New Orleans Saints - Philadelphia Eagles
több mint 6 éve
??????? Ilyer sztem nem nagyin olvastál tőlünk már vissza is kereshetsz 😊na a végére meglesz itt is a 40+? 😀bírom ezeket a kommenteket -3nál, 12 perccel a vége előtt, aztán ha végén a philly nyer meg jönnek én tudtam végig
eaglesmcnabb
Sixo
több mint 6 éve
tudtam végig hogy ki fogunk szopni, de legalább alábbhagy a foles hypena a végére meglesz itt is a 40+? 😀bírom ezeket a kommenteket -3nál, 12 perccel a vége előtt, aztán ha végén a philly nyer meg jönnek én tudtam végig
eaglesmcnabb
Sixo
amit már a bears meccs után sem értettem, mert ott is szar volt
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
beindult a futás, fáradnak, nyomjuk le a torkukon
több mint 6 éve
Kell a labdaszerzés mert máshogy innen őket nem nem fogjuk meg...ugyanezt gondolom.
marci88
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Cox is out...bazmeg elfogy a csapat
több mint 6 éve
na a végére meglesz itt is a 40+? 😀bírom ezeket a kommenteket -3nál, 12 perccel a vége előtt, aztán ha végén a philly nyer meg jönnek én tudtam végig
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
Kell a labdaszerzés mert máshogy innen őket nem nem fogjuk meg...
több mint 6 éve
na a végére meglesz itt is a 40+? 😀55+ kell cypressnek ha jol emlekszem.. meg nem lehetetlen...
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
na a végére meglesz itt is a 40+? 😀
több mint 6 éve
Amugy meg a saintset mondtak a legnagyobb eselyesnek az sb re a bukik vegasban. Csak nem veletlenul. Meg ha nem is lattunk ebbol az elso negyedben semmit. Most kezdenek ebredezni...Kijonni s palyara...
több mint 6 éve
Itt
több mint 6 éve
Na ez a gaz mutato...
több mint 6 éve
Itt a vége?
több mint 6 éve
Mar bocs, de ki fusson??-brooks-peters...nem egy jo felallas 😊Hogy minden driveban dobatják fülest hosszúra mikor az int óta látványosan nem megy neki + a futást teljesen feladták.Nem értem, hogy miért csinálja ezt az eagles...hogy kikapjanak?
peach
gabistar
peach
több mint 6 éve
Nem lehet basszameg, szar helyen lesz idén a sb 😕Nem értem, hogy miért csinálja ezt az eagles...táskabástyám, South proud? hol marad? én is szurkoltam volna nektek, ha nézem a rájátszást, amikor ti mentetek... de épp be voltam sértődve 😛
peach
Gyurma Pappa
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Meg van idejuk. Csak nem artana ha eszrevennek akkor amit te is latsz....Hogy minden driveban dobatják fülest hosszúra mikor az int óta látványosan nem megy neki + a futást teljesen feladták.Nem értem, hogy miért csinálja ezt az eagles...hogy kikapjanak?
peach
gabistar
peach
több mint 6 éve
Hogy minden driveban dobatják fülest hosszúra mikor az int óta látványosan nem megy neki + a futást teljesen feladták.Nem értem, hogy miért csinálja ezt az eagles...hogy kikapjanak?
peach
gabistar
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
soha nem fogom tudni megérteni, hogy mi a féászkes francért nem lehet hátranézni ilyenkor védekezésnélPJ: NFC defensive player of the week once in a lifetime... szerintem magára tetolváltatta
PEEtör

több mint 6 éve
jon a puzzle bol epitsunk kocsit reklam 1000szer...
több mint 6 éve
Nem értem, hogy miért csinálja ezt az eagles...táskabástyám, South proud? hol marad? én is szurkoltam volna nektek, ha nézem a rájátszást, amikor ti mentetek... de épp be voltam sértődve 😛
peach

több mint 6 éve
soha nem fogom tudni megérteni, hogy mi a féászkes francért nem lehet hátranézni ilyenkor védekezésnél
több mint 6 éve
Szerintem lehetne egy footballcsocsokmulatos.hu oldalt csinálni, ami valóban hiánypótló lenne.ja, hát én pont teszek rá, hogy mi folyik itt a topikban 😊 a csöcsöket meg bírom amúgy, bár inkább fenék párti vagyokAz a baj hogy a tobbi csapat szurkoloja, nem tud mit csinalni mert a csapata mar reg a drafton tori a fejet. Nem pedig jatszik egyidoben ezekkel a meccsekkel.Az én csapatom bye week-en van szeptemberig.
Szoval ez van sajnos...
gabistar
mukijoe
s3media.247sports.com/Uploads/Assets/917/35/5035917.gif
Gyurma Pappa