NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
New Orleans Saints - Los Angeles Rams
több mint 2 éve
szata
139
Stafford agyrázkódás? Nem is érte ütés a fejét?
több mint 2 éve
MC12
6 359
Sziasztok!Kevésbé roncsak mint a másik 😆 az O egész jópofa, a D-nek meg azért az atomjaira hullot Rams O-fallal kell megküzdenie meg a csereirányitóval - de megteszik, és ez idén elégedettséggel kell el töltsön 😊
Most ertem csak gep ele...
Milyenek vagyunk a roncsderbin?
Kájzerszóze
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
Streamet dobjatok legyszi
több mint 2 éve
Sziasztok!Most ertem csak gep ele...
Milyenek vagyunk a roncsderbin?
több mint 2 éve
MC12
6 359
Ruiz egyébként egész jó mostanában.
több mint 2 éve
kijo
382
Tartok tőle jobban jártunk volna ha MS nem sérül le, egy rohangálós iarnyitóra a jelek szerint nem vagyunk felkészülve.Sosem vagyunk.
atapapa
több mint 2 éve
Tartok tőle jobban jártunk volna ha MS nem sérül le, egy rohangálós iarnyitóra a jelek szerint nem vagyunk felkészülve.
több mint 2 éve
De most komolyan. Volt idén olyan trükkös játék ami bejött? Nem kéne ezt abbahagyni?Jó lett volna ez ha Dalton tud döntést hozni. De inkább ő tűnt meglepettnek, nem a védelem. 😁
MC12
De így is jó 😋
több mint 2 éve
MC12
6 359
Nem is emlékszem, vezettünk 10el már idén? 😊))
több mint 2 éve
adam77
635
dalton menj a picsába
több mint 2 éve
MC12
6 359
De most komolyan. Volt idén olyan trükkös játék ami bejött? Nem kéne ezt abbahagyni?
több mint 2 éve
MC12
6 359
Ez szép drive-volt, van ebben az Oban fantázia egyébként.
több mint 2 éve
köszönöm uram 😉MC bejegyzése hol marad? 😀Nemrég értünk haza a kölkökkel egy játszóhàzból…de ahogy látom nem szakadt meg a már 332 mérkőzés óta tartó sorozat, melynek során minden meccsen szereztünk pontot. Ez egyébként a leghosszabb élő sorozat és a 4. leghosszabb az nfl-Ben.
atapapa
MC12
több mint 2 éve
MC12
6 359
MC bejegyzése hol marad? 😀Nemrég értünk haza a kölkökkel egy játszóhàzból…de ahogy látom nem szakadt meg a már 332 mérkőzés óta tartó sorozat, melynek során minden meccsen szereztünk pontot. Ez egyébként a leghosszabb élő sorozat és a 4. leghosszabb az nfl-Ben.
atapapa
több mint 2 éve
Dalton nem is nézett a WRek felé. Borzasztóan bizonytalan
több mint 2 éve
Szerintem az hogy én itthonról a fotelből pontosan meg tudtam mondani hogy milyen játékot fogunk hívni, nem túl jó fényt vet a támadókordinárunkra😁
több mint 2 éve
Kampman
28 290
Dalton fájdalmasan statikus
több mint 2 éve
19:00