NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
New England Patriots - New York Jets
10 hónapja
Sok kreativitást a Jets sem visz bele.
10 hónapja
Azt néztem, hogy a Jets-es punt returner ahogy elfeküdt a labdaejtés-recovery után, Pats-es mintha nem ért volna hozzá. Akár fel is állhatott volna és futhatott volna tovább, vagx most már van erre más szabály?Szerintem nem, de ilyen időben elég nagy a kockázat.
vpi
Gondolom elmondták nekik, hogy itt kardinális kérdés a field pozició.
10 hónapja
rohadt ideges leszek ha futással vernek meg bennünket 😕
10 hónapja
Azt néztem, hogy a Jets-es punt returner ahogy elfeküdt a labdaejtés-recovery után, Pats-es mintha nem ért volna hozzá. Akár fel is állhatott volna és futhatott volna tovább, vagx most már van erre más szabály?
10 hónapja
Ez azért gyalázatosan gyenge meccs. Hasonló körülmények között Bradyék 59 pontot hintettek a Titansnek.Ilyen gyenge a két Off.
Burkus
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
10 hónapja
Ez azért gyalázatosan gyenge meccs. Hasonló körülmények között Bradyék 59 pontot hintettek a Titansnek.
10 hónapja
jobb lett a fal... jah látom...
10 hónapja
Most azért nyeljuk a futást rendesen,pedig csak arra kellene figyelni igazán
10 hónapja
gecc de fura így, hogy odavetítik a számokat 😊))
10 hónapja
Gesicki fogd meg azt a kurva labdát már!!!Ez most nem az övé volt, kivételesen 😀
NB2
10 hónapja
Gesicki fogd meg azt a kurva labdát már!!!
10 hónapja
Szép védekezés volt. Nem értem ennek is miért nem megyünk neki..
10 hónapja
Azt hittem elkapta!
10 hónapja
Több is. Elliott az offense egyetlen sikeres idei igazolása.4 támadás után nincs pozitív yardunkMár van 1st down is ☺️
NB2
vpi
10 hónapja
Azért ezek a passzok időnként a szeparálódásra képtelen WR-eknek komolyak és tűpontosak.
10 hónapja
Mindent megteszünk
10 hónapja
Lowe elaludtA Rob Lowe? 😂 Fura volt a reklámszünetben hogy játékmester lett.
zinedine5
10 hónapja
4 támadás után nincs pozitív yardunk
10 hónapja
Múltkor olvastam, hogy az utolsó 1/1, aki SB-t nyert azzal a csapattal, amelyik draftolta Peyton Manning volt.Azt tegyük hozzá, hogy ha nem lesz 1/2, akkor már mindegy hogy 1/3 vagy 1/5Hat,ha Harrisonra izgulunk,akkor azért nem.
Nomac
kolok1972
10 hónapja
Vezet az Atlanta is.
10 hónapja
Lowe elaludt
10 hónapja
Azt tegyük hozzá, hogy ha nem lesz 1/2, akkor már mindegy hogy 1/3 vagy 1/5Hat,ha Harrisonra izgulunk,akkor azért nem.
Nomac
10 hónapja
Azt tegyük hozzá, hogy ha nem lesz 1/2, akkor már mindegy hogy 1/3 vagy 1/5
10 hónapja
Igen, pont ezért. Azt hittem ezt a Jetset simán megverjük, de most már látom az esélyt 😀Sztem pont azért írjaAz első pár labdabirtoklás után már érzem hogy képesek vagyunk elveszteni ezt a meccset.Múltkor nem te anyáztál, hogy nyertünk és emiatt szarabb a draft pozi?
Nomac
vpi
kolok1972