NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
New Orleans Saints - Carolina Panthers
több mint 6 éve
Kampman
28 290
Lofaszt, akkor nem lenne min szorakozni, mert a meccs egyenlore uncsi.Sobri Jóska meg a bowl.hu legértelmesebb forumozója, topik zárható.Trump a politika Einsteinje, ezt mindenki tudja, aki nem a Holdon el. 😃😄😁Trump meg egy zseni és?ez valami vicc? humoros? 😁Sanko legalabb humoros, Gyulanak viszont igazi antitalentum riporter. Hori meg total el van szalva magatol. En sokkal jobb lennek, de meg nem hivtak.kovacsátkapcsoltam streamre. ez a faszi hallgathatatlanMelyik?
HajduImre
mustaine
HajduImre
Cypress
HajduImre
valakis
Cypress
balintbaba
Cypress
több mint 6 éve
soha nem de állandóan igenNehezen indul be az a PO,a Falconst nem láttam,az is ilyen fos volt?a Falcons soha nem fos!
LeviPoki
shawnka
HajduImre
több mint 6 éve
Én nem láttam még 20 yardosnál nagyobb passzt eddig a po-ban, viszont minden második first down qb futásból jön össze, saaanyinak csak igaza lett
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Cypress
3 228
Lofaszt, akkor nem lenne min szorakozni, mert a meccs egyenlore uncsi.Sobri Jóska meg a bowl.hu legértelmesebb forumozója, topik zárható.Trump a politika Einsteinje, ezt mindenki tudja, aki nem a Holdon el. 😃😄😁Trump meg egy zseni és?ez valami vicc? humoros? 😁Sanko legalabb humoros, Gyulanak viszont igazi antitalentum riporter. Hori meg total el van szalva magatol. En sokkal jobb lennek, de meg nem hivtak.kovacsátkapcsoltam streamre. ez a faszi hallgathatatlanMelyik?
HajduImre
mustaine
HajduImre
Cypress
HajduImre
valakis
Cypress
balintbaba
több mint 6 éve
Mr.Breaker
1 903
Krisztián McCaffrey személyében van magyar érdekeltség a meccsen? 😮
több mint 6 éve
nem-nem.a párducokra és a szentekre.olyat lehet,hogy mindkét csapat kiessen ma?Jaxx meccsre gondolsz?
Kenny
b /\ L i N T
több mint 6 éve
b /\ L i N T
198
olyat lehet,hogy mindkét csapat kiessen ma?Jaxx meccsre gondolsz?
Kenny
több mint 6 éve
Vagy kimész sörért.Fasz kivan, ezek így el fognak altatni...Aztán amint elaludtál, aljas módon elkezdenek játszani
shagi0206
Kampman
We just form a fucking wall.
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
de arra fel fogok kelni, mert úgyis ordibálni fognak sanyiékFasz kivan, ezek így el fognak altatni...Aztán amint elaludtál, aljas módon elkezdenek játszani
shagi0206
Kampman
több mint 6 éve
Cypress
3 228
media1.tenor.com/images/a466d57d3b315d0c4ec1f114c7820ec8/tenor.gif?itemid=7874424Tokeltes felcsuti csatar lesz belole.
Tomcsik
több mint 6 éve
b /\ L i N T
198
Ez is punt lesz
több mint 6 éve
Tactful Cactus
13 846
ha már punter nem lehetmedia1.tenor.com/images/a466d57d3b315d0c4ec1f114c7820ec8/tenor.gif?itemid=7874424így születnek a nagy irányítók
Tomcsik
gamerkr
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
HajduImre
157
soha nem de állandóan igenNehezen indul be az a PO,a Falconst nem láttam,az is ilyen fos volt?a Falcons soha nem fos!
LeviPoki
shawnka
több mint 6 éve
Kampman
28 290
Fasz kivan, ezek így el fognak altatni...Aztán amint elaludtál, aljas módon elkezdenek játszani
shagi0206
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Áh,az is rossz meccs volt.Nehezen indul be az a PO,a Falconst nem láttam,az is ilyen fos volt?az uncsi volt, a tájtenszes volt a legjobb
LeviPoki
gedam
több mint 6 éve
Sobri Jóska meg a bowl.hu legértelmesebb forumozója, topik zárható.Trump a politika Einsteinje, ezt mindenki tudja, aki nem a Holdon el. 😃😄😁Trump meg egy zseni és?ez valami vicc? humoros? 😁Sanko legalabb humoros, Gyulanak viszont igazi antitalentum riporter. Hori meg total el van szalva magatol. En sokkal jobb lennek, de meg nem hivtak.kovacsátkapcsoltam streamre. ez a faszi hallgathatatlanMelyik?
HajduImre
mustaine
HajduImre
Cypress
HajduImre
valakis
Cypress
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 6 éve
media1.tenor.com/images/a466d57d3b315d0c4ec1f114c7820ec8/tenor.gif?itemid=7874424így születnek a nagy irányítók
Tomcsik
több mint 6 éve
Jövő héten? PlsNehezen indul be az a PO,a Falconst nem láttam,az is ilyen fos volt?a Falcons soha nem fos!
LeviPoki
shawnka
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
media1.tenor.com/images/a466d57d3b315d0c4ec1f114c7820ec8/tenor.gif?itemid=7874424ez Aguayo gyerekként?
Tomcsik
több mint 6 éve
gedam
5 901
Nehezen indul be az a PO,a Falconst nem láttam,az is ilyen fos volt?az uncsi volt, a tájtenszes volt a legjobb
LeviPoki
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
Fasz kivan, ezek így el fognak altatni...
több mint 6 éve
Nehezen indul be az a PO,a Falconst nem láttam,az is ilyen fos volt?a Falcons soha nem fos!
LeviPoki
több mint 6 éve
Nehezen indul be az a PO,a Falconst nem láttam,az is ilyen fos volt?Nem, az küzdelmesebb volt
LeviPoki
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal