasztunk és kezdődik a rebuild? Szerintem fontos tényezőennek a Jets-nek nem mind1 jövőre mi lesz a cap-el ? 😀 😀 😀gondolod h könnyen lemond majd a sok garantált misiről? mert perpill kövi évi capünket hazavághatja így.Vissza fog vonulni és jobban is tesziEzzel speciel nem tudok vitatkozni + ne felejtsük h AR jövőre itt lesz és 2026-tól hála zseni JD-nek, van egy 63(!) misis yoid rész szerződésében.De QB ARod is szar ezt kéne elfogadnotok, rengeteg dobást missel, hezitál, nincs meg az önbizalma. Amióta Downing az OC a playcalling is felfejlődött átlagos szintre, ott voltak a playek az elmúlt meccseken csak nem csinálta meg őket.Pont ezt mondtam már rég..nem is értem, h gondolták h majd AR megold mindent...ilyen nincs az NFL-ben, h egy QB normális rendszer, OC nélkül megoldja , h jó legyen az Offense. Ráadásul a Jets D# is sokkal szarabb mint várták. Ez a csapat a legszarabbul felkészített 3 csapat között van az NFL-ben, ha nem az első helyen.hát én úgy hallottam, hogy AR rúgatta ki az edzőtNem AR a probléma itt..hanem h nincs normális coaching..Sajnos nem... elpazarolt 3. kör lesz, csak azért mert AR spanja, de a csávónál a hírnév > teljesítmény eddig. Nézzétek el nekem, de hétről hétre nézem már a dolgokat és kínomban már kifogyok az ötletekből.Adams-t ugye poénból kérdezed ugye?Igen, Adams, GW, MW, Lazard és Gipson is Corley előtt van, de őszintén mi indokolja h Adams és Gipson Corley előtt legyen? 😀Nehezemre esik megérteni amúgy h Gipson és Charles miért van Corley előtt a DC-n? melyik elmeháborodott vadbarom nem látja ennyi meccs után h egyik csávó sem NFL szint? Ezek a léhűtő kóklerek ott basszák a kedves anyjukat hétről hétre, pizzát, hamburgert és egyebeket zabálva nézegetik a videókat és ezért pénzt kapnak... agyrém ami ennél az XFL szintű csapatnál, mint a Jets, ami zajlik...Mindkettő ST miatt, nem emiatt vagyunk szarok, mert Gipson a WR4 😀
Beki
Wester
Beki
Wester
Beki
Pep71
NB2
Pep71
Wester
Beki
Wester
Beki
Pep71
Lesz ez még így se!
25 napja
Pep71
2 591
ennek a Jets-nek nem mind1 jövőre mi lesz a cap-el ? 😀 😀 😀gondolod h könnyen lemond majd a sok garantált misiről? mert perpill kövi évi capünket hazavághatja így.Vissza fog vonulni és jobban is tesziEzzel speciel nem tudok vitatkozni + ne felejtsük h AR jövőre itt lesz és 2026-tól hála zseni JD-nek, van egy 63(!) misis yoid rész szerződésében.De QB ARod is szar ezt kéne elfogadnotok, rengeteg dobást missel, hezitál, nincs meg az önbizalma. Amióta Downing az OC a playcalling is felfejlődött átlagos szintre, ott voltak a playek az elmúlt meccseken csak nem csinálta meg őket.Pont ezt mondtam már rég..nem is értem, h gondolták h majd AR megold mindent...ilyen nincs az NFL-ben, h egy QB normális rendszer, OC nélkül megoldja , h jó legyen az Offense. Ráadásul a Jets D# is sokkal szarabb mint várták. Ez a csapat a legszarabbul felkészített 3 csapat között van az NFL-ben, ha nem az első helyen.hát én úgy hallottam, hogy AR rúgatta ki az edzőtNem AR a probléma itt..hanem h nincs normális coaching..Sajnos nem... elpazarolt 3. kör lesz, csak azért mert AR spanja, de a csávónál a hírnév > teljesítmény eddig. Nézzétek el nekem, de hétről hétre nézem már a dolgokat és kínomban már kifogyok az ötletekből.Adams-t ugye poénból kérdezed ugye?Igen, Adams, GW, MW, Lazard és Gipson is Corley előtt van, de őszintén mi indokolja h Adams és Gipson Corley előtt legyen? 😀Nehezemre esik megérteni amúgy h Gipson és Charles miért van Corley előtt a DC-n? melyik elmeháborodott vadbarom nem látja ennyi meccs után h egyik csávó sem NFL szint? Ezek a léhűtő kóklerek ott basszák a kedves anyjukat hétről hétre, pizzát, hamburgert és egyebeket zabálva nézegetik a videókat és ezért pénzt kapnak... agyrém ami ennél az XFL szintű csapatnál, mint a Jets, ami zajlik...Mindkettő ST miatt, nem emiatt vagyunk szarok, mert Gipson a WR4 😀
Beki
Wester
Beki
Wester
Beki
Pep71
NB2
Pep71
Wester
Beki
Wester
Beki
25 napja
Egója nagyobb szerintem hogy égesse magát még egy évig. A cap nem lesz hazavágva mert szépen átalakítja majd a szerződését előtte és visszavonulgondolod h könnyen lemond majd a sok garantált misiről? mert perpill kövi évi capünket hazavághatja így.Vissza fog vonulni és jobban is tesziEzzel speciel nem tudok vitatkozni + ne felejtsük h AR jövőre itt lesz és 2026-tól hála zseni JD-nek, van egy 63(!) misis yoid rész szerződésében.De QB ARod is szar ezt kéne elfogadnotok, rengeteg dobást missel, hezitál, nincs meg az önbizalma. Amióta Downing az OC a playcalling is felfejlődött átlagos szintre, ott voltak a playek az elmúlt meccseken csak nem csinálta meg őket.Pont ezt mondtam már rég..nem is értem, h gondolták h majd AR megold mindent...ilyen nincs az NFL-ben, h egy QB normális rendszer, OC nélkül megoldja , h jó legyen az Offense. Ráadásul a Jets D# is sokkal szarabb mint várták. Ez a csapat a legszarabbul felkészített 3 csapat között van az NFL-ben, ha nem az első helyen.hát én úgy hallottam, hogy AR rúgatta ki az edzőtNem AR a probléma itt..hanem h nincs normális coaching..Sajnos nem... elpazarolt 3. kör lesz, csak azért mert AR spanja, de a csávónál a hírnév > teljesítmény eddig. Nézzétek el nekem, de hétről hétre nézem már a dolgokat és kínomban már kifogyok az ötletekből.Adams-t ugye poénból kérdezed ugye?Igen, Adams, GW, MW, Lazard és Gipson is Corley előtt van, de őszintén mi indokolja h Adams és Gipson Corley előtt legyen? 😀Nehezemre esik megérteni amúgy h Gipson és Charles miért van Corley előtt a DC-n? melyik elmeháborodott vadbarom nem látja ennyi meccs után h egyik csávó sem NFL szint? Ezek a léhűtő kóklerek ott basszák a kedves anyjukat hétről hétre, pizzát, hamburgert és egyebeket zabálva nézegetik a videókat és ezért pénzt kapnak... agyrém ami ennél az XFL szintű csapatnál, mint a Jets, ami zajlik...Mindkettő ST miatt, nem emiatt vagyunk szarok, mert Gipson a WR4 😀
Beki
Wester
Beki
Wester
Beki
Pep71
NB2
Pep71
Wester
Beki
Wester
Beki
Lesz ez még így se!
25 napja
Beki
806
gondolod h könnyen lemond majd a sok garantált misiről? mert perpill kövi évi capünket hazavághatja így.Vissza fog vonulni és jobban is tesziEzzel speciel nem tudok vitatkozni + ne felejtsük h AR jövőre itt lesz és 2026-tól hála zseni JD-nek, van egy 63(!) misis yoid rész szerződésében.De QB ARod is szar ezt kéne elfogadnotok, rengeteg dobást missel, hezitál, nincs meg az önbizalma. Amióta Downing az OC a playcalling is felfejlődött átlagos szintre, ott voltak a playek az elmúlt meccseken csak nem csinálta meg őket.Pont ezt mondtam már rég..nem is értem, h gondolták h majd AR megold mindent...ilyen nincs az NFL-ben, h egy QB normális rendszer, OC nélkül megoldja , h jó legyen az Offense. Ráadásul a Jets D# is sokkal szarabb mint várták. Ez a csapat a legszarabbul felkészített 3 csapat között van az NFL-ben, ha nem az első helyen.hát én úgy hallottam, hogy AR rúgatta ki az edzőtNem AR a probléma itt..hanem h nincs normális coaching..Sajnos nem... elpazarolt 3. kör lesz, csak azért mert AR spanja, de a csávónál a hírnév > teljesítmény eddig. Nézzétek el nekem, de hétről hétre nézem már a dolgokat és kínomban már kifogyok az ötletekből.Adams-t ugye poénból kérdezed ugye?Igen, Adams, GW, MW, Lazard és Gipson is Corley előtt van, de őszintén mi indokolja h Adams és Gipson Corley előtt legyen? 😀Nehezemre esik megérteni amúgy h Gipson és Charles miért van Corley előtt a DC-n? melyik elmeháborodott vadbarom nem látja ennyi meccs után h egyik csávó sem NFL szint? Ezek a léhűtő kóklerek ott basszák a kedves anyjukat hétről hétre, pizzát, hamburgert és egyebeket zabálva nézegetik a videókat és ezért pénzt kapnak... agyrém ami ennél az XFL szintű csapatnál, mint a Jets, ami zajlik...Mindkettő ST miatt, nem emiatt vagyunk szarok, mert Gipson a WR4 😀
Beki
Wester
Beki
Wester
Beki
Pep71
NB2
Pep71
Wester
Beki
Wester
25 napja
Vissza fog vonulni és jobban is tesziEzzel speciel nem tudok vitatkozni + ne felejtsük h AR jövőre itt lesz és 2026-tól hála zseni JD-nek, van egy 63(!) misis yoid rész szerződésében.De QB ARod is szar ezt kéne elfogadnotok, rengeteg dobást missel, hezitál, nincs meg az önbizalma. Amióta Downing az OC a playcalling is felfejlődött átlagos szintre, ott voltak a playek az elmúlt meccseken csak nem csinálta meg őket.Pont ezt mondtam már rég..nem is értem, h gondolták h majd AR megold mindent...ilyen nincs az NFL-ben, h egy QB normális rendszer, OC nélkül megoldja , h jó legyen az Offense. Ráadásul a Jets D# is sokkal szarabb mint várták. Ez a csapat a legszarabbul felkészített 3 csapat között van az NFL-ben, ha nem az első helyen.hát én úgy hallottam, hogy AR rúgatta ki az edzőtNem AR a probléma itt..hanem h nincs normális coaching..Sajnos nem... elpazarolt 3. kör lesz, csak azért mert AR spanja, de a csávónál a hírnév > teljesítmény eddig. Nézzétek el nekem, de hétről hétre nézem már a dolgokat és kínomban már kifogyok az ötletekből.Adams-t ugye poénból kérdezed ugye?Igen, Adams, GW, MW, Lazard és Gipson is Corley előtt van, de őszintén mi indokolja h Adams és Gipson Corley előtt legyen? 😀Nehezemre esik megérteni amúgy h Gipson és Charles miért van Corley előtt a DC-n? melyik elmeháborodott vadbarom nem látja ennyi meccs után h egyik csávó sem NFL szint? Ezek a léhűtő kóklerek ott basszák a kedves anyjukat hétről hétre, pizzát, hamburgert és egyebeket zabálva nézegetik a videókat és ezért pénzt kapnak... agyrém ami ennél az XFL szintű csapatnál, mint a Jets, ami zajlik...Mindkettő ST miatt, nem emiatt vagyunk szarok, mert Gipson a WR4 😀
Beki
Wester
Beki
Wester
Beki
Pep71
NB2
Pep71
Wester
Beki
Lesz ez még így se!