New Orleans Saints - Dallas Cowboys
több mint 10 éve
A TD drive után már majdnem kétségbe estem, hogy összeállt volna az O, de látom, hogy erről szó sincs.Izzadtságos lesz az a 400. TD, ha egyáltalán meglesz...
PEEtör
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 10 éve
A TD drive után már majdnem kétségbe estem, hogy összeállt volna az O, de látom, hogy erről szó sincs.
több mint 10 éve
Brees túl nagy biztonságban volt már, ideje volt lejönni Armsteadnek.
több mint 10 éve
Gyönyörű ez a Browner statisztika... A legszabálytalanabb játékos..Aki látta őt játszani az utóbbi 2-3 évben, annak nem meglepő.
Rutin
Én 2013 óta nézem őt folyamatosan, és rosszul vagyok attól a verekedéstől, amit ő lenyom az elkapókkal minden egyes játéknál. Igazából szinte minden védekezésére mehetne flag.
több mint 10 éve
Gyönyörű ez a Browner statisztika... A legszabálytalanabb játékos..Ez köztudott volt róla, de korábban legalább a többi playben levette az ellenfelet.
Rutin
Amit Olsen művelt rajta egy hete...
több mint 10 éve
Gyönyörű ez a Browner statisztika... A legszabálytalanabb játékos..
több mint 10 éve
Strief megint. Bár most felléphetett volna a zsebben Brees
több mint 10 éve
Kösz, zebrák.
több mint 10 éve
Kár ezért, a fantasy csapatom nagyon örült volna annak a Hawthorne FF-nek.Az enyém meg egy 50 yardos Cooks-TD-nek örülne
Sixo
Lee meg agyrázkódás
több mint 10 éve
Kár ezért, a fantasy csapatom nagyon örült volna annak a Hawthorne FF-nek.
több mint 10 éve
ez a Randle hülye, mint a segg, felrepül, és nyújtogatja a labdát, hogy oda sem néz, azt sem tudja, hány ember és ki van ottGarett is lecseszte... 😀
Törölt felhasználó
több mint 10 éve
Ja, tényleg TD...
több mint 10 éve
ez a Randle hülye, mint a segg, felrepül, és nyújtogatja a labdát, hogy oda sem néz, azt sem tudja, hány ember és ki van ott
több mint 10 éve
TD, de Anthony vezér lesz itt. 😊
több mint 10 éve
Swann a már szinte földön fekvő ember rácsát ragadta meg xD
több mint 10 éve
Nem kell túlcicomázni a D-t, tele kell tölteni a boxot, és két emberrel figyelni kell Wittent.
több mint 10 éve
meccsbenKorban vagy meccsszámban?Ez volt a kilences 399. TD-je!!!És ha ma megcsinál még egyet, akkor ő lesz a leggyorsabb, aki elérte a 400-t
Rutin
atapapa
Rutin
több mint 10 éve
Korban vagy meccsszámban?Ez volt a kilences 399. TD-je!!!És ha ma megcsinál még egyet, akkor ő lesz a leggyorsabb, aki elérte a 400-t
Rutin
atapapa
több mint 10 éve
Ez volt a kilences 399. TD-je!!!És ha ma megcsinál még egyet, akkor ő lesz a leggyorsabb, aki elérte a 400-t
Rutin
több mint 10 éve
Az ötezredes!Mintha egy-két évvel ezelőtt lenne, olyan volt ez a drive.
Csini volt ez a jump pass, Brees-nek jót tett az egyhetes pauza
atapapa
több mint 10 éve
Ez volt a kilences 399. TD-je!!!