New Orleans Saints - Carolina Panthers
több mint 10 éve
kozvetitesek.net/sport-2/nem lehet regisztrálni de azért kösziszép estét valaki tud valami használható linket sajnos nem vagyok TV közelbenonlinetvkeresre.eu/lejatszo.php?kozv=10
JUNIOR46
Kampman
JUNIOR46
több mint 10 éve
itt sem garantált a nyugalom
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)

több mint 10 éve
Mivel nem akarok infarktust kapni ezért ma az eagles meccs helyett ezt fogom nézni, abba meg csak bele bele lesek 😊 Hajrá Panthers! 😊
több mint 10 éve
nem lehet regisztrálni de azért kösziszép estét valaki tud valami használható linket sajnos nem vagyok TV közelbenonlinetvkeresre.eu/lejatszo.php?kozv=10
JUNIOR46
Kampman
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)

több mint 10 éve
szép estét valaki tud valami használható linket sajnos nem vagyok TV közelbenonlinetvkeresre.eu/lejatszo.php?kozv=10
JUNIOR46
több mint 10 éve
szép estét valaki tud valami használható linket sajnos nem vagyok TV közelben

több mint 10 éve
22:25,

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal