New Orleans Saints - Jacksonville Jaguars
több mint 1 éve
Kezdenek összefolyni a napok, de enyhe deja vu érzésem van... ez mostmár minden éjszakai meccsen lesz, hogy belerohanunk a fair catch játékosba?
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Jags mi a lófaszt csinál?Jó vendégek vagyunk.
shagi0206
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
Minek ment oda??????????????
több mint 1 éve
B+++++
több mint 1 éve
Assurbanapli
1 355
Alakul a roncsderbi. Pedig milyen szép volt az első drive
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
Jags mi a lófaszt csinál?
több mint 1 éve
B+.
több mint 1 éve
Múlt héten volt sackje. 2.0 idei sackjével ez a legjobb eddigi szezonja evör és még csak a 7- héten vagyunk. 1/20 (2-vel Justin Jefferson előtt...).Szerintem rajta nem segít. Ő már rég bust.Jah, Yasir Abdullahnak is jöttem szurkolni, de ő is inaktív. Szerencsére Iktriad nem azRemélem Chaissonnak jót tesz, hogy kb hazai pályán játszik egykori LSU-sként.
mustaine
iktriad
shagi0206
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
Szerintem rajta nem segít. Ő már rég bust.Jah, Yasir Abdullahnak is jöttem szurkolni, de ő is inaktív. Szerencsére Iktriad nem azRemélem Chaissonnak jót tesz, hogy kb hazai pályán játszik egykori LSU-sként.
mustaine
iktriad
több mint 1 éve
Már én se vagyok a régi ilyen téren, de ezt azért nem hagyom ki.Jah, Yasir Abdullahnak is jöttem szurkolni, de ő is inaktív. Szerencsére Iktriad nem azKb minden eredménykövetőben ott van, majd pont egy Jaxesben ne lenne? 😀
mustaine
shagi0206
több mint 1 éve
Jah, Yasir Abdullahnak is jöttem szurkolni, de ő is inaktív. Szerencsére Iktriad nem azRemélem Chaissonnak jót tesz, hogy kb hazai pályán játszik egykori LSU-sként.
mustaine
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
Jah, Yasir Abdullahnak is jöttem szurkolni, de ő is inaktív. Szerencsére Iktriad nem azKb minden eredménykövetőben ott van, majd pont egy Jaxesben ne lenne? 😀
mustaine
több mint 1 éve
Jah, Yasir Abdullahnak is jöttem szurkolni, de ő is inaktív. Szerencsére Iktriad nem az
több mint 1 éve
Sziasztok, jöttem Iktriadnak és AT Perrynek szurkolni | utóbbi sajnos inaktív |
több mint 1 éve
Wow, milyen 1st drive volt ez?!
több mint 1 éve
Assurbanapli
1 355
Ez egy elég meggyőző drive volt
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
Bizzatok a megérzésemben. Ez egy jó meccs lesz 😊 Bár nem engem igazol a történelem, csütörtökönként ritka a minőség.A csapatok mérlege túl jó ehhez a minősítéshez.Na, akkor nem kérek mást, csak egy végig izgalmas jó meccset. A győztes kiléte nem érdekel 😊Boldogok a semlegesek, mert övek a roncsderbi felhőtlen megtekintésének élménye.
shagi0206
iktriad
Aztán hogy maga a meccs milyen színvonalú lesz, arról nekem is van egy elképzelésem.
Kampman
Szerkesztette: shagi0206
több mint 1 éve
Kampman
28 290
A csapatok mérlege túl jó ehhez a minősítéshez.Na, akkor nem kérek mást, csak egy végig izgalmas jó meccset. A győztes kiléte nem érdekel 😊Boldogok a semlegesek, mert övek a roncsderbi felhőtlen megtekintésének élménye.
shagi0206
iktriad
Aztán hogy maga a meccs milyen színvonalú lesz, arról nekem is van egy elképzelésem.
több mint 1 éve
Na, akkor nem kérek mást, csak egy végig izgalmas jó meccset. A győztes kiléte nem érdekel 😊Boldogok a semlegesek, mert övek a roncsderbi felhőtlen megtekintésének élménye.
shagi0206
Trevor aktív és kezd.
More Lawrence testing. Looks like he’s doing well in movement stuff. pic.twitter.com/Tnl5l4l5NI
— Demetrius Harvey (@Demetrius82) October 19, 2023
Szerkesztette: iktriad
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
Na, akkor nem kérek mást, csak egy végig izgalmas jó meccset. A győztes kiléte nem érdekel 😊
több mint 1 éve
2:15, Arena4