NFL eredménykövetés
- 6 aktív topik
Denver Broncos - Green Bay Packers
283
23
22:25
Seattle Seahawks - Indianapolis Colts
179
19
RedZone week 15
103
10
19:00
New Orleans Saints - Carolina Panthers
50
13
San Francisco 49ers - Tennessee Titans
22
6
Los Angeles Rams - Detroit Lions
11
8
New Orleans Saints - Carolina Panthers
6 perce
Nfl jatekost csinalunk a kicsibol? Siman. Gyalazatos ez a csapat ma is. Kar volt a par gyozelemert. 1/1 a helyunkAzért ebben ő os dolgozik
Kájzerszóze
10 perce
Botrányos a támadófal. Nincs 2 mp-e Shough-nak
16 perce
Igazságosak ezek az edzők,egy szar O hívás itt egy szar D hívás ott, nehogy belekényelmesedjen bármelyik oldal.kellen moore teljesitmenye nagyon aggaszto. szornyen gyenge playhivas teren… ja, es 4/0 coaching challengeben a szezonban.
Gyurma Pappa
22 perce
Igazságosak ezek az edzők,egy szar O hívás itt egy szar D hívás ott, nehogy belekényelmesedjen bármelyik oldal.

23 perce
Nfl jatekost csinalunk a kicsibol? Siman. Gyalazatos ez a csapat ma is. Kar volt a par gyozelemert. 1/1 a helyunkRams ellen is az volt!
Kájzerszóze
28 perce
Nfl jatekost csinalunk a kicsibol? Siman. Gyalazatos ez a csapat ma is. Kar volt a par gyozelemert. 1/1 a helyunk

29 perce
Tyhuuu az oda lett rakva 😀
46 perce
De ha nincs ott Riley elkapja Tmac, a lenyeg h a rossz Youngtol feltem de eddig nem jott meg elo aki minket ver meg tenylegesen.Mögé dobta, ha az utolsó gondolsz, Riley 1 lépéssel le volt maradva, ha normális erővel és/vagy elédobja, akkor esélye nincs, de vissza kellett lépni az elkapónak.Szepeket menekul, az incomplete meg ink szep vedekezes voltYoung meglepoen jo! Kop-kop-kopAz incomplete vagy a -1 yardos tetszett xD
onDier
Sixo
onDier
Gyurma Pappa
49 perce
Rivers td passzal vezet a Colts. Azert ott le a kalappal. Fulopke egy fiatal remenyseg 🤩

49 perce
Mögé dobta, ha az utolsó gondolsz, Riley 1 lépéssel le volt maradva, ha normális erővel és/vagy elédobja, akkor esélye nincs, de vissza kellett lépni az elkapónak.Szepeket menekul, az incomplete meg ink szep vedekezes voltYoung meglepoen jo! Kop-kop-kopAz incomplete vagy a -1 yardos tetszett xD
onDier
Sixo
onDier

52 perce
Szepeket menekul, az incomplete meg ink szep vedekezes voltYoung meglepoen jo! Kop-kop-kopAz incomplete vagy a -1 yardos tetszett xD
onDier
Sixo
57 perce
Young meglepoen jo! Kop-kop-kopAz incomplete vagy a -1 yardos tetszett xD
onDier
58 perce
Young meglepoen jo! Kop-kop-kop
58 perce
Végig? Egyet sem 😀Mondjuk én nem értem, hogy miért nem tud a védelem tackle-t adni LOS mögött, amikor odaérnek. Nem szóltak nekik, hogy nem tilos???? Hány meccset láttál idén? Az első 6-8 meccsen még beírtam, aztán meguntam. Mintha kifejezetten szóltak volna a srácoknak, hogy ezt nem szabad.
Gyurma Pappa
MC12

1 órája
Mondjuk én nem értem, hogy miért nem tud a védelem tackle-t adni LOS mögött, amikor odaérnek. Nem szóltak nekik, hogy nem tilos???? Hány meccset láttál idén? Az első 6-8 meccsen még beírtam, aztán meguntam. Mintha kifejezetten szóltak volna a srácoknak, hogy ezt nem szabad.
Gyurma Pappa
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
1 órája
Mondjuk én nem értem, hogy miért nem tud a védelem tackle-t adni LOS mögött, amikor odaérnek. Nem szóltak nekik, hogy nem tilos?

1 órája
Jó kis bunker foci!
1 órája
Kellen Moore is lehet hatrany... Neha egesz jol nezunk ki...

1 órája
Egy szarra csalt drive, nezhetetlen playekkel es millio makkal, remelhetoleg tobb ilyet nem csinalnak..
1 órája
Egészen támadósorra hasonlító teljesítményt mutatott a csapat. Vannak kétségeim a jövővel kapcsolatban, de kissé összeszedettebb képet mutatunk az elmúlt két hétben.