New Orleans Saints - Carolina Panthers
22 órája
vele is kiesett serulessel😅meg ruiz islassan az offenseben nem marad kezdojatekos
22 órája
Hm, hát ez vagy sneak vagy FG, feleslegesen tesszük szorosabbá, mint amilyen a meccs
Tepper takarodj!
22 órája
Miert nem rugtunk?!
23 órája
3 es 8. Futas. Szopjuk. Hat erre nehez mit mondani. Hol a piam???

23 órája
Nfl jatekost csinalunk a kicsibol? Siman. Gyalazatos ez a csapat ma is. Kar volt a par gyozelemert. 1/1 a helyunkAzért ebben ő os dolgozik
Kájzerszóze
23 órája
Botrányos a támadófal. Nincs 2 mp-e Shough-nakElsősorban Ruiz a botrányos.
Viktoár
23 órája
Botrányos a támadófal. Nincs 2 mp-e Shough-nak
23 órája
Igazságosak ezek az edzők,egy szar O hívás itt egy szar D hívás ott, nehogy belekényelmesedjen bármelyik oldal.kellen moore teljesitmenye nagyon aggaszto. szornyen gyenge playhivas teren… ja, es 4/0 coaching challengeben a szezonban.
Gyurma Pappa
23 órája
Igazságosak ezek az edzők,egy szar O hívás itt egy szar D hívás ott, nehogy belekényelmesedjen bármelyik oldal.

23 órája
Nfl jatekost csinalunk a kicsibol? Siman. Gyalazatos ez a csapat ma is. Kar volt a par gyozelemert. 1/1 a helyunkRams ellen is az volt!
Kájzerszóze
23 órája
Nfl jatekost csinalunk a kicsibol? Siman. Gyalazatos ez a csapat ma is. Kar volt a par gyozelemert. 1/1 a helyunk

23 órája
Tyhuuu az oda lett rakva 😀
23 órája
De ha nincs ott Riley elkapja Tmac, a lenyeg h a rossz Youngtol feltem de eddig nem jott meg elo aki minket ver meg tenylegesen.Mögé dobta, ha az utolsó gondolsz, Riley 1 lépéssel le volt maradva, ha normális erővel és/vagy elédobja, akkor esélye nincs, de vissza kellett lépni az elkapónak.Szepeket menekul, az incomplete meg ink szep vedekezes voltYoung meglepoen jo! Kop-kop-kopAz incomplete vagy a -1 yardos tetszett xD
onDier
Sixo
onDier
Gyurma Pappa
23 órája
Rivers td passzal vezet a Colts. Azert ott le a kalappal. Fulopke egy fiatal remenyseg 🤩

23 órája
Mögé dobta, ha az utolsó gondolsz, Riley 1 lépéssel le volt maradva, ha normális erővel és/vagy elédobja, akkor esélye nincs, de vissza kellett lépni az elkapónak.Szepeket menekul, az incomplete meg ink szep vedekezes voltYoung meglepoen jo! Kop-kop-kopAz incomplete vagy a -1 yardos tetszett xD
onDier
Sixo
onDier

23 órája
Szepeket menekul, az incomplete meg ink szep vedekezes voltYoung meglepoen jo! Kop-kop-kopAz incomplete vagy a -1 yardos tetszett xD
onDier
Sixo
1 napja
Young meglepoen jo! Kop-kop-kopAz incomplete vagy a -1 yardos tetszett xD
onDier
1 napja
Young meglepoen jo! Kop-kop-kop
1 napja
Végig? Egyet sem 😀Mondjuk én nem értem, hogy miért nem tud a védelem tackle-t adni LOS mögött, amikor odaérnek. Nem szóltak nekik, hogy nem tilos???? Hány meccset láttál idén? Az első 6-8 meccsen még beírtam, aztán meguntam. Mintha kifejezetten szóltak volna a srácoknak, hogy ezt nem szabad.
Gyurma Pappa
MC12

1 napja
Mondjuk én nem értem, hogy miért nem tud a védelem tackle-t adni LOS mögött, amikor odaérnek. Nem szóltak nekik, hogy nem tilos???? Hány meccset láttál idén? Az első 6-8 meccsen még beírtam, aztán meguntam. Mintha kifejezetten szóltak volna a srácoknak, hogy ezt nem szabad.
Gyurma Pappa
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
1 napja
Mondjuk én nem értem, hogy miért nem tud a védelem tackle-t adni LOS mögött, amikor odaérnek. Nem szóltak nekik, hogy nem tilos?