New England Patriots - Seattle Seahawks
több mint 1 éve
Fel kellett volna baszni hail marira Metcalfnak
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 1 éve
Milyen béna pöcsök vagyunk. Csak megpróbáltam volna egy hosszút, hátha leszedi DK
több mint 1 éve
Bármi is lesz a vége, ha nem is egy jó de legalább izgalmas kis meccs ez... 😊
Szerkesztette: Castleai01
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 1 éve
mi nyerni akartunk... csak nem tudunk 😕Nem kell nagy jósnak lenni, hogy ezt innen megmondtam volna neked hogy nem megyünk el FG-ig 😀
NB2
több mint 1 éve
mi nyerni akartunk... csak nem tudunk 😕
több mint 1 éve
Fg-ig elmegyünk 55mp alatt simán
több mint 1 éve
Jó nekünk az X is egy hosszabításos 0-0-ban 😀
több mint 1 éve
Megmondom őszintén nem biztos hogy passzoltatnám Brissett-et most... 😛Inkább mennék hosszabbításra...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 1 éve
nyerni akar a SEA vagy jó nekik az X? 😊
több mint 1 éve
Na de legalább harcoltunk egy jòt, mutattunk jò dolgokat
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 1 éve
Amúgy ez kibaszottul megvolt.
több mint 1 éve
buták is vagyunk 😕
több mint 1 éve
Kár volt ezért...
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 1 éve
Geno jól játszik, de rohadt sok a drop
több mint 1 éve
Kellene egy labdaszerzés, mert ezt különben baszhatjuk
több mint 1 éve
de tényleg simán 3&6-ra is behívtam volna a futást, lehet meglepjük őket, de max lepörög 40 mp és még közelebb is lettünk volnamost meg kb imádkozhatunk, hogy max FG legyen és jöhessen az OT
több mint 1 éve
ezt ln is láttam, hogy kevés a védő
több mint 1 éve
Charbonnetban annyi dinamizmus van mint egy tankerhajóban
több mint 1 éve
Remélem nem momentum
több mint 1 éve
ennek a csapatnak ezek nem férnek bele
több mint 1 éve
Futni kell, mindegy mi van 😀Nagyon úgy néz ki... 😛
Nomac
több mint 1 éve
❤️ Love ❤️