New Orleans Saints - Carolina Panthers
több mint 10 éve
Ez miért kellet?
több mint 10 éve
Vakarónak a szájkarate is megy 😀Valaki felkeltette őket végre?

több mint 10 éve
Csak nehogy Forbath előző bénázása hiányozzon a végén.........
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 10 éve
csak maradjon is ígyKarcol a Saints def 😀 na ez a kemény 😀Valaki fújja le a meccset!!!!! Ennyi elég volt mára 😀ez csak álom, mindjárt felébredsz
Kájzerszóze
Kampman
Kájzerszóze
......
több mint 10 éve
És most GOD mode-ba kapcsolt a Saints D? 😊
több mint 10 éve
Pedig a Panthers a 4-ik negyedben szokott kiereszteni, nem?Csak ha 20 ponttal vezetünk
mukijoe
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Karcol a Saints def 😀 na ez a kemény 😀Valaki fújja le a meccset!!!!! Ennyi elég volt mára 😀ez csak álom, mindjárt felébredsz
Kájzerszóze
Kampman

több mint 10 éve
Pedig a Panthers a 4-ik negyedben szokott kiereszteni, nem?
több mint 10 éve
Nah ezért kell visszafutni minden labdával meg rácsapni minden földön fekvőre... sohase tudhatod.
több mint 10 éve
Valaki fújja le a meccset!!!!! Ennyi elég volt mára 😀ez csak álom, mindjárt felébredsz
Kájzerszóze
több mint 10 éve
Anthony mez rendelés lassan beiktatva
több mint 10 éve
Valaki fújja le a meccset!!!!! Ennyi elég volt mára 😀Én is ezt kérem, hagy másszunk a Panthers arcába. 😊
Kájzerszóze
több mint 10 éve
Valaki fújja le a meccset!!!!! Ennyi elég volt mára 😀

több mint 10 éve
most mi akarunk kikapni 41-10re
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)

több mint 10 éve
Bár vannak sejtéseim, hogy mi miatt mondhatják azt, hogy csoportmeccsen könnyebben megcsúszhat egy csapat, meg dobjuk el a statisztikákat stb. de van valami egzakt magyarázata ennek? Jobban ismer az ellenfeled? Vagy mi az oka annak, hogy ezt szajkózzák a közvetítés alatt?Statisztikailag asszem nincs, egyszer olvastam erről, de alapvetően tényleg annyi, hogy jobban ismerik egymást
bobi0092
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
lehet most már elmerem mondani másnak, hogy 15-öt raktam a SaintsreJINX
sLyNz
több mint 10 éve
lehet most már elmerem mondani másnak, hogy 15-öt raktam a Saintsre
......
több mint 10 éve
háááááá mi ez már
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)