NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
New England Patriots - New York Jets
1 feliratkozó
25 napja
Oh bazmeg… Brissett
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
25 napja
ezt a meccset nem a védelem nyeri megNehéz ha nincs emberanyag. Saleh első évében nálunk is szar volt a D, mert nem voltak játékosok konkrétan. Emlékszem Ulbrichet ki is akarták baszatni a kinti szurkolók
1. kibaszott súlytalanok, szerintem csapat nincs még egy akik ellen kontakt után még ennyi yardot szereznek
2. nincs nyomás, de vazze még blitz-el sem érünk oda soha senkihez
3. cserébe még hátul is méterekre vannak a védőink az ellenfél wr-jeitől
MAYO kapd már össze a védelmet!!!
NB2
Lesz ez még így se!
25 napja
Na de végre meg lehet nyugodni , 1/1 jövünk 😀Maye meg kapott egy sisakos köszöntést, nem is értem ott miért nem ment zászló ha már ennyire belejöttek a zebrák...
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
25 napja
fasza 😕Maye a kék sátorban?Már az öltőzőben
ThundersNFL a Paraszt
FunHun
25 napja
ezt a meccset nem a védelem nyeri meg1. kibaszott súlytalanok, szerintem csapat nincs még egy akik ellen kontakt után még ennyi yardot szereznek
2. nincs nyomás, de vazze még blitz-el sem érünk oda soha senkihez
3. cserébe még hátul is méterekre vannak a védőink az ellenfél wr-jeitől
MAYO kapd már össze a védelmet!!!
25 napja
Questionable, head injuryMaye a kék sátorban?Már az öltőzőben
ThundersNFL a Paraszt
FunHun
Lesz ez még így se!
25 napja
Maye a kék sátorban?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
25 napja
Pedig amúgy bíztam abban, hogy ez az ifjonc wr korps villantani fog idénDehogy még véletlenül sem tudunk beletalalni a tutiba…
NB2
25 napja
Pedig amúgy bíztam abban, hogy ez az ifjonc wr korps villantani fog idén
25 napja
A wr-ek rendesen szarban hagyjak Mayet. Pedig mind2 oda volt dobva!
25 napja
Ennyi lyukaskezű faszomöccsét botrány...
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
25 napja
Egyelőre a wr korai draftoltjaink se akarnak az istennek se beválni.Régi idők árnyéka még hatással van az O-ra 😀
kolok1972
25 napja
southmiki
654
Egyelőre a wr korai draftoltjaink se akarnak az istennek se beválni.De senkit nem akarunk igazolni pedig lenne opcio csak áldozi kéne rá.
kolok1972
25 napja
Egyelőre a wr korai draftoltjaink se akarnak az istennek se beválni.
25 napja
Ezt el kellett volna kapni
25 napja
lyukaskezű fasz
25 napja
Thornton te lyukas kezű
25 napja
Thorton egy fasz parittya
25 napja
csóri Baker előtt ki a tököm nem blokkolta meg azt az embert? 😊))
25 napja
southmiki
654
3 bünti-35 yard ajándék New Yorknak BB idejében nem volt ilyen szeleburdi a D.
25 napja
igazából nem értem minek futnak? Passz, aztán úgyis elbasszuknem láttad a múltheti meccset? 😊
zinedine5
mondjuk passz ellen is szarok vagyunk
25 napja
Nagyon hosszú lesz ez a meccs...
25 napja
igazából nem értem minek futnak? Passz, aztán úgyis elbasszuk