NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 676
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
New Orleans Saints - Atlanta Falcons
több mint 4 éve
állítólag az intelligensebb qbk gyakran használják.What a fuck???? Mit csinalt Ryan?Úgy hívják h intentional grounding.
Fantomas0429
empty taxi
több mint 4 éve
What a fuck???? Mit csinalt Ryan?Úgy hívják h intentional grounding.
Fantomas0429
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Falcons drukkerek, hogy elitek.meg a Quinn utani idoszakot orultok? Szeretnetek uj qb-t jovore ?igen
Fantomas0429
nem
több mint 4 éve
What a fuck???? Mit csinalt Ryan?
több mint 4 éve
Lehet Julio Jones ezert szenved, mert elszolta 😂😂Biztos ezen fog múlni. 😀 Azért remélem a fekete macskákat nem üldözöd. 😀Megrémít, hogy nyerhetünk 😀persze szóld el kösz 😕
Kenny
kaszo
EasyGhost
több mint 4 éve
8 emberes box ellen futunk, okkkééé...
Madden hates me.
több mint 4 éve
Biztos ezen fog múlni. 😀 Azért remélem a fekete macskákat nem üldözöd. 😀Megrémít, hogy nyerhetünk 😀persze szóld el kösz 😕
Kenny
kaszo
több mint 4 éve
Falcons drukkerek, hogy elitek.meg a Quinn utani idoszakot orultok? Szeretnetek uj qb-t jovore ?
több mint 4 éve
Nincs ritmusa az O-nak. Amikor volt, akkor meg MT elejti az éves 1 labdáját. Nincs igazán elgondolás a drive-k mögött, Payton nagyon védeni akarja a labdát. Túl kiszámítható minden.Hill teljesen oké, ez a Sanders felé passz is benne van, futás közben nehéz passzolni.
De ez érthető: 6:3, a védelem tartja magát, nem akar kockáztatni. Mi kezdjük a második félidőt, ha most is FG, vagy stop jó helyzetben vagyunk.
Nem túl néző barát meccsterv, de ez van...
Szerkesztette: Gyurma Pappa
több mint 4 éve
Aztán mi nem megy neki?Nem megy neki... De ezzel nincs nagy gond, csak tudja SP felismerni.Szerintem hagyjuk ezt a "Taysom a lead QB' témát... Nézzük Ráklábat.??
Rutin
EasyGhost
Rutin
Eddig max annyi, hogyha nincs szabadon elkapó, akkor nem forog ki és dobja el, hanem inkább nyeli a sacket.
több mint 4 éve
Rutin
2 021
Nem megy neki... De ezzel nincs nagy gond, csak tudja SP felismerni.Szerintem hagyjuk ezt a "Taysom a lead QB' témát... Nézzük Ráklábat.??
Rutin
EasyGhost
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 4 éve
Szerintem.en mas meccset nezek mint ti Hill jol jatszik! Az elobb ket labdajat droppoltak , varjuk ki a veget .
több mint 4 éve
Terrellből lesz vki.
Madden hates me.
több mint 4 éve
Szerintem hagyjuk ezt a "Taysom a lead QB' témát... Nézzük Ráklábat.??
Rutin
több mint 4 éve
Szerintem hagyjuk ezt a "Taysom a lead QB' témát... Nézzük Ráklábat.remélem azért ezen a meccsen még bentmarad végig ha már ilyen jól megy neki
Rutin
több mint 4 éve
Rutin
2 021
Szerintem hagyjuk ezt a "Taysom a lead QB' témát... Nézzük Ráklábat.
több mint 4 éve
Jake ez kurvagyenge vót.
Madden hates me.
több mint 4 éve
Hendrickson egy állat
több mint 4 éve
Rutin
2 021
Hendrickson egy tank... 👍
több mint 4 éve
Most értem haza, mennyire vagyunk szarok?nem annyira, van védelem, az offense olyan Koetteres 😀
empty taxi